Työterveyshuolto

Miten saan yhteyden työterveyspalveluihin?

Onpa sinulla sitten pieniä tai suuria kysymyksiä liittyen yrityksesi työterveyspalveluihin tai haluat keskustella tarjoamistamme palveluista, ota yhteyttä asiakkuustiimiimme. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön  sähköpostitse tai sähköisellä hanki työterveyspalvelu -lomakkeella.

Tarjoamme yrityksellesi työterveys-, työhyvinvointi-, sairaanhoito- ja kuntoutuspalveluja. Monipuolinen palvelutarjontamme takaa sen, että yrityksesi saa meiltä kaiken tarvittavan, liittyy se sitten työntekijän sairauksien ennaltaehkäisyyn tai hoitoon, työntekijän terveyden ja työhyvinvoinnin parantamiseen tai työyhteisöjen ja esimiestyön toimivuuteen.

Nimeämme yrityksellesi aina moniammatillisen tiimin, johon kuuluvat työterveyshoitaja ja -lääkäri sekä työterveyspsykologi ja -fysioterapeutti. Sairaanhoitoon kuuluvina palveluina nimeämme sinulle lääkärin tai mahdollisuuden käyttää erikoislääkäritasoisia palveluita tai erilaisia laboratorio– ja kuvantamistutkimuksia. Lisäksi järjestämme monipuolista ryhmätoimintaa ja varhaiskuntoutusta.

Tarjoamamme palvelut ovat moniammatillisen kehittämistyön ja prosessien tuloksia, joita asiakkaamme ovat hyödyntäneet jo pitkään. Vankka kokemuksemme perustuu sekä asiantuntijuuteen että työterveyden erityispiirteiden tuntemukseen. Edustamme yrityksenä sellaista kokoluokkaa, että pystymme mukautumaan ympäristön haasteisiin ja vastaamaan nopeasti asiakkaiden tarpeisiin. Toiminnan kehittäminen ja muuttaminen yhteistyössä asiakkaiden kanssa sujuu meiltä joustavasti, olemmehan ketteriä liikkeissämme.

Lue lisää Pirtestä

Kenelle ja missä?

Onpa yrityksesi pieni tai suuri, onpa työntekijöitä yksi tai sata, niin meiltä löydät yrityksellesi juuri sopivat ja riittävän monipuoliset terveyspalvelut. Toiminnassamme on ensisijaista yhteistyö ja asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyt työterveyspalvelut – voit ottaa ja maksaa vain ne palvelut, joita todella tarvitset.

Lue lisää palveluista pienyrityksille ja yhdistyksille

Toimimme tällä hetkellä Pirkanmaalla kahdeksassa eri toimipisteessä. Lisäksi meillä on eri puolella Suomea yhteistyökumppaneita, joiden kautta voimme tarjota työterveyspalveluitamme myös sellaisille yrityksesi työntekijöille, jotka työskentelevät muilla paikkakunnilla.

Miksi työterveyspalvelut kannattaa hankkia?

Henkilöstö on yksi yrityksen tärkeimmistä resursseista, jonka hyvinvointi tulisi aina kytkeä yrityksen strategiaan ja huomioida johtamiskäytänteissä. Ilman hyvinvoivaa ja motivoitunutta henkilöstöä on yrityksen menestymismahdollisuus marginaalinen. Laadukkaalla ja toimivalla työterveyshuollolla, joka toimii yhteistyössä kanssasi, on mahdollista lisätä henkilöstösi hyvinvointia. Hyvinvoiva henkilöstö on sitoutunut yritykseesi ja haluaa antaa oman panoksensa yrityksesi tavoitteisiin ja menestymiseen sekä myös toimia työntekijälähettiläinä yrityskuvan parantamisessa.

Yritykselle on aina taloudellisesti kannattavampaa panostaa ennaltaehkäisyyn kuin asioiden korjaamiseen. Tämä pätee myös henkilöstön työterveyden ja sairauksien hoitamiseen. Ennaltaehkäisevällä toiminnalla, varhaisella tukemisella ja työturvallisuuden kehittämisellä voidaan esimerkiksi vähentää sairauspoissaoloja tai varhaista eläköitymistä.

Työterveysasiakkaanamme saat myös valittuja etuja yhteistyökumppaneiltamme.