Työterveyshuolto – Pirte Valkeakoski

Työterveyshuollon toimipisteemme Pirte Valkeakoski palvelee arkisin Tays Valkeakosken yhteydessä.

Tervetuloa työterveyshuolto Pirtelle, Valkeakoskelle!

Työterveyden toimipisteemme Pirte Valkeakoski sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, kaupungin keskustassa Tays Valkeakosken tiloissa. Vastaanottohuoneet ja odotustila ovat kätevästi heti sairaalan pääovista saavuttaessa vasemmalle avautuvan käytävän alussa. Toimipisteessä palvelevat Pirten työterveyslääkäri, työterveyshoitaja, työterveyspsykologi sekä työfysioterapeutti. Lämpimästi tervetuloa Pirte Valkeakoskelle! 

Pirte Valkeakoski: Tays Valkeakoski, Salonkatu 24, 37600 Valkeakoski – katso tarkemmat saapumisohjeet alempaa sivulta.

 

Pirte Valkeakoski – aukioloajat

ma-pe klo 8-16 (ajanvarauksella)

 

Poikkeusaukiolot 2020:
  • Helatorstai: to 21.5. suljettu
  • Joulu: to 24.12. (jouluaatto) suljettu | pe 25.12. (joulupäivä) suljettu
  • Uusivuosi: pe 1.1. suljettu (uudenvuodenpäivä)

Pirte Valkeakoskella vastaanottavat asiantuntijat

Etsimme tiimiimme jatkuvasti uusia terveyden ja hyvinvoinnin huippuammattilaisia. Olisitko sinä seuraava pirteläinen?

Aluepäällikkö

Soili Honkamäki 
soili.honkamaki@pirte.fi
040 767 3856

Ajanvarausohjeet

Pirte palvelee sekä yksityis- että työterveysasiakkaita. Voit varata vastaanottoajan kaikkiin toimipisteisiimme keskitetysti joko verkkoajanvarauksemme kautta tai puhelimitse. Puhelinajanvaraus palvelee arkisin klo 7.30-17 ja saat samasta numerosta yhteyden myös päivystävään hoitajaamme kiireellisiä tapauksia ja hoidontarpeen arviointeja varten.

Puhelinajanvaraus:

(03) 5656 4600
(arkisin klo 7.30-17)

Sijainti ja saapuminen Pirte Valkeakoskelle

Pirte Valkeakoski sijaitsee osoitteessa Salonkatu 24, 37600 Valkeakoski.

Pirte Valkeakoski

Valkeakosken aluesairaala,
Salonkatu 24
37600 Valkeakoski

Saapuminen

Pirte Valkeakoski toimii Tays Valkeakosken tiloissa. Tays Valkeakoski sijaitsee kapungin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Maksutonta pysäköintitilaa löytyy runsaasti sairaalan alueelta.

Valkeakosken liikenteen linja-autot, jotka tulevat Tampereelta, Lempäälästä ja Akaasta, pysähtyvät lähellä toimipistettämme. Linja-autopysäkki sijaitsee Ulvajankadulla, joka on lähes vastapäätä sairaalaa. Pysäkiltä on pääovelle matkaa vain reilut 100 metriä. Muiden liikennöitsijöiden linja-autot pysähtyvät pääsääntöisesti joko keskustassa tai Valkeakosken linja-autoasemalla.

Pirten työterveyden vastaanottohuoneet ja odotustila ovat kätevästi heti Tays Valkeakosken pääovista saavuttaessa vasemmalle avautuvan käytävän alussa. Selkeät opasteet ohjaavat sinut helposti perille.

Saapuminen autolla ja kävellen

Valkeakosken toimipisteeseemme on helppo saapua niin omalla autolla kuin kävellenkin. Katso videoilta, miten löytää perille!

Lue lisää Valkeakosken asiantuntijoistamme ja ajankohtaisista aiheista:

Pyhäinpäiväviikonlopun aukiolot

Perjantaina 30.10. ja sunnuntaina 1.11. palvelemme normaalisti aukioloaikojemme mukaisesti. Lauantaina 31.10. eli pyhäinpäivänä olemme suljettu.

Pirte mukana Digiturvaviikolla

26.-30.10. pidettävä viikko keskittyy pieniin ja suuriin arjen valintoihin, joiden avulla kehitämme Suomesta maailman digiturvallisimman maan. Valitettavasti aihe on ajankohtaisempi kuin koskaan ja siihen täytyy jokaisen organisaation pureutua entistäkin perusteellisemmin.

Uuden toimitusjohtajan tervehdys

Pirten uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu kesällä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin hallintoylihoitajan virasta myös osa-aikaiseksi toimitusjohtajaksi siirtynyt TtT (terveystieteiden tohtori) Tiina Surakka, joka aloittaa pestinsä Pirten kokoaikaisena toimitusjohtajana 15.10.2020. Lue uuden toimitusjohtajamme tervehdys tästä!

Pirten uusi toimitusjohtaja on Tiina Surakka

43 hakijan, kuuden haastatellun ja kolmen henkilötestatun hakijan joukosta Pirten uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu kesän aikana Pirten väliaikaisena toimitusjohtajana toiminut terveystieteiden tohtori Tiina Surakka, joka aloittaa kokoaikaisen toimitusjohtajan tehtävässään 15.10.2020. Lämpimästi tervetuloa, Tiina!

Etävastaanotot myös yksityisasiakkaille 1.7.2020 alkaen

Pirten etävastaanottopalvelu OmaPirten avulla terveydenhoidon asiantuntijoiden tapaaminen ei ole enää paikasta kiinni, vaan tavoitat meidät nopeasti puhelimellasi, tietokoneellasi tai älylaitteellasi juuri sieltä missä sinä olet! Käytettävissäsi ovat 1.7.2020 alkaen sekä päivystyschat sekä videovastaanotot. 

Pirte Valkeakoski palvelee 1.6. alkaen jälleen normaalisti

Valkeakosken sairaalan ensiavun käytössä hetkellisesti toiminut Pirte Valkeakoski toimii maanantaista 1.6.2020 alkaen toistaiseksi taas täysin normaalisti palvellen työterveysasiakkaitamme. Lämpimästi tervetuloa – meillä voit asioida turvallisesti.

Vasta-ainetestit saatavilla Pirtestä

Vasta-ainetestaus tukee muuta koronatapausten diagnostiikkaa: sitä voidaan harkinnanvaraisesti hyödyntää esimerkiksi epidemiologisten tilanteiden selvittelyyn tai käyttää yksittäisen potilaan kohdalla, mikäli tilanne on syystä tai toisesta diagnostisesti epäselvä ja/tai pitkittynyt.

Yrittäjien foorumix

Yrittäjien foorumix on yrittäjille suunnattu matalan kynnyksen etävertaistukiryhmä. Ryhmä antaa mahdollisuuden jakaa ideoita, tietoa ja kokemuksia sekä luoda kontakteja ja voimaantua vertaistuesta. Ryhmää fasilitoi asiaan perehtynyt työterveyden ammattilainen.

Koronavirus- ja vasta-ainetestit Kela-korvattaviksi

Kela korvaa jatkossa osan Pirtessä tehtävien koronavirus-ja mahdollisten vasta-ainetestien kustannuksista. Pirten kautta testattavaksi tulevilla kriteeristö täyttyy. Korvauksen määrä on koronavirustestissä 56€ ja vasta-ainetesteissä 15€.