Työterveyshuolto – Pirte Valkeakoski

Työterveyshuollon toimipisteemme Pirte Valkeakoski palvelee arkisin Tays Valkeakosken yhteydessä.

Tervetuloa työterveyshuolto Pirtelle, Valkeakoskelle!

Työterveyden toimipisteemme Pirte Valkeakoski sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä, kaupungin keskustassa Tays Valkeakosken tiloissa. Vastaanottohuoneet ja odotustila ovat kätevästi heti sairaalan pääovista saavuttaessa vasemmalle avautuvan käytävän alussa. Toimipisteessä palvelevat Pirten työterveyslääkäri, työterveyshoitaja, työterveyspsykologi sekä työfysioterapeutti. Lämpimästi tervetuloa Pirte Valkeakoskelle! 

Pirte Valkeakoski: Tays Valkeakoski, Salonkatu 24, 37600 Valkeakoski – katso tarkemmat saapumisohjeet alempaa sivulta.

 

Pirte Valkeakoski – aukioloajat

ma-pe klo 8-16 (ajanvarauksella)

Poikkeusaukiolot 2021

Pirte Valkeakoskella vastaanottavat asiantuntijat

Etsimme tiimiimme jatkuvasti uusia terveyden ja hyvinvoinnin huippuammattilaisia. Olisitko sinä seuraava pirteläinen?

Aluepäällikkö

Soili Honkamäki 
soili.honkamaki@pirte.fi
040 767 3856

Ajanvarausohjeet

Pirte palvelee sekä yksityis- että työterveysasiakkaita. Voit varata vastaanottoajan kaikkiin toimipisteisiimme keskitetysti joko verkkoajanvarauksemme kautta tai puhelimitse. Puhelinajanvaraus palvelee arkisin klo 7.30-17 ja saat samasta numerosta yhteyden myös päivystävään hoitajaamme kiireellisiä tapauksia ja hoidontarpeen arviointeja varten.

Puhelinajanvaraus:

(03) 5656 4600
(arkisin klo 7.30-17)

Sijainti ja saapuminen Pirte Valkeakoskelle

Pirte Valkeakoski sijaitsee osoitteessa Salonkatu 24, 37600 Valkeakoski.

Pirte Valkeakoski

Valkeakosken aluesairaala,
Salonkatu 24
37600 Valkeakoski

Saapuminen

Pirte Valkeakoski toimii Tays Valkeakosken tiloissa. Tays Valkeakoski sijaitsee kapungin keskustassa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Maksutonta pysäköintitilaa löytyy runsaasti sairaalan alueelta.

Valkeakosken liikenteen linja-autot, jotka tulevat Tampereelta, Lempäälästä ja Akaasta, pysähtyvät lähellä toimipistettämme. Linja-autopysäkki sijaitsee Ulvajankadulla, joka on lähes vastapäätä sairaalaa. Pysäkiltä on pääovelle matkaa vain reilut 100 metriä. Muiden liikennöitsijöiden linja-autot pysähtyvät pääsääntöisesti joko keskustassa tai Valkeakosken linja-autoasemalla.

Pirten työterveyden vastaanottohuoneet ja odotustila ovat kätevästi heti Tays Valkeakosken pääovista saavuttaessa vasemmalle avautuvan käytävän alussa. Selkeät opasteet ohjaavat sinut helposti perille.

Saapuminen autolla ja kävellen

Valkeakosken toimipisteeseemme on helppo saapua niin omalla autolla kuin kävellenkin. Katso videoilta, miten löytää perille!

Lue lisää Valkeakosken asiantuntijoistamme ja ajankohtaisista aiheista:

Koronarokotukset jatkuvat

Rokotteiden vähäisen määrän vuoksi väliaikaisesti keskeytetty Pirten koronarokottaminen jatkuu jälleen ja jatkamme THL:n ykkösryhmän (1. Koronapotilaita hoitava terveydenhuollon henkilöstö sekä ympärivuorokautisen hoivan henkilöstö ja asukkaat) rokotuksia ja tehosterokotuksia. Rokotusajan voivat varata ne työntekijät, jotka ovat saaneet esimieheltään rokotusluvan sekä ajanvarauskoodin. 

