Pirtellä oli tänäkin vuonna kunnia olla mukana Tammerkosken Nuorkauppakamarin Värityskirjassa. Pirten tehtävät löytyvät keskiaukeamalta ja halutessasi voit noutaa värityskirjan Pirte Ratinan asiakaspalvelusta vaikka kesäloman automatkoille lasten viihdykkeeksi. ?

Tammerkosken Nuorkauppakamarin tänä vuonna kolmatta kertaa toteutettu Värityskirja valittiin voittajaksi sarjassa Best Local Economic Development Program ja se pääsi myös kolmen parhaan joukkoon kategoriassa Most Outstanding Local Project. JCI Euroopan kokouksessa Lyonissa Ranskassa palkittiin vuoden 2018 vaikuttavimpia projekteja, joilla on ollut tärkeä yhteiskunnallinen vaikutus globaaleihin tavoitteisiin.

Värityskirjan ideana on esitellä Tamperetta ja eri ammatteja paikallisten yritysten kautta. Se jaetaan esikoululaisille, kirjassa mukana oleville yrityksille sekä lastentautien poliklinikalle.

– Kiitos kuuluu erityisesti kumppaneille ja projektitiimeille, iloitsee Tammerkosken Nuorkauppakamarin toimintavuoden 2018 puheenjohtaja Juha Herrainsilta.

 

Aamulehti: Ensi syksyn ekaluokkalainen tutustuu kotikaupunkiin ja sen elinkeinoelämään värittäen – värityskirja sai kansainvälistä tunnustusta

Pirteästi uudistunut värityskirja tarjoaa puuhaa ja virikkeitä ensi vuonna ekaluokan aloittaville tamperelaislapsille. Värityskirjan ideana on esitellä Tamperetta ja eri ammatteja paikallisten yritysten kautta.