Pirte Ratina, Tampere
Työterveys, lääkärikeskus ja hyvinvointipalvelut Tampereen keskustassa

Käytäthän maskia Pirtessä asioidessasi.

Voit asioida maskitta terveydellisistä syistä. Maskisuosituksella varmistamme turvallisen asiointi- ja työympäristön kaikille asiakkaillemme ja työntekijöillemme. Kiitos huomaavaisuudestasi!

Pirte Ratina

Kauppakeskus Ratina (4. krs)
Vuolteenkatu 1,
33100 Tampere

Ajankohtaista Ratinasta

Kuukauden kysytyin kysymys

Asiakaspalvelutiimimme jäsenet vastaavat asiakkaidemme kunkin kuukauden kysytyimpään kysymykseen. Kesäkuun kysymyksenä oli, miten vastaanottoajan voi perua. Kysymykseen vastasi Pirten asiakaspalvelun aurinkoinen Anne Kohola.

Kandivastaavana Pirtessä

Pirten uusi kandivastaava Maiju Pokkinen vastasi kysymyksiimme kandivastaavan pestistä ja Pirtessä työskentelystä. Maijun tärkein tehtävä on toimia Tampereen yliopistolla Pirten yhteyshenkilönä opiskelijoille ja lääkäreille.

Myssyhoidosta apua masennukseen

Lääkkeetön tasavirtastimulaatiohoito eli tuttavallisesti myssyhoito sopii erityisesti lievästä ja keskivaikeasta masennuksesta kärsiville ja sitä voidaan käyttää joko ainoana hoitomuotona tai muiden hoitomuotojen tukena.

Pirte – viiden tähden koulutuspaikka

Nuorten Lääkärien Yhdistys (NLY) selvitti koulutuspaikkakyselyllään Suomen parhaat erikoistuvien lääkärien koulutuspaikat. Pirte palkittiin kyselyssä ainoana työterveyshuoltona täydellä viidellä tähdellä ja sadalla pisteellä. Tie viiden tähden koulutuspaikaksi on pitkäjänteisen työn ja hyvän yhteishengen tulosta.

Vuoden pirteläinen 2021

”Tarja auttaa aina muita pyyteettömästi ja proaktiivisesti kellonajoista riippumatta. Aina ei tarvitse häneltä edes kysyä, riittää kun heittää ajatuksen ilmaan, niin hän on jo etsimässä ratkaisua. Tarja on loistava tyyppi ja hän on erittäin pidetty tiimipelaaja, joka osaa ottaa muut huomioon.”

Avoin työpaikka: Acute-pääkäyttäjä

Pirte etsii potilastietojärjestelmän pääkäyttäjää vastaamaan Acute-järjestelmän kokonaisuudesta. Tehtävänäsi on tukea järjestelmän päivittäistä käyttöä sekä viedä käytäntöön sitä tukevia ohjeita ja prosesseja.

Pirte-lintu tuntee Pirkanmaan

100 % paikallisena yrityksenä olemme saaneet kulkea pirkanmaalaisten matkassa työterveyden kumppanina ja työkyvyn asiantuntijoina jo yli 45 vuotta. Me tunnemme sinut. Me tunnemme Pirkanmaan. Tunnethan sinäkin meidät?