Pirte Virrat

Työterveys Virroilla

Pirte Virtain sijainti Virtain virastotalossa.

Käytäthän vastaanottotilanteessa kasvomaskia, erityisesti jos olet flunssainen tai altistunut koronalle.

Voit asioida maskitta terveydellisistä syistä.

Pirte Virrat

Pääskyntie 6, 34800 Virrat

Ajankohtaista Virroilta

Kanta-informointi uudelleen kaikille kansalaisille

Hyvinvointialueiden aloittaessa toimintansa vuoden 2023 alussa, voidaan asiakkaan tietoja hyödyntää sosiaali- ja terveydenhuollossa aiempaa laajemmin. Siksi kaikille kansalaisille annetaan uusi Kanta-informointi koko maassa. Asiakas saa uuden informoinnin Omakannassa tai terveydenhuollossa asioinnin yhteydessä 22.11.2022 alkaen.

Uusia ominaisuuksia videovastaanotossamme

Palveluun lisättyjä ominaisuuksia uudistuneen visuaalisen ilmeen lisäksi ovat paljon toivottu näytön jakaminen, ääni- ja kuvalähteen valinta ja liitetiedostojen jakaminen chatin kautta vastaanoton aikana.

Porraspäiviä vietettiin 31.10.-6.11.2022

Pirte on mukana Liikkuva aikuinen -ohjelman toteuttamassa Porraspäivät -kampanjassa. Kampanjaviikon aikana haastamme pirteläiset ja sinut työyhteisöinesi käyttämään portaita hissin sijaan. Tarkoituksena on esimerkiksi kiinnittää huomiota säännölliseen istumisen ja työn tauottamiseen.

Influenssarokotuskausi startataan 24.10.2022

Sekä yritysasiakkaidemme ennakkotilaamat influenssarokotukset että tartuntatautilain mukaiset sotetyöntekijöiden influenssarokotukset saapuvat Pirtelle lokakuussa ja rokottamiset aloitetaan viikolla 43 eli 24.10.2022 alkaen.

Avoin työpaikka: Työterveyshoitajia Pirkanmaalle

Haemme eri toimipisteillemme vakituisiin työsuhteisiin työterveyshoitajia vastaamaan Pirkanmaan hyvinvointialueen sote-henkilöstön työterveyshuollosta. Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.10.2022.

Pirten webinaari: Hyvinvointialue ja työterveyshuolto

Pirten Tervetuloa meille -viikon webinaari ”Hyvinvointialue ja työterveyshuolto” on nyt katsottavissa tallenteena. Voit halutessasi jättää meille palautetta webinaarista sähköisen lomakkeen kautta ja esittää toiveita tulevien webinaarien aiheista.

Pirten tapahtumat Tervetuloa meille -viikolla 3.-9.10.

Suomen suurin avointen ovien tapahtuma, Suomalaisen Työn Liiton Tervetuloa meille! -viikko järjestetään 3.-9.10.2022. Pirtellä on ilo olla mukana tapahtumaviikon ohjelmassa kahdella maksuttomalla ja kaikille avoimella tapahtumalla.