Avoimet työpaikat

Kandivastaavana Pirtessä

Pirten uusi kandivastaava Maiju Pokkinen vastasi kysymyksiimme kandivastaavan pestistä ja Pirtessä työskentelystä. Maijun tärkein tehtävä on toimia Tampereen yliopistolla Pirten yhteyshenkilönä opiskelijoille ja lääkäreille.

lue lisää

Pirte – viiden tähden koulutuspaikka

Nuorten Lääkärien Yhdistys (NLY) selvitti koulutuspaikkakyselyllään Suomen parhaat erikoistuvien lääkärien koulutuspaikat. Pirte palkittiin kyselyssä ainoana työterveyshuoltona täydellä viidellä tähdellä ja sadalla pisteellä. Tie viiden tähden koulutuspaikaksi on pitkäjänteisen työn ja hyvän yhteishengen tulosta.

lue lisää

Vuoden pirteläinen 2021

”Tarja auttaa aina muita pyyteettömästi ja proaktiivisesti kellonajoista riippumatta. Aina ei tarvitse häneltä edes kysyä, riittää kun heittää ajatuksen ilmaan, niin hän on jo etsimässä ratkaisua. Tarja on loistava tyyppi ja hän on erittäin pidetty tiimipelaaja, joka osaa ottaa muut huomioon.”

lue lisää

Pirte-lintu tuntee Pirkanmaan

100 % paikallisena yrityksenä olemme saaneet kulkea pirkanmaalaisten matkassa työterveyden kumppanina ja työkyvyn asiantuntijoina jo yli 45 vuotta. Me tunnemme sinut. Me tunnemme Pirkanmaan. Tunnethan sinäkin meidät?

lue lisää