Pirte Ratina, Tampere

Työterveys, lääkärikeskus ja hyvinvointipalvelut Tampereen keskustassa

Pirte Ratina

Kauppakeskus Ratina (4. krs)
Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere

Avoinna ajanvarauksella:
ma-pe klo 8-19
la 10-17, su 10-16

Poikkeusaukiolot 2021

Työterveys, lääkärikeskus ja hyvinvointipalvelut

Lippulaivamme Pirte Ratina sijaitsee Tampereen komeimmalla näköalapaikalla, Kauppakeskus Ratinan neljännessä ja viidennessä kerroksessa. Pirte Ratina toimii paitsi monipuolisena työterveyshuollon yksikkönä, myös yksityisasiakkaita vastaanottavana täyden palvelun lääkärikeskuksena. Meillä sinua palvelee toistasataa työterveyshuollon, sairaanhoidon ja hyvinvoinnin huippuammattilaista.

Pirte Ratinan yhteydessä toimivat myös Pirten omat näytteenotto- ja laboratoriopalvelut.

Liikenneyhteydet ja pysäköinti

Pirteen pääset kaikilla linja-autoasemalle kulkevilla busseilla, ratikalla tai autolla. Kauppakeskus Ratinassa on 1250 parkkipaikkaa kahdessa kerroksessa ja Kauppakeskus Ratinan mobiilisovelluksella ensimmäinen parkkitunti on ilmainen – katso ohje sovelluksen ja parkkiedun käyttöön tästä. P-Ratinan sisään- ja ulosajoväylät ovat Tampereen Valtatiellä ja Suvantokadulla. Ratinassa on myös hyvä pyöräparkki Tampereen valtatien alitse johtavan tunnelin Suvannon puoleisessa päässä.

Kauppakeskuksessa

Pirte Ratina sijaitsee kauppakeskuksen neljännessä kerroksessa.

  • Kerrokset P1 ja P2: Meille pääsee B-hissillä (ns. vihreä linja, eli vihreällä värillä maalatut hissikuutiot ja portaikon seinät) suoraan parkkihallista – valitse 4. kerros
  • 1. krs: Lähin ulko-ovi on Ratinan raitin ulko-ovi, joka sijaitsee Tampereen valtatien ja Ratinan stadionin kulmassa. Tästä ovesta tullessasi saavut suoraan Juhlamaailman eteen, ja meille johtava B-hissi ja portaat sijaitsevat vasemmalla kääntyvällä käytävällä.
  • 2. krs: B-hissiin tai portaisiin pääsee H&M:n ja Instrumentariumin väliseltä käytävältä.
  • 3. krs: B-hissiin tai portaisiin pääsee H&M:n ja Your Facen väliseltä käytävältä.

Ilmoittautuminen

Asiakaspalvelu ja itseilmoittautuminen sijaitsevat 4. kerroksessa. Saapuessasi ilmoittaudu Kela- tai ajokortilla ilmoittautumislaitteilla, jotka sijaitsevat sisääntullessasi oikealla. Ilmoittautumislaitteilta saat tarvittaessa myös vuoronumeron asiakaspalveluun.

Vastaanotolle ilmoittauduttuasi laitteen tulostamassa kuitissa lukee odotustilasi sekä jonotusnumerosi. Ota kuitti talteen ja suunnista sen ilmoittamaan odotustilaan – suuntaviitat roikkuvat meillä katosta. Istu rauhassa odottamaan. Kun odotusaulan näyttöön ilmestyy kilahdusäänen kera kuitissasi ilmoitettu jonotusnumerosi, voit mennä näytön ilmoittamaan vastaanottohuoneeseen. Pirte Ratinassa vastaanottohuoneisiin ei kutsuta nimellä.

Tavarantoimitus

Tavarantoimitusosoite: Hatanpään Valtatie 9, 33100 Tampere

Pirte Ratina

Kauppakeskus Ratina (4. krs)
Vuolteenkatu 1,
33100 Tampere

Ajankohtaista Ratinasta

Tammi-helmikuun yleiset koronarokotuspäivät Pirte Ratinassa

Rokotuspäivät ovat avoimia kaikille koronarokotussopimuksen tehneille työterveyshuollon asiakkaillemme ja Tampereen kaupungin henkilöstölle. Rokotukset toteutetaan rokotuspäivinä klo 9-11 ja 12-15 walk in -periaatteella Pirte Ratinan toimitiloissa, Kauppakeskus Ratinan neljännessä ja viidennessä kerroksessa.

Influenssarokotuksia vielä hyvin saatavilla

Influenssarokotuksia vielä hyvin saatavilla

Influenssarokotuksia on hyvin jäljellä Pirte Ratinassa ja rokotteen ehtii ottaa vielä hyvin, sillä influenssaepidemia ei ole vielä alkanut. Myös influenssaepidemian aikana voi ja kannattaa ottaa rokote, sillä epidemia etenee alueellisesti vaiheittain. Lisäksi eri influenssavirustyypit voivat olla liikkeellä eri aikaan.

Pirte Sportti poistuu käytöstä

Kauppi Sports Centerissä sijainnut toimipisteemme Pirte Sportti on sulkenut ovensa 22.12.2021. Tutut asiantuntijamme tavoitat jatkossa muista toimipisteistämme. Muut toimipisteemme jatkavat toimintaansa normaalisti.

Kuusi rokottajaa, viisi tuntia, 1200 rokotetta – paikallinen työterveys on ollut mukana koronatyössä pandemian alusta asti

Pirte työterveys ja lääkärikeskus oli alkuvuodesta 2020 perustamassa ensimmäisiä koronatestipisteitä Pirkanmaalla. Koronarokotteita työterveydessä on annettu vuoden 2021 aikana lähes 25 000. Työterveyden koronatyö on alueen toimintakyvyn kannalta tärkeää, sillä Pirten suurimmat asiakkuudet ovat omistajat Tampereen kaupunki ja Pirkanmaan sairaanhoitopiiri.

Avoin työpaikka: Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja

Avoin työpaikka: Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja

Etsimme vakituiseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa Pirten energiseen poliklinikkatiimiin. Työnkuvaasi kuuluu hoidon tarpeen arviointi, tutkimushoitajan työ, toimenpideavustukset ja infektiovastaanotolla työskentely sekä koronanäytteenotto.

Asiakaspalvelussamme on ruuhkaa

Asiakaspalvelumme on tällä hetkellä erityisen ruuhkautunut. Mikäli asiasi koskee ajanvarausta, suosittelemme asioimaan ensisijaisesti verkkoajanvarauksemme kautta.

Työterveyshoitajia Pirte Ratinaan

Työterveyshoitajia Pirte Ratinaan

Haemme 2-3 TYÖTERVEYSHOITAJAA vakituiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen Pirte Ratinan toimipisteeseemme.
Olet mielellään jo työterveyshuoltoon pätevöitynyt ja työterveyshuollon kokemusta omaava, innostunut työterveyshoitaja. Lähetä hakemus 9.1.2022 mennessä.