Avoimet työpaikat

Pirte tarjoaa terveydenhoiton ammattilaisille modernin mutta tunnelmaltaan lämpimän työympäristön. Pirtessä keskitytään ensiluokkaisen asiakastyön lisäksi oman talon esimiestyöhön, henkilöstökokemukseen ja moniammatilliseen yhteistyöhön.  

Meillä istutaan saman pöydän ääressä. Olisitko sinä seuraava pirteläinen? 

Pirteläisyys

 

Pirteläisyys tarkoittaa luottamusta, tiivistä yhteistyötä ja vahvaa asiantuntijuutta, luovaa uskallusta kokeilla uutta ja oppia virheistä. 

Pirteläisyys on yhteisiä tavoitteita ja yhdessä tekemistä, sitoutumista ja toiminnan jatkuvaa parantamista ja oppimista. 

Pirteläisyys on vastuullista ja vaikuttavaa. 

Pirteläisyys on me-henkeä.

Miksi Pirte?

 

 • Vaikka itse sanommekin, me pirteläiset olemme huippukiva työporukka!
 • Meillä on modernit ja viihtyisät toimitilat ja toimivat työvälineet
 • Mahdollisuus työskennellä työsuhteessa ja/tai ammatinharjoittajana
 • Joustavat työajat
 • Mahdollisuus työskennellä Tampereen lisäksi esimerkiksi Nokialla, Orivedellä, Kangasalla, Sastamalassa tai Valkeakoskella
 • Kattavat etätyöskentelymahdollisuudet (video-, puhelin- ja chat-vastaanotot)
 • Kilpailukykyinen ansiotaso, johon mahdollisuus vaikuttaa esimerkiksi ilta- ja viikonlopputöillä
 • Mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää niin omaa työtä kuin yhtiötä – meillä kynnykset on hiottu mataliksi!
 • Monipuolisesti sisäisiä ja ulkoisia koulutuksia niin ammattiryhmäkohtaisesti kuin koko talolle
 • Kiitosta saanut laadukas ja monipuolinen koulutuspolku työterveyshuollon erikoislääkäriksi
 • Ison talon edut ja pienen toimijan ketteryys samassa paketissa
 • Meillä tehdään tiivistä yhteistyötä eri ammattiryhmien kesken, asiakkaan parhaaksi
 • Asiakaskenttämme koostuu monipuolisesti eri toimialojen yrityksistä ja työikäisistä työntekijöistä ja yksityisasiakkaista

Avoimet työpaikat

 

Haemme jatkuvasti työterveyshuollon erikoislääkäreitä, erikoistuvia lääkäreitä sekä yleislääkäreitä työsuhteeseen ja ammatinharjoittajiksi. Jätä avoin hakemus ja kerro toiveistasi!

Avoin työpaikka: Sairaanhoitaja/terveydenhoitaja

Etsimme vakituiseen tai määräaikaiseen työsuhteeseen sairaanhoitajaa tai terveydenhoitajaa Pirten energiseen poliklinikkatiimiin. Työnkuvaasi kuuluu hoidon tarpeen arviointi, tutkimushoitajan työ, toimenpideavustukset ja infektiovastaanotolla työskentely sekä koronanäytteenotto.

lue lisää

Työterveyshoitajia Pirte Ratinaan

Haemme 2-3 TYÖTERVEYSHOITAJAA vakituiseen, kokopäiväiseen työsuhteeseen Pirte Ratinan toimipisteeseemme.
Olet mielellään jo työterveyshuoltoon pätevöitynyt ja työterveyshuollon kokemusta omaava, innostunut työterveyshoitaja. Lähetä hakemus 9.1.2022 mennessä.

lue lisää

Avoin työpaikka: työterveyslääkäri

Etsimme nyt työterveyslääkäreitä toimimaan arkisin asiakasyritystemme vastuulääkäreinä. Työpäivät ja työskentelyajat suunnitellaan joustavasti toiveidesi mukaan sekä pääset vaikuttamaan asiakasyritysten toimialaan ja määrään. Kiitellyn avoimen ja keskustelevan työilmapiirin lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen.

lue lisää

Jätä avoin hakemus

 

Eikö kiinnostamasi tehtävä ole juuri nyt avoinna? Oletko kiinnostunut muista työmahdollisuuksista Pirtessä? Jätä meille avoin hakemus ja kerro tarkemmin osaamisestasi ja työtoiveistasi. Otamme sinuun yhteyttä, kun sopivia tehtäviä avautuu.

Erikoistuminen työterveyslääkäriksi

Pirtessä on tarjolla erikoistuvilta kiitosta saanut laadukas ja monipuolinen koulutuspolku työterveyshuollon erikoislääkäriksi.

Koe- ja työterveyshuoltojakson lisäksi voit suorittaa kuuden kuukauden kuntoutusjakson Pirten omassa työkyky- ja kuntoutusyksikössä. Meillä on kattava seniorituki: kouluttajalääkäreitä voi konsultoida koska vain. Työajoista sovitaan joustavasti ja palkka on kilpailukykyinen. Vahvuutemme on tiivis yhteistyö yliopiston kanssa. 

Lue lisää Erikoistuminen työterveyslääkäriksi -sivulta!

Tarinoita pirteläisistä

Voit tutustua pirteläisiin myös asiantuntijahakumme kautta!

Kuusi rokottajaa, viisi tuntia, 1200 rokotetta – paikallinen työterveys on ollut mukana koronatyössä pandemian alusta asti

Pirte työterveys ja lääkärikeskus oli alkuvuodesta 2020 perustamassa ensimmäisiä koronatestipisteitä Pirkanmaalla. Koronarokotteita työterveydessä on annettu vuoden 2021 aikana lähes 25 000. Työterveyden koronatyö on alueen toimintakyvyn kannalta tärkeää, sillä Pirten suurimmat asiakkuudet ovat omistajat Tampereen kaupunki ja Pirkanmaan sairaanhoitopiiri.

lue lisää

Ravitsemusterapeutti ratkoo jaksamisen pulmia

Ravitsemusterapeutit ovat ammattilaisia, jotka osaavat ottaa puheeksi kipeätkin painopulmien taustalla olevat kysymykset ja kohtaavat asiakkaan avoimesti, syyttämättä ja tuomitsematta. Pirten ravitsemusterapeutti Katja Sassi-Pyykön mukaan riittävän hyvä ruokavalio kootaan aina yksilöllisesti ja se sallii myös joustoa.

lue lisää