Maanantaista 30.3.2020 alkaen Pirten infektiovastaanotto siirtyy Pirte Ratinasta Pirte Taysiin Ensitielle. Yhteen toimipisteeseen keskitettynä hengitystieoireisia asiakkaita hoitava infektiovastaanottomme parantaa sekä potilaiden että asiantuntijoidemme turvallisuutta entisestään ja helpottaa ja nopeuttaa hoitotyötä, kun kaikki tarvittava tutkimus voidaan tehdä saman katon alla. Samalla Pirte Ratina vapautetaan täysin muulle vastaanottotoiminnallemme. Voit siis hyvillä mielin asioida toimipisteissämme – hengitystieoireissa Pirte Taysissa, muissa asioissa muilla toimipisteillämme.

 

Mikä ihmeen infektiovastaanotto?

Pirten infektiovastaanotto hoitaa hengitystietulehdusoireisia potilaita. Infektiovastaanotto on avoinna arkisin klo 8-15.30.

Jos siis kärsit hengitystietulehduksen oireista (esim. nuha, aivastelu, nenän tukkoisuus, yskä, hengityksen vinkuminen, limaisuus, hengenahdistus, korvakipu) tai epäilet koronavirustartuntaa, ota yhteyttä OmaPirte-palvelumme kautta tai varaa verkkoajanvarauksemme kautta aika lääkärin tai hoitajan puhelin- tai videovastaanotoille.

Voit olla yhteydessä myös puhelimitse (03) 5656 4600 (avoinna ma-pe 7.30-19, la 10-17 ja su 10-16).

Saat näitä reittejä pitkin hoidontarpeen arvion ja tarvittaessa ajan infektiovastaanotollemme.

 

Saapuminen Pirte Taysiin

Pirte Tays sijaitsee osoitteessa Finn-Medi 1: Arvo Ylpön katu 6, 33520 Tampere, kulku tapahtuu Ensitien puolelta.

Maksullista parkkitilaa löytyy esimerkiksi sairaala-alueen parkkihallista, jonka sisäänkäynti on Kuntokadulla Tays Sydänsairaalan kohdalla. Parkkihallista löydät Pirte Taysiin kätevästi Ensiapu Acutan opasteita seuraamalla, sisäänkäyntimme löytyy Acutan edestä vasemmalle katsottaessa oranssin katoksen alta.

Maksullista parkkitilaa löytyy myös Keilakujan parkkialueelta. Sisäänajo Kuntokadun kautta, käänny vasemmalle vähän ennen Kauppi Sports Centeriä. Keilakujan parkkialueelta Pirte Taysiin löytää kääntymällä Kuntokadulta Arvo Ylpön kadulle ja sitten Ensitielle. Kävele kohti Ensiapu Acutaa, jonka pääovia ennen Pirte Taysin oranssi katos ja sisäänkäynti jää vasemmalle.