Järjestämme yhdessä K-Supermarket Ratinan kanssa hyvinvointiin ja tietoiseen ostamiseen keskittyvän illan tiistaina 10.3. kello 17-19.  

Ilta alkaa Pirte Ratinassa Pirten ravitsemusterapeutin Ildikó Piispasen luennolla ja keskustelulla kokonaisvaltaisesta hyvinvoinnista. Tämän jälkeen siirrytään K-Supermarket Ratinan myymälään ja mietitään, kuinka oma ostoskäyttäytyminen tukee keholle ja mielelle hyviä valintoja. Lopuksi palataan vielä Pirten tiloihin yhteistä loppukoontia varten.

”Tilaisuudesta saa vinkkejä oman ruokavalion ja hyvinvoinnin tueksi, etenkin jos harkitsee elämäntaparemonttia. Mietimme olemassa olevia ruokailutottumuksista ja niiden muuttamista puhumatta mistään tietyn ravitsemussuosituksen mukaisesta ruokavaliosta,” kiteyttää ravitsemusterapeuttimme Ildikó.

Hyvinvointi-illan hinta on normaalisti 50-100 euroa, mutta nyt sinulla on ainutlaatuinen mahdollisuus päästä mukaan osallistumalla arvontaan K-Supermarket Ratinan Facebook-sivulla sekä K-Supermarket Ratinan Instagram -tilillä @ksmratina. Onnea matkaan!