Pirte Tays ENSITIE, Tampere

Työterveyshuolto Tampereen keskussairaalan yhteydessä

Kuvassa Pirten Ensitien toimipisteen piha, vasemmalla Pirten toimipisteen ovi oranssilla ympyröitynä ja oikealla Taysin päivystys Acutan sisäänkäynti.
Kuvassa kartta, joka kuvaa kuinka Pirte Tays Ensitie -toimipiste sijaitsee Finn-Medi 1 -rakennuksen yhdellä kulmalla Acutan naapurissa ja Pirte Tays Biokatu taas rakennuksen vastakkaisella kulmalla Arvo Ylpön kadun ja Biokadun kulmassa.

Käytäthän vastaanottotilanteessa kasvomaskia, erityisesti jos olet flunssainen tai altistunut koronalle.

Voit asioida maskitta terveydellisistä syistä.

Pirte Tays

Finn-Medi 1
Arvo Ylpön katu 6,
33520 Tampere

Ajankohtaista Taysista

Pirte mukana valtakunnallisessa TYÖOTE-hankkeessa

Vastuullinen työkyvyn tuki -hanke eli TYÖOTE-toimintamalli tehostaa työterveyshuollon ja julkisen terveydenhuollon yhteistyötä. Tavoitteena on, että työikäinen henkilö saa oikeat palvelut oikeasta paikasta oikeaan aikaan ja työ- ja työllistymiskykyä tuetaan laaja-alaisesti.

Kanta-informointi uudelleen kaikille kansalaisille

Hyvinvointialueiden aloittaessa toimintansa vuoden 2023 alussa, voidaan asiakkaan tietoja hyödyntää sosiaali- ja terveydenhuollossa aiempaa laajemmin. Siksi kaikille kansalaisille annetaan uusi Kanta-informointi koko maassa. Asiakas saa uuden informoinnin Omakannassa tai terveydenhuollossa asioinnin yhteydessä 22.11.2022 alkaen.

Uusia ominaisuuksia videovastaanotossamme

Palveluun lisättyjä ominaisuuksia uudistuneen visuaalisen ilmeen lisäksi ovat paljon toivottu näytön jakaminen, ääni- ja kuvalähteen valinta ja liitetiedostojen jakaminen chatin kautta vastaanoton aikana.

Avoin työpaikka: Sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia

Haemme keikkatyöhön tutkinnon suorittaneita sairaanhoitajia ja terveydenhoitajia. Työtä tehdään pääasiassa Pirte Taysin ja Ratinan toimipisteissä Tampereella. Keikkatyön määrä vaihtelee sopimuksen mukaan. Katsomme eduksi hyvät tietotekniset taidot, aiemman kokemuksen hoidontarpeen arvioinnista sekä rokotusluvat.

Porraspäiviä vietettiin 31.10.-6.11.2022

Pirte on mukana Liikkuva aikuinen -ohjelman toteuttamassa Porraspäivät -kampanjassa. Kampanjaviikon aikana haastamme pirteläiset ja sinut työyhteisöinesi käyttämään portaita hissin sijaan. Tarkoituksena on esimerkiksi kiinnittää huomiota säännölliseen istumisen ja työn tauottamiseen.

Influenssarokotuskausi startataan 24.10.2022

Sekä yritysasiakkaidemme ennakkotilaamat influenssarokotukset että tartuntatautilain mukaiset sotetyöntekijöiden influenssarokotukset saapuvat Pirtelle lokakuussa ja rokottamiset aloitetaan viikolla 43 eli 24.10.2022 alkaen.

Avoin työpaikka: Työterveyshoitajia Pirkanmaalle

Haemme eri toimipisteillemme vakituisiin työsuhteisiin työterveyshoitajia vastaamaan Pirkanmaan hyvinvointialueen sote-henkilöstön työterveyshuollosta. Lähetä hakemuksesi viimeistään 31.10.2022.