Työhyvinvointipalvelut ja työhyvinvointia Tampereen seudulla

Työhyvinvointipalveluiden kautta haluamme aktiivisesti tukea yritysten henkilöstön työhyvinvointia ja edistää työntekijöiden terveyttä. Tavoitteenamme on pyrkiä vähentämään työntekoa haittaavaa psykososiaalista kuormitusta sekä edistää yksittäisten työntekijöiden ja työyhteisöjen työtyytyväisyyttä ja motivaatiota. Juuri tätä tavoitetta kohden olemme laatineet työhyvinvointipalveluiden kokonaisuuden.

Työhyvinvointipalvelut kokonaisvaltaisesti tai räätälöityinä osina

Tarjoamme työhyvinvointipalveluja joko kokonaisvaltaisena, juuri kyseiselle yritykselle räätälöitynä pakettina, tai yksittäisinä työhyvinvointia tukevina projekteina ja tilaisuuksina. Palvelu tai palvelukokonaisuus suunnitellaan yhdessä yritysasiakkaan kanssa. Ovatpa yrityksesi esimiehet oman työnsä ja hyvinvointinsa kehittämistä vailla tai onko tarvetta tarttua työyhteisössä oleviin haasteisiin ja kehityskohteisiin, niin meiltä löytyy ajantasaista, moniammatillista asiantuntemusta erilaisten työhyvinvointiin liittyvien osa-alueiden kehittämisestä ja parantamisesta.

Työhyvinvointipalvelujamme ovat:

  • Työhyvinvointiselvitykset ja konsultointi
  • Johtajuuden ja esimiestyön kehittäminen
  • Työyhteisön ja työn kehittäminen
  • Hyvinvoinnin aktivoimisohjelmat
  • Monipuoliset liikuntaohjelmat

Jos olet kiinnostunut kohentamaan yrityksesi työntekijöiden ja työyhteisöjen työhyvinvointia, niin ota yhteyttä työhyvinvointipalvelujemme yhteyshenkilöihimme. He antavat mielellään lisätietoa monipuolisista työhyvinvointipalveluistamme.

Minna Lahdenkauppi, liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori, minna.lahdenkauppi@pirte.fi
Mari Koski, asiakkuuspäällikkö, p. 050 514 6081, mari.koski(at)pirte.fi

Pirte Sportti – työkyvyn ja työhyvinvoinnin edistämiseen

Erilaiset työkykyä ja työhyvinvointia parantavat palvelut pyritään keskittämään Kaupin urheilupuistossa, Kauppi Sports Center monitoimikeskuksen tiloissa toimivaan Pirte Sportti -toimipisteeseemme. Tilat mahdollistavat esimerkiksi ryhmätoiminnan, hyvinvointi- ja avokuntoutuspalveluiden järjestämisen saman katon alla. Työterveyspalveluiden ohella tulemme tarjoamaan myös itse maksaville yksityisasiakkaille erilaisia palveluita edullisesti. Lue Pirte Sportista lisää.

Pääset tutustumaan Kauppi Sport Centeriin täältä: http://www.kauppisportscenter.fi/