Avoimet työpaikat

Haemme jatkuvasti työterveyshuollon erikoislääkäreitä, erikoistuvia lääkäreitä sekä yleislääkäreitä työsuhteeseen ja ammatinharjoittajiksi. Jätä avoin hakemus ja kerro toiveistasi!

Oletko kiinnostunut muista työmahdollisuuksista Pirtessä? Jätä meille avoin hakemus ja kerro tarkemmin osaamisestasi ja työtoiveistasi. Otamme sinuun yhteyttä, kun sopivia tehtäviä avautuu.

Olisitko
sinä 
seuraava 
pirteläinen?

Miksi töihin Pirteen?

Pirte on moderni ja kasvava, täysin suomalainen ja paikallinen työterveys ja lääkärikeskus Pirkanmaalla. Toimimme kahdeksassa toimipisteessä Tampereella, Nokialla, Orivedellä, Sastamalassa, Valkeakoskella ja Kangasalla.  Missiomme on hyvinvoiva yhteiskunta, jota kohti kuljemme yhdessä arvojemme kautta: kumppanuus, rehtiys, rohkeus ja vahvuus.

Vahvojen arvojen lisäksi Pirten toiminta perustuu vastuullisuuteen, aitoon kohtaamiseen niin kasvotusten kuin muissakin kanavissa, moniammatilliseen yhteistyöhön ja elämäniloon. Kuten muukin toimintamme, myös suunnittelu ja organisaatio tehdään meillä paikallisesti. Jokaisella pirteläisellä on mahdollisuus keskustella, kehittää ja vaikuttaa.

Pirteläisyys tarkoittaa luottamusta, tiivistä yhteistyötä ja vahvaa asiantuntijuutta, luovaa uskallusta kokeilla uutta ja oppia virheistä. Pirteläisyys on yhteisiä tavoitteita ja yhdessä tekemistä, sitoutumista ja toiminnan jatkuvaa parantamista ja oppimista. Pirteläisyys on vastuullista ja vaikuttavaa. Pirteläisyys on me-henkeä.

Ehkä sinä jaat kanssamme saman arvomaailman, haluat ydinosaamisesi kautta ja lisäksi kehittyä ja kehittää ja olla osa tiimiä, jossa kaikki istuvat saman pöydän ääressä?

Tässä muutama hyvä syy hakea esimerkiksi lääkäriksi Pirteen:
  • hyvä ansiotaso päivätyöstä, ja ansiotasoon voi vaikuttaa ilta- ja viikonlopputyöllä
  • ammatinharjoittajilla kuukausittainen palkanmaksu
  • mielenkiintoinen ja monipuolinen työnkuva
  • mahdollisuus erikoistua työterveyshuoltoon
  • mahdollisuus toimia mielenkiintoisessa työyhteisössä yleislääkärinäkin
  • työpaikalla hyvä ja eteenpäin katsova ilmapiiri
  • työaika on joustava
  • erikoislääkäreillä mahdollisuus paitsi toimia työterveyshuollon konsultteina myös jatkossa pitää omaa yksityisvastaanottoa samalla terveyskertomusohjelmalla
  • myös lääketieteen kandit ovat meille tervetulleita