Pirte Valkeakoski

Työterveys Tays Valkeakosken yhteydessä

Pirte Valkeakoski

Tays Valkeakoski
Salonkatu 24, 37600 Valkeakoski

Avoinna ajanvarauksella:
ma-pe klo 8-16

Poikkeusaukiolot 2021

 

Työterveyshuolto

Työterveyden toimipisteemme Pirte Valkeakoski sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, kaupungin keskustassa Tays Valkeakosken tiloissa. Toimipisteessä palvelevat Pirten työterveyslääkäri, työterveyshoitaja, työterveyspsykologi sekä työfysioterapeutti.

Pirte Valkeakosken sisäänkäynti väliaikaisesti G-ovelle

Valkeakosken sairaalan pääaulan uudistusremontin takia Pirte Valkeakosken sisäänkäynti muuttuu remontin ajaksi. Väliaikainen sisäänkäynti on sairaalan G-ovesta, pääovelta vasemmalle. G-oven kautta kulku Pirteen tapahtuu hissillä yksi kerros ylöspäin ja hissiltä oikealle käytävään. Väliaikainen sisäänkäynti on käytössä 29.11.2021 alkaen. Pääaulan uudistusremontin odotetaan kestävän 30.6.2022 asti. Tiedotamme asiakkaitamme mahdollisista muutoksista. Pahoittelemme uudistushankkeesta johtuvia tilapäisiä häiriöitä.

Kuvassa nuoli osoittamassa Valkeakosken Sairaalaan pääsisäänkäynnistä oikealle, josta löytyy Pirte remontinaikainen sisäänkäynti.

 

Sijainti ja saapuminen

 

Pirte Valkeakoski toimii Tays Valkeakosken tiloissa. Tays Valkeakoski sijaitsee kapungin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Maksutonta pysäköintitilaa löytyy runsaasti sairaalan alueelta.

Valkeakosken liikenteen linja-autot, jotka tulevat Tampereelta, Lempäälästä ja Akaasta, pysähtyvät lähellä toimipistettämme. Linja-autopysäkki sijaitsee Ulvajankadulla, joka on lähes vastapäätä sairaalaa. Pysäkiltä on pääovelle matkaa vain reilut 100 metriä. Muiden liikennöitsijöiden linja-autot pysähtyvät pääsääntöisesti joko keskustassa tai Valkeakosken linja-autoasemalla.

Valkeakosken sairaalan pääaulan uudistusremontin takia Pirte Valkeakosken sisäänkäynti muuttuu remontin ajaksi. Väliaikainen sisäänkäynti on sairaalan G-ovesta, pääovelta vasemmalle. G-oven kautta kulku Pirteen tapahtuu hissillä yksi kerros ylöspäin ja hissiltä oikealle käytävään.

Pirte Valkeakoski

Valkeakosken aluesairaala,
Salonkatu 24
37600 Valkeakoski

Ajankohtaista Valkeakoskelta

Kuusi rokottajaa, viisi tuntia, 1200 rokotetta – paikallinen työterveys on ollut mukana koronatyössä pandemian alusta asti

Pirte työterveys ja lääkärikeskus oli alkuvuodesta 2020 perustamassa ensimmäisiä koronatestipisteitä Pirkanmaalla. Koronarokotteita työterveydessä on annettu vuoden 2021 aikana lähes 25 000. Työterveyden koronatyö on alueen toimintakyvyn kannalta tärkeää, sillä Pirten suurimmat asiakkuudet ovat omistajat Tampereen kaupunki ja Pirkanmaan sairaanhoitopiiri.

Pirte vauhdissa koronarokotuksissa

Tähän mennessä Pirtessä on annettu jo yli 21 700 koronarokotetta. Kiitosta rokotusten mallikkaasta hoitamisesta on saatu sekä asiakkailta että työnantajilta.

Pyhäinpäivän 6.11. poikkeusaukiolo

Pyhäinpäivän 6.11. poikkeusaukiolo

Pyhäinpäivänä 6.11. toimipisteemme ovat suljettuina. Palvelemme teitä normaalisti sunnuntaina 7.11. Verkkoajanvarauksemme palvelee vuorokauden ympäri.

Koronarokotukset jatkuvat

Koronarokotukset jatkuvat

Rokotteiden vähäisen määrän vuoksi väliaikaisesti keskeytetty Pirten koronarokottaminen jatkuu jälleen ja jatkamme THL:n ykkösryhmän (1. Koronapotilaita hoitava terveydenhuollon henkilöstö sekä ympärivuorokautisen hoivan henkilöstö ja asukkaat) rokotuksia ja tehosterokotuksia. Rokotusajan voivat varata ne työntekijät, jotka ovat saaneet esimieheltään rokotusluvan sekä ajanvarauskoodin. 

Vahva tunnistautuminen myös verkkoajanvaraukseemme

Vahva tunnistautuminen myös verkkoajanvaraukseemme

3.12.2020 alkaen Pirten verkkoajanvaraukseen kirjautuminen siirtyy nimen ja henkilötunnuksen sijaan vahvan tunnistautumisen kautta tapahtuvaksi, jolloin kirjautuminen tapahtuu esimerkiksi pankkitunnusten avulla. Vahvan tunnistautumisen myötä myös verkon kautta varattujen aikojen peruminen helpottuu, sillä jatkossa perumiseen ei tarvita enää erikseen varauskoodia.

Influenssarokotteet ovat loppuneet

Maksullisten influenssarokotteiden saatavuudessa on tänä vuonna ongelmia, eikä rokotteita saa tämän hetken tiedon mukaan tilattua lisää koko kaudella 2020-2021. Tilanne on sama koko maassa. Myös maksuttomat eli riskiryhmille kuuluvat rokotteet ovat loppumassa koko maasta: esimerkiksi Tampereen ja Oriveden terveysasemien maksuttomiin influenssarokotuksiin ei anneta enää uusia aikoja.