Pirte Ratina

 

Sijainti

Ratinan toimipiste, Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere, 4. krs.
Tavarantoimitusosoite: Hatanpään Valtatie 9, 33100 Tampere

 

Avoinna

arkisin klo 8-16, klo16-19 ajanvarauksella la klo 10-17 nettiajanvarauksella su klo 10-16 nettiajanvarauksella 
Kuvantaminen arkisin klo 7.50-18. (Huom: Kesällä, 14.8.2019 asti Pirte Ratinan rötgen sulkee ovensa perjantaisin poikkeuksellisesti jo klo 14.)
Näytteenotto on avoinna maanantaista torstaihin klo 7.30-15 ja perjantaisin 7.30-13.30 

 

Ajanvaraus

Ajanvaraus puhelimitse (avoinna arkisin klo 7.30-17.00): (03) 5656 4600. Verkkoajanvaraus tästä.

Ilmoittautuminen

Asiakaspalvelu ja itseilmoittautuminen ovat 4. kerroksessa. Saapuessasi ilmoittaudu ilmoittautumislaitteella. Laitteen tulostamassa kuitissa on tarkat ohjeet vastaanottohuoneesta ja odotustilasta. Mene kuitin ilmoittamaan aulaan odottamaan. Kun odotusaulan näyttöön ilmestyy kuitissasi ilmoitettu numero, voit mennä näytön ilmoittamaan vastaanottohuoneeseen. Pirte Ratinassa vastaanottohuoneisiin ei kutsuta nimellä.

 

Saapuminen

  • Kerrokset P1 ja P2: Meille pääsee B-hissillä (ns. vihreä linja, eli vihreällä värillä maalatut hissikuutiot ja portaikon seinät) suoraan parkkihallista.
  • 1. krs. Lähin ulko-ovi on Ratinan raitin ulko-ovi, joka sijaitsee stadionia vastapäätä. Tästä ovesta tullessasi saavut suoraan Juhlamaailman eteen, ja meille johtava B-hissi sijaitsee vasemmalla olevalla käytävällä.  
  • 2. krs. B-hissiin tai portaisiin pääsee H&M:n ja Instrumentariumin väliseltä käytävältä.
  • 3. krs. B-hissiin tai portaisiin pääsee H&M:n ja Your Facen väliseltä käytävältä.

 

Liikenneyhteydet ja pysäköinti

Pirteen pääset kaikilla linja-autoasemalle kulkevilla busseilla tai autolla. Kauppakeskus Ratinassa on 1250 parkkipaikkaa kahdessa kerroksessa ja Kauppakeskus Ratinan mobiilisovelluksella ensimmäinen parkkitunti on ilmainen – katso ohje sovelluksen ja parkkiedun käyttöön tästä. P-Ratinan sisään- ja ulosajoväylät ovat Tampereen Valtatiellä ja Suvantokadulla. Siellä on myös hyvä pyöräparkki Tampereen valtatien alitse johtavan tunnelin Suvannon puoleisessa päässä. Aamulehden artikkelissa on kartta kauppakeskuksen sisäänkäynneistä ja tietoa muuttuneista liikennejärjestelyistä.  

 

Katso toimipisteestämme tehty opasvideo: