Pirte Tays BIOKATU, Tampere

Työfysioterapeuttien ja työterveyspsykologien vastaanotot Tampereen keskussairaalan yhteydessä

Kuvassa kartta, joka kuvaa kuinka Pirte Tays Ensitie -toimipiste sijaitsee Finn-Medi 1 -rakennuksen yhdellä kulmalla Acutan naapurissa ja Pirte Tays Biokatu taas rakennuksen vastakkaisella kulmalla Arvo Ylpön kadun ja Biokadun kulmassa.
Kuvassa Pirte Biokadun sisäänkäynti kuvattuna kauempaa: toimipisteen edessä on parkkialue.

Käytäthän maskia Pirtessä asioidessasi.

Voit asioida maskitta terveydellisistä syistä. Maskisuosituksella varmistamme turvallisen asiointi- ja työympäristön kaikille asiakkaillemme ja työntekijöillemme. Kiitos huomaavaisuudestasi!

Pirte Tays Biokatu

Finn-Medi 1
Arvo Ylpön katu 6,
33520 Tampere

Ajankohtaista Taysista

Kuukauden kysytyin kysymys

Asiakaspalvelutiimimme jäsenet vastaavat asiakkaidemme kunkin kuukauden kysytyimpään kysymykseen. Heinäkuun kysymyksenä oli, pitääkö vastaanottokäynneille ilmoittautua. Kysymykseen vastasi Pirten asiakaspalvelun aurinkoinen Anne Kohola.

Avoin työpaikka: Työterveyslääkäreitä Pirkanmaalle

Etsimme työterveyslääkäreitä eri toimipisteisiimme Pirkanmaalle (jatkuva haku). Olet koulutukseltasi lääkäri ja kiinnostunut työterveyshuollosta. Ehkä harkitset erikoistumisen aloittamista tai olet jo työterveyshuollon erikoistumisohjelmassa.

Kuukauden kysytyin kysymys

Asiakaspalvelutiimimme jäsenet vastaavat asiakkaidemme kunkin kuukauden kysytyimpään kysymykseen. Kesäkuun kysymyksenä oli, miten vastaanottoajan voi perua. Kysymykseen vastasi Pirten asiakaspalvelun aurinkoinen Anne Kohola.

Asiakaspalvelun Anne saa voimaa luonnosta

Aspan aina aurinkoinen Anne Kohola kertoo työstään Pirten asiakaspalvelijana. Vapaa-ajalla hän nauttii luonnosta Halla-koiran kanssa. Tutustu Annen arkeen!

Maski pakolliseksi Pirten toimitiloissa 1.2.2022 alkaen

Koronatilanteen vuoksi maskin käyttö on kaikissa Pirten toimitiloissa asioidessa pakollista 1.2.2022 alkaen. Voit asioida maskitta terveydellisistä syistä. Maskivaatimuksella varmistamme turvallisen asiointi- ja työympäristön kaikille asiakkaillemme ja työntekijöillemme. Kiitos huomaavaisuudestasi!

Kuusi rokottajaa, viisi tuntia, 1200 rokotetta – paikallinen työterveys on ollut mukana koronatyössä pandemian alusta asti

Pirte työterveys ja lääkärikeskus oli alkuvuodesta 2020 perustamassa ensimmäisiä koronatestipisteitä Pirkanmaalla. Koronarokotteita työterveydessä on annettu vuoden 2021 aikana lähes 25 000. Työterveyden koronatyö on alueen toimintakyvyn kannalta tärkeää, sillä Pirten suurimmat asiakkuudet ovat omistajat Tampereen kaupunki ja Pirkanmaan sairaanhoitopiiri.