Avoimet työpaikat

Haemme jatkuvasti työterveyshuollon erikoislääkäreitä, erikoistuvia lääkäreitä sekä yleislääkäreitä työsuhteeseen ja ammatinharjoittajiksi. Jätä avoin hakemus ja kerro toiveistasi!

Oletko kiinnostunut muista työmahdollisuuksista Pirtessä? Jätä meille avoin hakemus ja kerro tarkemmin osaamisestasi ja työtoiveistasi. Otamme sinuun yhteyttä, kun sopivia tehtäviä avautuu.

Avoin hakemus

REKRY: Talous- ja henkilöstösihteeri

REKRY: Talous- ja henkilöstösihteeri

Haemme nyt osaajaa ostoreskontran hoitoon sekä henkilöstöhallinnon avustaviin tehtäviin. Työskentelet taloushallinnon monipuolisissa tehtävissä osana kuuden hengen taloustiimiä Tampereella, Ratinan toimipisteessä. Työtehtäviisi kuuluvat ostolaskujen käsittely, laskutus ja kirjanpidon avustavat tehtävät. Lisäksi avustat henkilöstöhallintoa palkkahallintoon liittyvissä tehtävissä.

lue lisää
REKRY: Työterveyspsykologi

REKRY: Työterveyspsykologi

Haemme nyt kokeneen psykologitiimimme jäseneksi työterveyspsykologia. Työterveyspsykologina toimit asiantuntijana osana Pirten työterveyshuollon moniammatillista tiimiä. Tehtäviäsi ovat mm. psyykkisen kuormituksen ennaltaehkäisy, arviointi ja toimenpide-ehdotusten tekeminen sekä työntekijöiden ja työyhteisöjen työhyvinvoinnin edistäminen.

lue lisää

Tietoa työskentelystä Pirtessä:

Missio, visio ja arvot

Pirte työpaikkana