Pirte Ratina, Tampere
Työterveys, lääkärikeskus ja hyvinvointipalvelut Tampereen keskustassa

Käytäthän vastaanottotilanteessa kasvomaskia, erityisesti jos olet flunssainen tai altistunut koronalle.

Voit asioida maskitta terveydellisistä syistä.

Pirte Ratina

Kauppakeskus Ratina (4. krs)
Vuolteenkatu 1,
33100 Tampere

Ajankohtaista Ratinasta

Avoin työpaikka: Työterveyshoitaja Nokialle

Haemme Pirte Nokian toimipisteeseemme työterveyshoitajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen. Työ alkaa 1.2.2024.
Oletko terveydenhoitaja, jolla on jo kokemusta työterveyshuollossa työskentelystä? Sinua odottaa itsenäinen ja monipuolinen työnkuva uudistuvalla aluetoimipistellämme, jossa on tiivis yhteishenki ja iloinen työilmapiiri.

Itsenäisyyspäivänä suljettu

Itsenäisyyspäivä vaikuttaa aukioloaikoihimme.
Pirten kaikki toimipisteet ovat suljettuina itsenäisyyspäivänä, keskiviikkona 6.12.2023.

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Pirte Sastamala muuttaa uusiin tiloihin Torikeskukseen

Pirte Sastamala muuttaa uusiin tiloihin Sastamalan Torikeskukseen 23.11.2023. Kaikki asiakkaamme ovat lämpimästi tervetulleita juhlimaan uusien toimitilojemme avajaisia 1.12. klo 12-14 kahvitarjoilun merkeissä.

Influenssarokotukset ovat alkaneet

Influenssarokote on tehokas suoja influenssaa ja sen jälkitauteja vastaan.

Koronan tehosterokotukset ovat saatavilla Pirkanmaan hyvinvointialueen terveysasemilla. Pirte työterveyshuollossa ei anneta koronarokotuksia.

Avoin työpaikka: Työterveyshoitajan sijaisuus

Haemme työterveyshoitajaa Tampereelle Pirte Taysin toimipisteeseen. Työ alkaa 1.12.2023 ja sijaisuus kestää vuoden 2024 loppuun asti.
Lue lisää toimenkuvasta sekä Pirtestä työpaikanna ja lähetä hakemuksesi viimeistään 5.11.2023.

Pirte Virtain digiklinikka

Digiklinikka on Pirten uusin aluevaltaus: kyseessä on Virtain toimipisteeltä käsin toimiva hoitaja-avusteinen lääkärin etävastaanotto, jossa perinteisen videoyhteyden lisäksi voidaan paikan päällä olevan tekniikan avulla katsoa asiakkaan korviin, suuhun, nenään, iholle ja kuunnella sydän-, keuhko- ja vatsaäänet sekä mitata verenpaine, happisaturaatio ja lämpötila.

Ensiaskel savuttomaan loppuelämään

Pirten loppuvuoden 2023 verkkoinfot on suunnattu tupakoinnin ja nuuskaamisen lopettamista harkitseville ja lopettamispäätöksen jo tehneille. Tunnin kestävä Teams-info on hyvä ensiaskel savuttomaan loppuelämään.

Avoin työpaikka: Työterveyspsykologi Tampereelle

Haemme Tampereelle työterveyspsykologia, jolla on halua rakentaa aktiivisesti yhteistyötä organisaatioasiakkaiden kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Hae paikkaa viimeistään 3.9.2023.