Ohjeita asiointiin

Ennen ajanvarausta on hyvä selvittää työnantajalta, mitkä palvelut ja asiantuntijat ovat asiakkaan käytettävissä. Palvelujen laajuus riippuu työnantajan tekemästä työterveyssopimuksesta. Jos asiakas varaa ajan tai valitsee palvelun, joka ei sisälly sopimukseen, maksaa asiakas käynnin itse. Jos sinulla on kysymyksiä työnantajasi valitseman palvelutason laajuudesta, kysy työnantajaltasi tai soita meille.

Lue lisää aiheesta:

Ajanvaraus puhelimitse

p. (03) 565 64600 arkisin klo 7:30–17

Voit varata ajan sekä netissä että puhelimitse. Kiireellisissä tapauksissa saat numerosta yhteyden myös päivystävään hoitajaan.

Ensimmäinen vastaanottoaika pitää varata puhelimitse, koska ajanvarausjärjestelmä ei tunnista uutta asiakasta. Tämän jälkeen ajan voi varata netissä.

Ajanvaraus verkossa

Nettiajanvarauksen kautta voit varata vastaanottoajan:

  • työterveyslääkärille
  • työterveyshoitajalle
  • työterveyspsykologille
  • fysioterapeutille
  • rokotuksiin
  • verkkolääkärille
  • näytteenottoon

Huomioithan, että näytteenottoon tarvitset lähetteen ja työfysioterapeutin sekä työterveyspsykologin vastaanotolle tullaan vain työterveyslääkärin tai työterveyshoitajan suosituksesta. Pyri ensisijaisesti varaamaan aika yrityksesi vastuutyöfysioterapeutille.

Järjestelmään kirjaudutaan nimellä ja henkilötunnuksella. Järjestelmä ohjaa sinua ajanvarauksessa tarjoamalla erilaisia vaihtoehtoja, joista valitaan asiaan tai oireisiin sopivin. Tämän jälkeen järjestelmä tarjoaa aikavaihtoehtoja johonkin toimipisteistämme asiantuntijalle, joka on nimetty yritykselle. Voit varata tarjotun ajan tai määritellä sinulle sopivamman päivän ja kellonajan. Halutessasi voi vaihtaa vastaanoton toimipistettä tai asiantuntijaa.

Lääkärille myös viikonloppuisin

Palvelemme asiakkaitamme myös viikonloppuisin. Viikonloppujen lääkäriajat ovat tarkoitettu vain akuutteja ja kiireellisiä tapauksia varten. Ne ovat varattavissa ainoastaan nettiajanvarauksen kautta.

Pirte lääkärikeskus ja työterveys

Tullinkulman Työterveys Oy, Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere
puhelin (03) 5656 4600
sähköposti: etunimi.sukunimi@pirte.fi
www.pirte.fi

Sivuston käyttöehdot