Pirten blogi

Pirte tukee Taysin pieniä potilaita

Pirtellä on suuri ilo ja kunnia olla mukana tukemassa Särkänniemen, Taysin ja Tampereen Lastenklinikan Tuki ry:n yhteistä sairaalahuvipuistoa yhtenä hankkeen kumppaneista. Toukokuussa 2022 ovensa avannut Sairaalahuvipuisto on ensimmäinen ja ainoa laatuaan koko maailmassa.

lue lisää

Asiakastarina: Keiturin Sote

Pirten ja Keiturin Soten työterveysyhteistyö on ollut alusta asti mielekästä ja sujuvaa. Pirte oli luonnollinen valinta Keiturin Soten työterveyskumppaniksi, sillä se toimii myös hyvinvointialueen työterveyspalveluiden tuottajana.

lue lisää

Tukea alkoholin käytön vähentämiseen

Kesä ja lomakausi voi lisätä alkoholin käyttöä, minkä vuoksi näin kesän kynnyksellä on hyvä pysähtyä tarkastelemaan omaa suhdetta alkoholiin. Olisiko loma palauttavampi ja mieli virkeämpi ilman alkoholia tai tavallista vähäisemmällä juomisella?

lue lisää

Pirte Virtain työterveystiimi esittäytyy

Tiimit tutuiksi -blogisarjassamme Pirten toimipisteillä ympäri Pirkanmaata työskentelevät ammattilaiset esittäytyvät lyhyen haastattelun kautta. Lue Pirte Virtain tiimin vastaukset ja tutustu pirteläisiin!

lue lisää

Terveydenhoitajaopiskelijan kokemuksia

Pian terveydenhoitajaksi valmistuva Kaisa-Leena suoritti keväällä opintojensa viimeisen työharjoittelun Pirtessä. Harjoittelujaksoltaan hän odotti erityisesti teoriatiedon konkretisoitumista.

lue lisää

Pirte Oriveden tiimi esittäytyy

Tiimit tutuiksi -blogisarjassamme Pirten toimipisteillä ympäri Pirkanmaata työskentelevät ammattilaiset esittäytyvät lyhyen haastattelun kautta. Millaista säätä pirteläiset ennustavat vappuaatolle? Lue Pirte Oriveden tiimin vastaukset ja tutustu pirteläisiin!

lue lisää

Seksuaaliterveyden palvelut ja osaajat Pirtessä

Seksuaalinen hyvinvointi on osa ihmisen kokonaisvaltaista hyvinvointia ja terveyttä, sekä jaksamista, toiminta- ja työkykyä. Pirten ammattilaisten vastaanotoille voi hakeutua monissa seksuaaliterveyteen liittyvissä asioissa.

lue lisää

Pirte Kangasalan tiimi esittäytyy

Tiimit tutuiksi -blogisarjassamme Pirten toimipisteillä ympäri Pirkanmaata työskentelevät ammattilaiset esittäytyvät lyhyen haastattelun kautta. Kumpi on pirteläisten keskuudessa suositumpi pääsiäisherkku, pasha vai mämmi? Lue Pirte Kangasalan tiimin vastaukset ja tutustu pirteläisiin!

lue lisää