Pirte Nokia

Työterveys ja yleislääkärin vastaanotto Nokian keskustassa

Pirte Nokia

 

Kauppakatu 1-3 A 22 (2. krs), 37100 Nokia

Avoinna ajanvarauksella:
ma-pe klo 8-16

Poikkeusaukiolot 2021

 

Työterveyshuolto ja yleislääkärin vastaanotto

Työterveyden toimipisteemme Pirte Nokia sijaitsee keskeisellä paikalla Nokian keskustassa. Toimipisteessä palvelevat Pirten työterveyslääkäri, työterveyshoitaja, työterveyspsykologi sekä työfysioterapeutti. Lisäksi yksityisasiakkaita palvelee yleislääkäri. 

Toimipisteestä on remontoitu alkuvuonna 2020 pirtemäisen moderni ja viihtyisä tila. Asiakkaille löytyy 2h kiekollista parkkitilaa ympäröiviltä kaduilta.

 

Sijainti ja saapuminen

Pirte Nokia Keskusta sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päässä Nokian keskustassa, osoitteessa Kauppakatu 1-3 A 22, 37100 Nokia. Samassa rakennuksessa palvelee esimerkiksi Nokian kaupungin hammashoitola. Toimipisteemme sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa, johon pääsee sekä hissillä että portailla. Asiakkaille löytyy 2h kiekollista parkkitilaa ympäröiviltä kaduilta.

Ajankohtaista Pirte Nokialta

Kuusi rokottajaa, viisi tuntia, 1200 rokotetta – paikallinen työterveys on ollut mukana koronatyössä pandemian alusta asti

Pirte työterveys ja lääkärikeskus oli alkuvuodesta 2020 perustamassa ensimmäisiä koronatestipisteitä Pirkanmaalla. Koronarokotteita työterveydessä on annettu vuoden 2021 aikana lähes 25 000. Työterveyden koronatyö on alueen toimintakyvyn kannalta tärkeää, sillä Pirten suurimmat asiakkuudet ovat omistajat Tampereen kaupunki ja Pirkanmaan sairaanhoitopiiri.

Pirte vauhdissa koronarokotuksissa

Tähän mennessä Pirtessä on annettu jo yli 21 700 koronarokotetta. Kiitosta rokotusten mallikkaasta hoitamisesta on saatu sekä asiakkailta että työnantajilta.

Pyhäinpäivän 6.11. poikkeusaukiolo

Pyhäinpäivän 6.11. poikkeusaukiolo

Pyhäinpäivänä 6.11. toimipisteemme ovat suljettuina. Palvelemme teitä normaalisti sunnuntaina 7.11. Verkkoajanvarauksemme palvelee vuorokauden ympäri.

Avoin työpaikka: työterveyslääkäri

Etsimme nyt työterveyslääkäreitä toimimaan arkisin asiakasyritystemme vastuulääkäreinä. Työpäivät ja työskentelyajat suunnitellaan joustavasti toiveidesi mukaan sekä pääset vaikuttamaan asiakasyritysten toimialaan ja määrään. Kiitellyn avoimen ja keskustelevan työilmapiirin lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen.

Koronarokotukset jatkuvat

Koronarokotukset jatkuvat

Rokotteiden vähäisen määrän vuoksi väliaikaisesti keskeytetty Pirten koronarokottaminen jatkuu jälleen ja jatkamme THL:n ykkösryhmän (1. Koronapotilaita hoitava terveydenhuollon henkilöstö sekä ympärivuorokautisen hoivan henkilöstö ja asukkaat) rokotuksia ja tehosterokotuksia. Rokotusajan voivat varata ne työntekijät, jotka ovat saaneet esimieheltään rokotusluvan sekä ajanvarauskoodin. 

Vahva tunnistautuminen myös verkkoajanvaraukseemme

Vahva tunnistautuminen myös verkkoajanvaraukseemme

3.12.2020 alkaen Pirten verkkoajanvaraukseen kirjautuminen siirtyy nimen ja henkilötunnuksen sijaan vahvan tunnistautumisen kautta tapahtuvaksi, jolloin kirjautuminen tapahtuu esimerkiksi pankkitunnusten avulla. Vahvan tunnistautumisen myötä myös verkon kautta varattujen aikojen peruminen helpottuu, sillä jatkossa perumiseen ei tarvita enää erikseen varauskoodia.

Influenssarokotteet ovat loppuneet

Maksullisten influenssarokotteiden saatavuudessa on tänä vuonna ongelmia, eikä rokotteita saa tämän hetken tiedon mukaan tilattua lisää koko kaudella 2020-2021. Tilanne on sama koko maassa. Myös maksuttomat eli riskiryhmille kuuluvat rokotteet ovat loppumassa koko maasta: esimerkiksi Tampereen ja Oriveden terveysasemien maksuttomiin influenssarokotuksiin ei anneta enää uusia aikoja.