Moni alkaa väsyä korona-arkeen ja maskin käyttöön – toisilla maskin käyttö saattaa vieläkin unohtua. Pirten somekanavissa käynnistyy nyt Hymyillä voi silmilläkin -kampanja, jonka tarkoitus on levittää tietoa maskin käytön tärkeydestä ja muistuttaa, että vaikka maskin käyttö voi tuntua kurjalta, niin toisen maskitetun kanssa vaihdettu hymy auttaa jaksamaan ja paistaa silmienkin kautta. Kampanjassa on mukana koko joukko pirteläisiä, ja haluamme haastaa mukaan myös sinut ja työyhteisösi!

Ota siis hymyilevä kuva itsestäsi maskitettuna, yksin tai työkaverin kanssa turvavälein. Jaa kuva Facebookissa, LinkedInissä tai Instagramissa hashtagilla #HymyilläVoiSilmilläkin ja merkitse kuvaan Pirte työterveys ja lääkärikeskus. Jaamme kuvasi Pirten somekanavissa. Kuvien myötä muistutamme THL:n maskisuosituksista sekä kerromme maskin käytön hyödyistä.

Lämpimästi tervetuloa mukaan luomaan yhteistä kampanjaa tärkeästä asiasta!

#HymyilläVoiSilmilläkin #JaksetaanVielä

 

Facebook: Pirte työterveys ja lääkärikeskus 
LinkedIn: Pirte työterveys ja lääkärikeskus 
Instagram: @sepaikallinenpirte