ROKOTUKSET

Pirten kautta on saatavilla kattavat rokotuspalvelut

 

Ajanvaraus

Yleisimpiin rokotuksiin (kurkkumätä-jäykkäkouristus, kurkkumätä-jäykkäkouristus-hinkuyskä, hepatiitti ja kausi-influenssa) voit varata ajan suoraan verkkoajanvarauksestamme, kaikkiin toimipisteisiimme.

Harvinaisempien rokotteiden saatavuus on hyvä ensin varmistaa ja tehdä ajanvaraus soittamalla asiakaspalvelumme numeroon (03) 5656 4600.

 

Matkailijan rokotteet

Muista varata aika rokotussuunnitelmalle hyvissä ajoin ennen matkaa. Ajanvarauksen rokotesuunnitelmaa varten pystyt tekemään verkkoajanvarauksemme kautta (hoitaja 30 min). Hoitaja tekee suosituksen tarvittavista rokotteista matkailijan iän, terveydentilan ja rokotushistorian perusteella sekä huomioiden matkan kohteen, luonteen ja pituuden.

 

Mikäli tarvitset tietoa aiemmin hankkimistasi rokotteista

Pirten asiakkaana saadut rokotetietosi löydät Omakannasta. Jos et ole ottanut aiempia rokotteitasi Pirtellä ja rokotekorttisi on hukassa, voit selvittää tietosi ottamalla yhteyttä paikkoihin, joissa sinulle on annettu rokotteita. Tällaisia ovat esimerkiksi oma terveysasema, vanhan työpaikan työterveyshuolto ja kouluterveydenhuolto.

Kauden 2021-2022 influenssarokotteet

Kauden 2021-2022 influenssarokotteita on 1.12.2021 alkaen tarjolla Pirte Ratinassa sekä yksityisasiakkaille että niille työnantajayrityksille, jotka eivät ole tehneet rokotteiden ennakkovarausta vuoden alussa. Yksityisasiakas, varaa aika verkkoajanvarauksemme kautta. Työnantajayritys: ota yhteyttä asiakkuustiimiimme (asiakkuudet@pirte.fi) tai omaan vastuutyöterveyshoitajaasi. 

Rokotukset

Hinta sisältää yhden rokotuskäynnin hinnan (käyntimaksun, rokoteaineen ja toimistomaksun). Tarvittavien käyntikertojen määrä riippuu rokotteesta.

*Hinta määräytyy käytetyn rokoteaineen mukaan.