Pirte Valkeakoski

Työterveys Tays Valkeakosken yhteydessä

Pirte Valkeakosken sisäänkäynti väliaikaisesti G-ovelle

Valkeakosken sairaalan pääaulan uudistusremontin takia Pirte Valkeakosken sisäänkäynti muuttuu remontin ajaksi. Väliaikainen sisäänkäynti on sairaalan G-ovesta, pääovelta vasemmalle. G-oven kautta kulku Pirteen tapahtuu hissillä yksi kerros ylöspäin ja hissiltä oikealle käytävään. Väliaikainen sisäänkäynti on käytössä 29.11.2021 alkaen. Pääaulan uudistusremontin odotetaan kestävän 30.6.2022 asti. Tiedotamme asiakkaitamme mahdollisista muutoksista. Pahoittelemme uudistushankkeesta johtuvia tilapäisiä häiriöitä.

Kuvassa nuoli osoittamassa Valkeakosken Sairaalaan pääsisäänkäynnistä oikealle, josta löytyy Pirte remontinaikainen sisäänkäynti.

 

Käytäthän maskia Pirtessä asioidessasi.

Voit asioida maskitta terveydellisistä syistä. Maskisuosituksella varmistamme turvallisen asiointi- ja työympäristön kaikille asiakkaillemme ja työntekijöillemme. Kiitos huomaavaisuudestasi!

Pirte Valkeakoski

Valkeakosken aluesairaala,
Salonkatu 24
37600 Valkeakoski

Ajankohtaista Valkeakoskelta

Kuukauden kysytyin kysymys

Asiakaspalvelutiimimme jäsenet vastaavat asiakkaidemme kunkin kuukauden kysytyimpään kysymykseen. Kesäkuun kysymyksenä oli, miten vastaanottoajan voi perua. Kysymykseen vastasi Pirten asiakaspalvelun aurinkoinen Anne Kohola.

Maski pakolliseksi Pirten toimitiloissa 1.2.2022 alkaen

Koronatilanteen vuoksi maskin käyttö on kaikissa Pirten toimitiloissa asioidessa pakollista 1.2.2022 alkaen. Voit asioida maskitta terveydellisistä syistä. Maskivaatimuksella varmistamme turvallisen asiointi- ja työympäristön kaikille asiakkaillemme ja työntekijöillemme. Kiitos huomaavaisuudestasi!

Kuusi rokottajaa, viisi tuntia, 1200 rokotetta – paikallinen työterveys on ollut mukana koronatyössä pandemian alusta asti

Pirte työterveys ja lääkärikeskus oli alkuvuodesta 2020 perustamassa ensimmäisiä koronatestipisteitä Pirkanmaalla. Koronarokotteita työterveydessä on annettu vuoden 2021 aikana lähes 25 000. Työterveyden koronatyö on alueen toimintakyvyn kannalta tärkeää, sillä Pirten suurimmat asiakkuudet ovat omistajat Tampereen kaupunki ja Pirkanmaan sairaanhoitopiiri.

Pirte vauhdissa koronarokotuksissa

Tähän mennessä Pirtessä on annettu jo yli 21 700 koronarokotetta. Kiitosta rokotusten mallikkaasta hoitamisesta on saatu sekä asiakkailta että työnantajilta.

Pyhäinpäivän 6.11. poikkeusaukiolo

Pyhäinpäivän 6.11. poikkeusaukiolo

Pyhäinpäivänä 6.11. toimipisteemme ovat suljettuina. Palvelemme teitä normaalisti sunnuntaina 7.11. Verkkoajanvarauksemme palvelee vuorokauden ympäri.