Pirten blogi

Kuukauden kysytyin kysymys

Asiakaspalvelutiimimme jäsenet vastaavat asiakkaidemme kunkin kuukauden kysytyimpään kysymykseen. Heinäkuun kysymyksenä oli, pitääkö vastaanottokäynneille ilmoittautua. Kysymykseen vastasi Pirten asiakaspalvelun aurinkoinen Anne Kohola.

lue lisää

Aspan Annen ajatuksia kesästä

Pirte Ratinan ja Pirte Taysin asiakaspalveluissa työskentelevä Anne Kohola on Pirten virallinen luontofiilistelijä. Tällä kertaa Anne ja Halla-koira pohdiskelivat Suomen kesää, lomaa ja rauhoittumista.

lue lisää

Kokemus myssyhoidosta: ”Olo tuntuu seesteisemmältä ja tasapainoisemmalta”

”Hoidon päätyttyä istahdan jo totutun rutiinin mukaisesti sohvalle – tällä kertaa ilman myssyä ja tetris-pelejä – ja pohdin mitä kaikkea on muuttunut. Aluksi tuntuu, että ei mitään, mutta kuitenkin hetken syvemmin pohdittuani tajuan, että arjessani on tapahtunut aika paljonkin luonnollisen tuntuisia muutoksia, joita on vaikea huomata ensivilkaisulla.”

lue lisää

Kuukauden kysytyin kysymys

Asiakaspalvelutiimimme jäsenet vastaavat asiakkaidemme kunkin kuukauden kysytyimpään kysymykseen. Kesäkuun kysymyksenä oli, miten vastaanottoajan voi perua. Kysymykseen vastasi Pirten asiakaspalvelun aurinkoinen Anne Kohola.

lue lisää

Kandivastaavana Pirtessä

Pirten uusi kandivastaava Maiju Pokkinen vastasi kysymyksiimme kandivastaavan pestistä ja Pirtessä työskentelystä. Maijun tärkein tehtävä on toimia Tampereen yliopistolla Pirten yhteyshenkilönä opiskelijoille ja lääkäreille.

lue lisää

Myssyhoidosta apua masennukseen

Lääkkeetön tasavirtastimulaatiohoito eli tuttavallisesti myssyhoito sopii erityisesti lievästä ja keskivaikeasta masennuksesta kärsiville ja sitä voidaan käyttää joko ainoana hoitomuotona tai muiden hoitomuotojen tukena.

lue lisää

Pirte – viiden tähden koulutuspaikka

Nuorten Lääkärien Yhdistys (NLY) selvitti koulutuspaikkakyselyllään Suomen parhaat erikoistuvien lääkärien koulutuspaikat. Pirte palkittiin kyselyssä ainoana työterveyshuoltona täydellä viidellä tähdellä ja sadalla pisteellä. Tie viiden tähden koulutuspaikaksi on pitkäjänteisen työn ja hyvän yhteishengen tulosta.

lue lisää

Vuoden pirteläinen 2021

”Tarja auttaa aina muita pyyteettömästi ja proaktiivisesti kellonajoista riippumatta. Aina ei tarvitse häneltä edes kysyä, riittää kun heittää ajatuksen ilmaan, niin hän on jo etsimässä ratkaisua. Tarja on loistava tyyppi ja hän on erittäin pidetty tiimipelaaja, joka osaa ottaa muut huomioon.”

lue lisää