Pirte Sastamala

Työterveys Sastamalassa

Kuvassa psykologin huone Pirten Sastamalan toimipisteessä. Yhdellä seinällä on maisematapetti, toisella isot ikkunat. Huoneessa on työpöytä ja työtuoli sekä kaksi nojatuolia terapiakäyntejä varten.

Käytäthän vastaanottotilanteessa kasvomaskia, erityisesti jos olet flunssainen tai altistunut koronalle.

Voit asioida maskitta terveydellisistä syistä.

Pirte Sastamala

Torikatu 1 (2. krs)
38200 Sastamala

Ajankohtaista Sastamalasta

Itsenäisyyspäivänä suljettu

Itsenäisyyspäivä vaikuttaa aukioloaikoihimme.
Pirten kaikki toimipisteet ovat suljettuina itsenäisyyspäivänä, keskiviikkona 6.12.2023.

Hyvää itsenäisyyspäivää!

Pirte Sastamala muuttaa uusiin tiloihin Torikeskukseen

Pirte Sastamala muuttaa uusiin tiloihin Sastamalan Torikeskukseen 23.11.2023. Kaikki asiakkaamme ovat lämpimästi tervetulleita juhlimaan uusien toimitilojemme avajaisia 1.12. klo 12-14 kahvitarjoilun merkeissä.

Influenssarokotukset ovat alkaneet

Influenssarokote on tehokas suoja influenssaa ja sen jälkitauteja vastaan.

Koronan tehosterokotukset ovat saatavilla Pirkanmaan hyvinvointialueen terveysasemilla. Pirte työterveyshuollossa ei anneta koronarokotuksia.

Avoin työpaikka: Työterveyshoitajan sijaisuus

Haemme työterveyshoitajaa Tampereelle Pirte Taysin toimipisteeseen. Työ alkaa 1.12.2023 ja sijaisuus kestää vuoden 2024 loppuun asti.
Lue lisää toimenkuvasta sekä Pirtestä työpaikanna ja lähetä hakemuksesi viimeistään 5.11.2023.

Ensiaskel savuttomaan loppuelämään

Pirten loppuvuoden 2023 verkkoinfot on suunnattu tupakoinnin ja nuuskaamisen lopettamista harkitseville ja lopettamispäätöksen jo tehneille. Tunnin kestävä Teams-info on hyvä ensiaskel savuttomaan loppuelämään.

Avoin työpaikka: Työterveyspsykologi Tampereelle

Haemme Tampereelle työterveyspsykologia, jolla on halua rakentaa aktiivisesti yhteistyötä organisaatioasiakkaiden kanssa. Työ alkaa sopimuksen mukaan. Hae paikkaa viimeistään 3.9.2023.

Liikkeellä turvapostiteemaisia huijausviestejä Pirten nimissä – älä avaa linkkejä

Viime aikoina liikkeellä on ollut paljon turvapostiteemaisia kalasteluviestejä. Nyt liikkeellä on myös Pirten nimissä tehtailtuja huijausviestejä. Viesteissä on käytetty Pirten logoa ja visuaalista ilmettä. Jos viesti vaikuttaa epäilyttävältä, älä avaa sitä tai klikkaa siinä olevaa linkkiä. Pirte ei koskaan pyydä sinua syöttämään käyttäjätunnustasi ja salasanaasi sähköpostin yhteydessä.

Avoin työpaikka: Työfysioterapeutti Ratinaan

Haemme Tampereelle Pirte Ratinan toimipisteeseen vakituiseen työsuhteeseen työfysioterapeuttia, jolla on kokemusta työskentelystä työterveyshuollossa. Hae paikkaa viimeistään 16.8.2023. Aloitamme haastattelut jo hakuaikana.

Avoin työpaikka: Työterveyshoitaja Sastamalaan

Haemme Pirte Sastamalan toimipisteeseen vakituiseen työsuhteiseen työterveyshoitajaa vastaamaan pk-asiakkaidemme työterveyshuollosta.
Lähetä hakemuksesi viimeistään 6.8.2023. Työ alkaa lokakuussa.