Pirte yrityksenä

Pirte (Tullinkulman Työterveys Oy) on luonut voimaa Pirkanmaan työelämään vuodesta 1975. Pirtellä on vuosikymmenten kokemus alueen elinkeinoelämästä, yrityksistä ja työntekijöistä. Vaikka juuremme ovat syvällä, sen ei kannata antaa hämätä – katseemme on tiukasti tulevaisuudessa. Tänään kehitymme voimakkaammin kuin koskaan.

Pirte lukuina

1900

yritysasiakasta

39 500

henkilöasiakasta

250

pirteläistä

Tavoite on, ettei yksilö joutuisi käyttämään sotepalveluita ollenkaan – mutta silloin kun niitä tarvitsee, ovat ne ensiluokkaisia ja stressittömiä. Joka ikinen ihminen ansaitsee tulla kohdatuksi. Haluamme kulkea vierellä, toimia kumppanina. Lähtökohta on tähänkin asti ollut tuntea joka ikinen työpaikka työntekijöineen hyvin, eikä siitä tingitä jatkossakaan – päinvastoin.

Pirten toimitusjohtaja Tiina Surakka Aamulehden Pirkanmaan menestyjät -teemaliitteessä 18.6.2021

10 faktaa Pirtestä

1.

Arvojen kautta kohti visiota 2025

Arvojamme ovat kumppanuus, rehtiys, rohkeus ja vahvuus. Visiomme on olla vuonna 2025 vaikuttavin ja vastuullisin julkisomisteinen työterveyshuollon asiantuntijaorganisaatio sekä veto- ja pitovoimaisin työnantaja.

2.

Kolme y:tä – yksilö, yritys, yhteiskunta

Pirte tekee työtä sen eteen, että työ on yksilön elinvoimaa ja merkityksen tunnetta lisäävä tekijä, ei jotain, mistä pitää palautua vapaa-ajalla. Hyvinvoiva henkilöstö taas vaikuttaa merkittävästi organisaatioiden kilpailukykyyn, taloudelliseen tulokseen ja maineeseen. Hyvinvointiin panostavat, tuottavat yritykset ovat vakaan yhteiskunnan kivijalka.

3.

Tiede ja tutkimus

Tulevaisuuden työterveyshuolto on entistäkin vahvemmin dataan ja tutkimuksiin pohjautuvaa. Pirten tavoitteena on tehdä laaja-alaisesti yhteistyötä yliopistojen ja tutkimuslaitosten kanssa tuottaen tietoa työstä koko yhteiskunnan hyödynnettäväksi.

4.

Paikallinen

Pirte on se paikallinen, pirkanmaalainen työterveys ja lääkärikeskus. Pirten omistavat Tampereen kaupunki ja Pirkanmaan sairaanhoitopiiri. Paikallinen omistajapohja takaa sen, että yhtiön voitto käytetään täysin Pirkanmaan hyväksi.

5.

Toimipisteet ympäri Pirkanmaata

Pirte toimii useassa toimipisteessä ympäri Pirkanmaata. Voit tarkastaa toimipisteidemme sijainnit Toimipisteet-sivulta. Kaikki toimipisteemme ovat työterveysasiakkaidemme käytössä. Pirte Ratina ja osa muistakin toimipisteistämme tarjoavat lisäksi lääkärikeskuspalveluita yksityisasiakkaille.

6.

Sujuvat hoitoketjut

Moni asia hoituu Pirtessä kerralla, saman katon alta. Joskus asiakkaan tilanne kuitenkin vaatii käyntiä muualla kuin meillä. Teemme tiivistä yhteistyötä muiden sote-kentän palveluntarjoajien kanssa, jotta erilaiset hoitoketjut ovat asiakkaalle laadukkaita, sujuvia ja stressittömiä. 

7.

Yhteistyössä koronaa vastaan

Pirte on ollut tiiviisti mukana Pirkanmaan pandemiatilanteen ehkäisyssä yhdessä muiden alueen toimijoiden kanssa. Pirte avasi ensimmäisten joukossa koronanäytteenoton alueelle ja on antanut jo lähes 25 000 koronarokotetta, mm. keskussairaalan henkilökunnalle. Pirkanmaan ensimmäinen koronarokote annettiin Pirtessä.

8.

Pirteläisyys on kumppanuutta

Pirte tarjoaa terveydenhoiton ammattilaisille modernin mutta tunnelmaltaan lämpimän työympäristön. Pirtessä keskitytään ensiluokkaisen asiakastyön lisäksi oman talon esimiestyöhön, henkilöstökokemukseen ja moniammatilliseen yhteistyöhön. Voit lukea Pirtestä työnantajana lisää Avoimet työpaikat -sivulta.

9.

Monipuoliset koulutusmahdollisuudet

Pirtessä on monipuoliset koulutusmahdollisuudet. Laajan asiakaskuntamme kautta pääset tutustumaan monipuolisesti erilaisten alojen työterveyshuollon erityispiirteisiin. Voit lukea Pirten koulutusmahdollisuuksista lisää Erikoistuminen työterveyshuoltoon -sivulta.

10.

Suomalainen

Olemme Suomalaisen Työn Liiton jäsen ja meille on myönnetty Avainlippu-merkki. Merkki kertoo, että Pirten palvelut on tuotettu Suomessa ja että ne työllistävät Suomessa. Voit lukea lisää Avainlippu-merkin myöntämisperusteista Suomalaisen Työn Liiton verkkosivuilta.

Pirten hallinto

Pirten hallitus

 • Kari-Matti Hiltunen, hallituksen puheenjohtaja
 • Ulla Kampman
 • Armi Kärki
 • Kristiina Michelsson
 • Katri Pihlaja
 • Tapani Tauriainen

Pirten johtoryhmä

 • Tiina Surakka, toimitusjohtaja
 • Heli Kivimäki, ylilääkäri, toimitusjohtajan varahenkilö
 • Seppo Nikkari, johtava ylilääkäri
 • Anna Hankela, henkilöstöpäällikkö
 • Mari Koski, asiakkuus- ja viestintäpäällikkö
 • Anne-Maria Kummunmäki, johtava työterveyspsykologi
 • Jukka Nurminen, tietohallintopäällikkö
 • Hanna Peltoniemi, hoitotyön päällikkö, johtava työterveyshoitaja
 • Kirsti Pennanen, työterveyshoitaja, henkilöstön edustaja
 • Mia Suokas, talouspäällikkö

Yhteydenotto: etunimi.sukunimi@pirte.fi