Vahva tunnistautuminen myös verkkoajanvaraukseemme

3.12.2020 alkaen Pirten verkkoajanvaraukseen kirjautuminen siirtyy nimen ja henkilötunnuksen sijaan vahvan tunnistautumisen kautta tapahtuvaksi, jolloin kirjautuminen tapahtuu esimerkiksi pankkitunnusten avulla. Vahvan tunnistautumisen myötä myös verkon kautta varattujen aikojen peruminen helpottuu, sillä jatkossa perumiseen ei tarvita enää erikseen varauskoodia.

Influenssarokotteet ovat loppuneet

Maksullisten influenssarokotteiden saatavuudessa on tänä vuonna ongelmia, eikä rokotteita saa tämän hetken tiedon mukaan tilattua lisää koko kaudella 2020-2021. Tilanne on sama koko maassa. Myös maksuttomat eli riskiryhmille kuuluvat rokotteet ovat loppumassa koko maasta: esimerkiksi Tampereen ja Oriveden terveysasemien maksuttomiin influenssarokotuksiin ei anneta enää uusia aikoja.

Maksullisissa influenssarokotteissa valtakunnallisia saatavuusongelmia

Influenssarokotuksille on ollut tänä syksynä valtava kysyntä. Sen myötä tälle vuodelle alun perin varaamamme rokotevarasto on päässyt valitettavasti maksullisten rokotteiden osalta loppumaan paitsi meiltä, myös rokotetoimittajalta. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, ettemme tänä vuonna pysty valitettavasti ottamaan uusia työterveyshuollon rokotusasiakkaita tai rokottamaan yksityisasiakkaita. Tiedotamme välittömästi, mikäli tilanne muuttuu.

Pirte mukana Digiturvaviikolla

26.-30.10. pidettävä viikko keskittyy pieniin ja suuriin arjen valintoihin, joiden avulla kehitämme Suomesta maailman digiturvallisimman maan. Valitettavasti aihe on ajankohtaisempi kuin koskaan ja siihen täytyy jokaisen organisaation pureutua entistäkin perusteellisemmin.

Uuden toimitusjohtajan tervehdys

Pirten uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu kesällä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin hallintoylihoitajan virasta myös osa-aikaiseksi toimitusjohtajaksi siirtynyt TtT (terveystieteiden tohtori) Tiina Surakka, joka aloittaa pestinsä Pirten kokoaikaisena toimitusjohtajana 15.10.2020. Lue uuden toimitusjohtajamme tervehdys tästä!

Pirten uusi toimitusjohtaja on Tiina Surakka

43 hakijan, kuuden haastatellun ja kolmen henkilötestatun hakijan joukosta Pirten uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu kesän aikana Pirten väliaikaisena toimitusjohtajana toiminut terveystieteiden tohtori Tiina Surakka, joka aloittaa kokoaikaisen toimitusjohtajan tehtävässään 15.10.2020. Lämpimästi tervetuloa, Tiina!

Etävastaanotot myös yksityisasiakkaille 1.7.2020 alkaen

Pirten etävastaanottopalvelu OmaPirten avulla terveydenhoidon asiantuntijoiden tapaaminen ei ole enää paikasta kiinni, vaan tavoitat meidät nopeasti puhelimellasi, tietokoneellasi tai älylaitteellasi juuri sieltä missä sinä olet! Käytettävissäsi ovat 1.7.2020 alkaen sekä päivystyschat sekä videovastaanotot. 

Pirte Valkeakoski palvelee 1.6. alkaen jälleen normaalisti

Valkeakosken sairaalan ensiavun käytössä hetkellisesti toiminut Pirte Valkeakoski toimii maanantaista 1.6.2020 alkaen toistaiseksi taas täysin normaalisti palvellen työterveysasiakkaitamme. Lämpimästi tervetuloa – meillä voit asioida turvallisesti.