Pirten blogi

Työterveyshuollon ABC, osa 1: Työterveysyhteistyö

Suunnitelmallinen ja tavoitteellinen työterveyshuollon yhteistyö on aina kattavasti osallistavaa. Ytimessä on asiakasorganisaation ja työterveyshuollon luottamukseen perustuva kumppanuussuhde. Lue lisää Työterveyshuollon ABC -sarjamme ensimmäisestä osasta!

lue lisää

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin työterveyshuollon 60 vuotta

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin työterveyshuolto juhlii ensi vuonna 60-vuotista taivaltaan. Miten kaikki alkoi ja mitä matkan varrella on tapahtunut? Pirten avainasiakas- ja laatupäällikkö Eeva Mäkelä muistelee blogissamme paikallisen työterveysyhteistyön vaiherikasta historiaa.

lue lisää

Pirten blogi: Joulun odotus

Asiakasneuvojamme Anne Kohola on Pirten virallinen luontofiilistelijä. Nyt Anne ja Halla-koira tunnelmoivat talvea ja joulun odotusta.

lue lisää

Kuukauden kysytyin kysymys

Asiakaspalvelutiimimme jäsenet vastaavat asiakkaidemme kunkin kuukauden kysytyimpään kysymykseen. Lokakuun kysymyksenä oli, saako vastaanotolle saapua paikan päälle infektio-oireisena. Kysymykseen vastasi Pirten asiakaspalvelun aurinkoinen Anne Kohola.

lue lisää

Porraspäiviä vietettiin 31.10.-6.11.2022

Pirte on mukana Liikkuva aikuinen -ohjelman toteuttamassa Porraspäivät -kampanjassa. Kampanjaviikon aikana haastamme pirteläiset ja sinut työyhteisöinesi käyttämään portaita hissin sijaan. Tarkoituksena on esimerkiksi kiinnittää huomiota säännölliseen istumisen ja työn tauottamiseen.

lue lisää

Pirten webinaari: Hyvinvointialue ja työterveyshuolto

Pirten Tervetuloa meille -viikon webinaari ”Hyvinvointialue ja työterveyshuolto” on nyt katsottavissa tallenteena. Voit halutessasi jättää meille palautetta webinaarista sähköisen lomakkeen kautta ja esittää toiveita tulevien webinaarien aiheista.

lue lisää

Kuukauden kysytyin kysymys

Asiakaspalvelutiimimme jäsenet vastaavat asiakkaidemme kunkin kuukauden kysytyimpään kysymykseen. Syyskuun kysymyksenä oli, miten toimia, kun omiin yhteystietoihin tulee muutos. Kysymykseen vastasi Pirten asiakaspalvelun valoisa Vivika Lehtonen.

lue lisää