Pirte Ratina, Tampere

Työterveys, lääkärikeskus ja hyvinvointipalvelut Tampereen keskustassa

Pirte Ratina

 

Kauppakeskus Ratina (4. krs)
Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere

Avoinna ajanvarauksella:
ma-pe klo 8-19
la 10-17, su 10-16

Poikkeusaukiolot 2021

 

Työterveys, lääkärikeskus ja hyvinvointipalvelut

Lippulaivamme Pirte Ratina sijaitsee Tampereen komeimmalla näköalapaikalla, Kauppakeskus Ratinan neljännessä ja viidennessä kerroksessa. Pirte Ratina toimii paitsi monipuolisena työterveyshuollon yksikkönä, myös yksityisasiakkaita vastaanottavana täyden palvelun lääkärikeskuksena. Meillä sinua palvelee toistasataa työterveyshuollon, sairaanhoidon ja hyvinvoinnin huippuammattilaista.

Pirte Ratinan yhteydessä toimivat myös Pirten omat näytteenotto- ja laboratoriopalvelut sekä Synlabin kuvantaminen.

Liikenneyhteydet ja pysäköinti

Pirteen pääset kaikilla linja-autoasemalle kulkevilla busseilla, ratikalla tai autolla. Kauppakeskus Ratinassa on 1250 parkkipaikkaa kahdessa kerroksessa ja Kauppakeskus Ratinan mobiilisovelluksella ensimmäinen parkkitunti on ilmainen – katso ohje sovelluksen ja parkkiedun käyttöön tästä. P-Ratinan sisään- ja ulosajoväylät ovat Tampereen Valtatiellä ja Suvantokadulla. Ratinassa on myös hyvä pyöräparkki Tampereen valtatien alitse johtavan tunnelin Suvannon puoleisessa päässä.

 

Kauppakeskuksessa

Pirte Ratina sijaitsee kauppakeskuksen neljännessä kerroksessa.

  • Kerrokset P1 ja P2: Meille pääsee B-hissillä (ns. vihreä linja, eli vihreällä värillä maalatut hissikuutiot ja portaikon seinät) suoraan parkkihallista – valitse 4. kerros
  • 1. krs: Lähin ulko-ovi on Ratinan raitin ulko-ovi, joka sijaitsee Tampereen valtatien ja Ratinan stadionin kulmassa. Tästä ovesta tullessasi saavut suoraan Juhlamaailman eteen, ja meille johtava B-hissi ja portaat sijaitsevat vasemmalla kääntyvällä käytävällä.  
  • 2. krs: B-hissiin tai portaisiin pääsee H&M:n ja Instrumentariumin väliseltä käytävältä.
  • 3. krs: B-hissiin tai portaisiin pääsee H&M:n ja Your Facen väliseltä käytävältä.

 

Ilmoittautuminen

Asiakaspalvelu ja itseilmoittautuminen sijaitsevat 4. kerroksessa. Saapuessasi ilmoittaudu Kela- tai ajokortilla ilmoittautumislaitteilla, jotka sijaitsevat sisääntullessasi oikealla. Ilmoittautumislaitteilta saat tarvittaessa myös vuoronumeron asiakaspalveluun.

Vastaanotolle ilmoittauduttuasi laitteen tulostamassa kuitissa lukee odotustilasi sekä jonotusnumerosi. Ota kuitti talteen ja suunnista sen ilmoittamaan odotustilaan – suuntaviitat roikkuvat meillä katosta. Istu rauhassa odottamaan. Kun odotusaulan näyttöön ilmestyy kilahdusäänen kera kuitissasi ilmoitettu jonotusnumerosi, voit mennä näytön ilmoittamaan vastaanottohuoneeseen. Pirte Ratinassa vastaanottohuoneisiin ei kutsuta nimellä.

 

Tavarantoimitus

Tavarantoimitusosoite: Hatanpään Valtatie 9, 33100 Tampere

Pirte Ratina

Kauppakeskus Ratina (4. krs)
Vuolteenkatu 1,
33100 Tampere

Ajankohtaista Ratinasta

Influenssarokotuskausi on käynnistynyt

Influenssarokotuskausi on nyt käynnistynyt! Rokote on paras suoja influenssaa ja sen jälkitauteja vastaan. Pirtessä rokotetaan niiden yritysten työntekijöitä, joiden työterveyssopimukseen sisältyy influenssarokotus ja jotka ovat tehneet ennakkovarauksen rokotteeseen tammikuussa 2021.

Aivohyvinvointi työssä -webinaari 6.10.2021 – tule kuulolle!

Miten aivohyvinvointia voidaan tukea työssä ja miksi aivojen tunnetoiminnot tulee työssä huomioida? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin kuullaan vastauksia avoimessa Aivohyvinvointi työssä -webinaarissa 6.10. Webinaari on osa Kestävä aivoterveys -hanketta, jossa ovat mukana Pirten johtava työterveyspsykologi Anne-Maria Kummunmäki sekä ylilääkärimme Heli Kivimäki.

Kansainvälisen fysioterapiapäivän teemana on pitkäkestoinen korona

Tällä viikolla vietetään kansainvälistä fysioterapiapäivää, jonka teemana on tänä vuonna pitkäkestoinen korona. Tämä ajankohtainen aihe on huomioitu myös Pirten työfysioterapiapalveluissa, missä kesän aikana on otettu käyttöön työfysioterapeutin Long Covid -vastaanottotoiminta.

MyNursie -omahoitosovellus pilotoi Pirtessä

Pirte käynnisti tällä viikolla Nursie Health’in MyNursie-omahoitosovelluksen pilotoinnin, jonka tavoitteena on selvittää millaisen käyttökokemuksen sovellus tarjoaa käyttäjälleen kliinisen työn ja ohjelmistokehityksen näkökulmista.

Koronanäytteenoton uudet kriteerit Pirkanmaalla

Täyden rokotussarjan saaneiden henkilöiden ei tarvitse hakeutua koronanäytteenottoon, mikäli heillä on lieviä hengitystieinfektion oireita. Poikkeuksena ovat sosiaali- ja terveydenhuollon työntekijät sekä henkilöt, joilla on tiedossa oleva koronavirusaltistus edeltävän kahden viikon ajalta.