Ratina, Tampere

Ratinan toimipiste, Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere, 4. krs.
Tavarantoimitusosoite: Hatanpään Valtatie 9, 33100 Tampere

 Avoinna

ma-pe kello 8-16, kello 16-19 ajanvarauksella
la kello 10-17 nettiajanvarauksella
su kello 10-16 nettiajanvarauksella

Kuvantaminen arkisin kello 7.50-18.
Näytteenotto on avoinna maanantaista torstaihin kello 7.30-15 ja perjantaisin 7.30 – 13.30

Ajanvaraus puhelimitse (avoinna ma-pe klo 7.30-17.00): (03) 5656 4600.
Verkkoajanvaraus tästä.

Pirte sijaitsee rakennuksen stadionin puoleisessa päädyssä. Lähin ulko-ovi on Ratinan raitin ulko-ovi, joka sijaitsee stadionia vastapäätä. Tästä ovesta tullessasi saavut suoraan Juhlamaailman eteen, ja meille johtava B-hissi sijaitsee vasemmalla olevalla käytävällä.

Asiakaspalvelu ja itseilmoittautuminen ovat 4. kerroksessa. Ilmoittautumislaitteen tulostamassa kuitissa on tarkat ohjeet vastaanottohuoneesta ja odotustilasta. Pirte Ratinassa vastaanottohuoneisiin ei kutsuta nimellä.

Kerrokset P1 ja P2: Meille pääsee B-hissillä (ns. vihreä linja, eli vihreällä värillä maalatut hissikuutiot ja portaikon seinät) suoraan parkkihallista.

1. krs.

Lähin ulko-ovi on Ratinan raitin ulko-ovi, joka sijaitsee stadionia vastapäätä. Tästä ovesta tullessasi saavut suoraan Juhlamaailman eteen, ja meille johtava B-hissi sijaitsee vasemmalla olevalla käytävällä.

 

2. krs.

B-hissiin tai portaisiin pääsee H&M:n ja Instrumentariumin väliseltä käytävältä.

3. krs.

B-hissiin tai portaisiin pääsee H&M:n ja Your Facen väliseltä käytävältä.

Liikenneyhteydet ja pysäköinti: Pirteen pääset kaikilla linja-autoasemalle kulkevilla busseilla tai autolla. Kauppakeskus Ratinassa on 1250 parkkipaikkaa kahdessa kerroksessa. Syskuun loppuun asti pysäköinti on maksutonta ensimmäisten kahden tunnin ajan. P-Ratinan sisään- ja ulosajoväylät ovat Tampereen Valtatiellä ja Suvantokadulla. Siellä on myös hyvä pyöräparkki Tampereen valtatien alitse johtavan tunnelin Suvannon puoleisessa päässä. Aamulehden artikkelissa on kartta kauppakeskuksen sisäänkäynneistä ja tietoa muuttuneista liikennejärjestelyistä.

 

Katso toimipistestämme tehty opasvideo: