Pirte Ratina, Tampere
Työterveys, lääkärikeskus ja hyvinvointipalvelut Tampereen keskustassa

Käytäthän vastaanottotilanteessa kasvomaskia, erityisesti jos olet flunssainen tai altistunut koronalle.

Voit asioida maskitta terveydellisistä syistä.

Pirte Ratina

Kauppakeskus Ratina (4. krs)
Vuolteenkatu 1,
33100 Tampere

Ajankohtaista Ratinasta

Jatkuva haku: Keikkatöihin asiakaspalveluun

Haemme jatkuvasti asiakasneuvojia keikkatyöhön. Voit työskennellä asiakaspalvelussamme, jos olet valmistunut lähihoitaja, sairaanhoitajaopiskelija (60 op suorittanut) tai lääkäriopiskelija. Työajat sovitaan joustavasti ja työ sopii hyvin esimerkiksi opintojen oheen.

Työterveyshuollon ABC, osa 1: Työterveysyhteistyö

Suunnitelmallinen ja tavoitteellinen työterveyshuollon yhteistyö on aina kattavasti osallistavaa. Ytimessä on asiakasorganisaation ja työterveyshuollon luottamukseen perustuva kumppanuussuhde. Lue lisää Työterveyshuollon ABC -sarjamme ensimmäisestä osasta!

Pirten sosiaaliturvainfot keväällä 2023

Pirten Sosiaaliturvainfoissa perehdytään työssäkävijän mahdollisuuksiin turvata työkykyä ja suunnitella työelämää ammattilaisten tukemana. Sosiaaliturvainfot järjestetään keväällä 2023 maaliskuussa ja toukokuussa Pirte Ratinassa ja etäyhteydellä. Tilaisuudet ovat avoimia kaikille työterveysasiakkaillemme.

Uutta OmaPirtessä: asiakaspalveluchat

4.1.2023 avaamme OmaPirteen kaikille maksuttoman asiakaspalveluchatin! Asiakaspalveluchatissa sinua neuvotaan sopivimman palvelun valinnassa sekä muissa Pirteä ja palveluitamme koskevissa kysymyksissä.

Toimitusjohtajan joulutervehdys

Joulukuussa moni ihmettelee, mihin kulunut vuosi on oikein hurahtanut, ja useimpina vuosina olen kuulunut itsekin tähän joukkoon. Tänä vuonna ajatukseni on kuitenkin poikkeuksellisen kirkas: kulunut vuosi on käytetty historiallisiin muutoksiin!

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin työterveyshuollon 60 vuotta

Pirkanmaan sairaanhoitopiirin työterveyshuolto juhlii ensi vuonna 60-vuotista taivaltaan. Miten kaikki alkoi ja mitä matkan varrella on tapahtunut? Pirten avainasiakas- ja laatupäällikkö Eeva Mäkelä muistelee blogissamme paikallisen työterveysyhteistyön vaiherikasta historiaa.

Pirten blogi: Joulun odotus

Asiakasneuvojamme Anne Kohola on Pirten virallinen luontofiilistelijä. Nyt Anne ja Halla-koira tunnelmoivat talvea ja joulun odotusta.