Rokotukset

Pirten kautta on saatavilla kattavat rokotuspalvelut. Yleisimpiin rokotuksiin (kurkkumätä-jäykkäkouristus, kurkkumätä-jäykkäkouristus-hinkuyskä, hepatiitti ja kausi-influenssa) voit varata ajan suoraan verkkoajanvarauksestamme, kaikkiin toimipisteisiimme.

Harvinaisempien rokotteiden saatavuus on hyvä ensin varmistaa ja tehdä ajanvaraus soittamalla asiakaspalvelumme numeroon (03) 5656 4600.

 

Matkailijan rokotteet  

Muista varata aika rokotussuunnitelmalle hyvissä ajoin ennen matkaa. Ajanvarauksen rokotesuunnitelmaa varten pystyt tekemään verkkoajanvarauksemme kautta (hoitaja 30 min). Hoitaja tekee suosituksen tarvittavista rokotteista matkailijan iän, terveydentilan ja rokotushistorian perusteella sekä huomioiden matkan kohteen, luonteen ja pituuden.

 

Mikäli tarvitset tietoa aiemmin hankkimistasi rokotteista  

Pirten asiakkaana, löydät viime vuosien rokotustietosi Omakannasta, http://www.kanta.fi/omakanta

Jos et ole ottanut aiempia rokotteitasi Pirtellä ja rokotekorttisi on hukassa, voit selvittää tietosi ottamalla yhteyttä paikkoihin, joissa sinulle on annettu rokotteita. Tällaisia ovat esimerkiksi oma terveysasema, vanhan työpaikan työterveyshuolto ja kouluterveydenhuolto. 

Rokotukset

Hinta sisältää yhden rokotuskäynnin hinnan (käyntimaksun, rokoteaineen ja toimistomaksun). Tarvittavien käyntikertojen määrä riippuu rokotteesta.