Mitä tekisit, jos saisit tunnin lisää aktiivista, energistä aikaa päivääsi? Entä mitä tapahtuisi, jos koko työyhteisöllesi kävisi samoin?

Energiatesti on oivallinen herättäjä, kartoittaja, apuri ja mittari, jonka avulla tunnistat työpaikkasi vireystilan. Testi sopii kaikille, jotka haluavat saada selkeää dataa omasta hyvinvoinnistaan sekä vinkkejä sen kohentamiseen.

Energiatesti on kokonaisvaltainen hyvinvointitesti, joka koostuu kolmesta osa-alueesta: sähköisestä hyvinvointikyselystä, helpoista fyysisistä testeistä, sekä biometrisistä mittauksista (esimerkiksi vyötärönympärys). Heti testin jälkeen osallistujat saavat itselleen henkilökohtaisen raportin, joka antaa tietoa oman hyvinvoinnin kokonaistilanteesta visuaalisesti ja selkeästi. Energiatestin kokonaistulos esitetään Energiaindeksinä, joka kertoo, kuinka monta energistä tuntia ja minuuttia sinulla on päivässäsi töiden tekoon ja vapaa-ajan puuhiin.

Testin ohjaa aiheeseen koulutettu fysioterapeuttimme, joka huolehtii ennakkovalmisteluista sekä auttaa ja kannustaa ryhmäänne. Ohjaaja auttaa myös tulostenne läpikäymisessä ja antaa vinkkejä ja työkaluja yhä energisemmän ja motivoituneemman työarjen kehittämiseen.

Varoitus: testi voi innostaa työyhteisöänne tekemään konkreettisia muutoksia työarkeenne!