Pirte rokottaa kolmansia koronarokotteita massarokotuksina ilman ajanvarausta. Massarokotukset järjestetään erikseen ilmoitettuina päivinä Pirte Ratinassa tai PSHP:n osalta asiakkaan tiloissa.

Kolmannen koronarokotteen voivat saada massarokotuspäivinä ne asiakkaamme, jotka ovat saaneet työnantajaltaan ilmoituksen rokotuspäivästä ja -tilasta. Toisen koronarokotteen ottamisesta pitää olla kulunut alle 60-vuotiailla 4-6 kk ja yli 60-vuotiailla 3-4 kk.

Pirte rokottaa aluksi kolmansia koronarokotteita työterveyshuoltonsa sotetyöntekijöilleen massarokotuksina ilman ajanvarausta tammikuussa erikseen organisaatioasiakkaiden kanssa sovittuina päivinä. Kun sote-työntekijät on rokotettu, aloitamme muiden työterveyshuollon asiakkaiden rokottamisen myöhemmin tammikuussa.

HUOM! Koronarokotukseen ei voi varata perinteistä henkilökohtaista vastaanottoaikaa. Rokotuksia pistetään ainoastaan massarokotuksina.