Avoimet työpaikat

Pirte tarjoaa terveydenhoiton ammattilaisille modernin mutta tunnelmaltaan lämpimän työympäristön. Pirtessä keskitytään ensiluokkaisen asiakastyön lisäksi oman talon esimiestyöhön, henkilöstökokemukseen ja moniammatilliseen yhteistyöhön.  

Meillä istutaan saman pöydän ääressä. Olisitko sinä seuraava pirteläinen? 

Pirteläisyys

 

Pirteläisyys tarkoittaa luottamusta, tiivistä yhteistyötä ja vahvaa asiantuntijuutta, luovaa uskallusta kokeilla uutta ja oppia virheistä. 

Pirteläisyys on yhteisiä tavoitteita ja yhdessä tekemistä, sitoutumista ja toiminnan jatkuvaa parantamista ja oppimista. 

Pirteläisyys on vastuullista ja vaikuttavaa. 

Pirteläisyys on me-henkeä.

Pirte (Tullinkulman Työterveys Oy)

Pirte on se paikallinen, pirkanmaalainen työterveys ja lääkärikeskus. Toimimme useassa toimipisteessä ympäri Pirkanmaata. Arvojamme ovat kumppanuus, rehtiys, rohkeus ja vahvuus. Visiomme on olla vuonna 2025 vaikuttavin ja vastuullisin julkisomisteinen työterveyshuollon asiantuntijaorganisaatio sekä veto- ja pitovoimaisin työnantaja. 

Voit tutustua meihin tarkemmin Pirte yrityksenä -sivultamme. Kaikki toimipisteemme löydät Toimipisteet-sivultamme.

Miksi Pirte?

 

 • Vaikka itse sanommekin, me pirteläiset olemme huippukiva työporukka!
 • Meillä on modernit ja viihtyisät toimitilat ja toimivat työvälineet
 • Mahdollisuus työskennellä työsuhteessa ja/tai ammatinharjoittajana
 • Joustavat työajat
 • Mahdollisuus työskennellä Tampereen lisäksi esimerkiksi Nokialla, Orivedellä, Kangasalla, Sastamalassa tai Valkeakoskella
 • Kattavat etätyöskentelymahdollisuudet (video-, puhelin- ja chat-vastaanotot)
 • Kilpailukykyinen ansiotaso, johon mahdollisuus vaikuttaa esimerkiksi ilta- ja viikonlopputöillä
 • Mahdollisuus vaikuttaa ja kehittää niin omaa työtä kuin yhtiötä – meillä kynnykset on hiottu mataliksi!
 • Monipuolisesti sisäisiä ja ulkoisia koulutuksia niin ammattiryhmäkohtaisesti kuin koko talolle
 • Kiitosta saanut laadukas ja monipuolinen koulutuspolku työterveyshuollon erikoislääkäriksi
 • Ison talon edut ja pienen toimijan ketteryys samassa paketissa
 • Meillä tehdään tiivistä yhteistyötä eri ammattiryhmien kesken, asiakkaan parhaaksi
 • Asiakaskenttämme koostuu monipuolisesti eri toimialojen yrityksistä ja työikäisistä työntekijöistä ja yksityisasiakkaista

Avoimet työpaikat

 

Haemme jatkuvasti työterveyshuollon erikoislääkäreitä, erikoistuvia lääkäreitä sekä yleislääkäreitä työsuhteeseen ja ammatinharjoittajiksi. Jätä avoin hakemus ja kerro toiveistasi!

Avoin työpaikka: työterveyslääkäri

Etsimme nyt työterveyslääkäreitä toimimaan arkisin asiakasyritystemme vastuulääkäreinä. Työpäivät ja työskentelyajat suunnitellaan joustavasti toiveidesi mukaan sekä pääset vaikuttamaan asiakasyritysten toimialaan ja määrään. Kiitellyn avoimen ja keskustelevan työilmapiirin lisäksi tarjoamme kilpailukykyisen palkkauksen.

lue lisää

Jätä avoin hakemus

 

Eikö kiinnostamasi tehtävä ole juuri nyt avoinna? Oletko kiinnostunut muista työmahdollisuuksista Pirtessä? Jätä meille avoin hakemus ja kerro tarkemmin osaamisestasi ja työtoiveistasi. Otamme sinuun yhteyttä, kun sopivia tehtäviä avautuu.

Erikoistuminen työterveyslääkäriksi

Pirtessä on tarjolla erikoistuvilta kiitosta saanut laadukas ja monipuolinen koulutuspolku työterveyshuollon erikoislääkäriksi.

Koe- ja työterveyshuoltojakson lisäksi voit suorittaa kuuden kuukauden kuntoutusjakson Pirten omassa työkyky- ja kuntoutusyksikössä. Meillä on kattava seniorituki: kouluttajalääkäreitä voi konsultoida koska vain. Työajoista sovitaan joustavasti ja palkka on kilpailukykyinen. Vahvuutemme on tiivis yhteistyö yliopiston kanssa. 

Lue lisää Erikoistuminen työterveyslääkäriksi -sivulta!

Tarinoita pirteläisistä

Voit tutustua pirteläisiin myös asiantuntijahakumme kautta!

Aivohyvinvointi työssä -webinaari 6.10.2021 – tule kuulolle!

Miten aivohyvinvointia voidaan tukea työssä ja miksi aivojen tunnetoiminnot tulee työssä huomioida? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin kuullaan vastauksia avoimessa Aivohyvinvointi työssä -webinaarissa 6.10. Webinaari on osa Kestävä aivoterveys -hanketta, jossa ovat mukana Pirten johtava työterveyspsykologi Anne-Maria Kummunmäki sekä ylilääkärimme Heli Kivimäki.

lue lisää

MyNursie -omahoitosovellus pilotoi Pirtessä

Pirte käynnisti tällä viikolla Nursie Health’in MyNursie-omahoitosovelluksen pilotoinnin, jonka tavoitteena on selvittää millaisen käyttökokemuksen sovellus tarjoaa käyttäjälleen kliinisen työn ja ohjelmistokehityksen näkökulmista.

lue lisää