Ohjeita asiointiin

Ennen ajanvarausta on hyvä selvittää työnantajalta, mitkä palvelut ja asiantuntijat ovat asiakkaan käytettävissä. Palvelujen laajuus riippuu työnantajan tekemästä työterveyssopimuksesta. Jos asiakas varaa ajan tai valitsee palvelun, joka ei sisälly sopimukseen, joutuu asiakas maksamaan tämän itse. Jos sinulla on kysymyksiä työnantajasi valitseman palvelutason laajuudesta, kysy työnantajaltasi tai soita meille.

Lue lisää aiheesta palvelutasosi

Ajanvaraus puhelimitse

p. (03) 565 64600 arkisin klo 7:30–17

Asiakkaallamme on mahdollisuus varata aika sekä netissä että puhelimitse. Jos et ole koskaan varannut aikaa vastaanotollemme tai sinulla ei ole Internetin käyttömahdollisuutta, soita ajanvaraukseemme. Kiireellisissä tapauksissa saat numerosta yhteyden myös päivystävään hoitajaan.

Ensimmäinen vastaanottoaika pitää varata puhelimitse, koska ajanvarausjärjestelmä ei tunnista uutta asiakasta. Tämän jälkeen ajan voi varata netissä.

Ajanvaraus verkossa

Nettiajanvarauksen kautta voit varata vastaanottoajan työterveyslääkärille, -hoitajalle, -psykologille tai -fysioterapeutille, rokotuksiin ja verkkolääkärille sekä näytteenottoon. Huomioithan, että näytteenottoon tarvitset lähetteen ja työfysioterapeutin sekä työterveyspsykologin vastaanotolle tullaan vain työterveyslääkärin tai työterveyshoitajan suosituksesta. Pyri ensisijaisesti varamaan aika yrityksesi vastuutyöfysioterapeutille.

Järjestelmään kirjaudutaan nimellä ja henkilötunnuksella. Järjestelmä ohjaa ajanvarausta tarjoamalla erilaisia vaihtoehtoja, joista valitaan asiaan tai oireisiin sopivin. Tämän jälkeen järjestelmä tarjoaa aikavaihtoehtoja johonkin toimipisteistämme asiantuntijalle, joka on nimetty yritykselle. Asiakas voi varata tarjotun ajan tai määritellä itselle sopivamman päivän ja kellonajan. Asiakkaan on mahdollista myös vaihtaa vastaanoton toimipistettä tai asiantuntijaa halutessaan.

Lääkärille myös viikonloppuisin

Palvelemme asiakkaitamme myös viikonloppuisin. Viikonloppujen lääkäriajat ovat tarkoitettu vain akuutteja ja kiireellisiä tapauksia varten. Ne ovat varattavissa ainoastaan nettiajanvarauksen kautta.

Tutustu myös: