Uusi toimipiste sijaitsee Finn-Medi 1 -rakennuksessa ja aloittaa toimintansa 27.5.2019

 

Pirte TAYS avaa täysin remontoidut, uudet tilansa Finn-Medi 1:n! Uusi osoite on Arvo Ylpön katu 6, 33520 Tampere, mutta toimitilan pääsisäänkäynti on Ensitien puolella eli Tays Ensiapu Acutan pääovista katsoen vasemmalla, naapurirakennuksen kulmalla. Tähän asti Pirte TAYS on toiminut Finn-Medi 5:ssä, Tays Silmäkeskusta ja Potilashotellia vastapäätä. Toiminta uusissa tiloissa alkaa maanantaina 27.5.2019 klo 10.

Muutosta johtuen Pirte TAYSin näytteenotto on suljettuna perjantaina 24.5. sekä toiminnanaloituspäivänä maanantaina 27.5. Muutoin toiminta pyörii normaalisti ja uusi toimipiste on jatkossa avoinna kuten ennenkin: työterveysvastaanotto arkisin klo 8-16 (ajanvarauksella), näytteenotto arkisin klo 7.30-10.30 (ajanvarauksella).

Katutasossa sijaitsevaa uutta toimipistettä on remontoitu koko alkuvuosi ja tiloista onkin tulossa todella modernit ja viihtyisät! Kattavan työterveystoiminnan lisäksi uusissa tiloissa aloitetaan syksyllä 2019 myös lääkärikeskustoiminta, jolloin Pirte TAYSin palveluita voi jatkossa käyttää myös yksityisasiakkaana.

Maksullista parkkitilaa löytyy esimerkiksi sairaala-alueen parkkihallista, jonka sisäänkäynti on Kuntokadulla Tays Sydänsairaalan kohdalla sekä Keilakujan parkkialueelta.

Toimipisteen virallisia avajaisia vietetään kesälomien jälkeen syksymmällä, mutta haluamme toivottaa asiakkaamme tervetulleiksi tutustumaan uuteen toimitilaan ja hörppäämään tervetuliaiskahvit jo keskiviikkona 5.6.2019 klo 10-14! Tarjolla myös pientä makeaa.

Me Pirtellä olemme innoissamme päästessämme palvelemaan Taysin alueen asiakkaitamme entistä paremmin uusien tilojen myötä!

Tervetuloa!

Ps. Muistathan, että kaikki kahdeksan toimipistettämme ovat työterveyden osalta käytettävissäsi – jatkossa myös 17.6.2019 avautuva Pirte Kangasala!

 

Heräsikö kysyttävää? Ota rohkeasti yhteyttä:

Aluepäällikkö
Soili Honkamäki
soili.honkamaki@pirte.fi | 040 767 3856

Vastaava työterveyshoitaja
Annukka Eskonsalo
annukka.eskonsalo@pirte.fi | 040 132 5727