Elise Vilmunen on Pirte Sastamalan uusi yleislääketieteen erikoislääkäri ja hän ottaa vastaan sekä työterveys- että yksityisasiakkaita. Elise tarjoaa palveluitaan mielellään myös lapsille ja vanhuksille ja hän on paikalla Sastamalassa joka arkipäivä. Elise toimii myös digilääkärinä eli hänen vastaanotolleen pääsee kätevästi esimerkiksi kotoa tai työpaikalta käsin.

Elise hoitaa kaikkea yleislääkärin toimenkuvaan kuuluvaa ja hän tekee myös tavanomaisia toimenpiteitä. Elise on sitä mieltä ettei mikään asia ole niin pieni, ettei sitä kannattaisi tulla tutkituttamaan: ”Ihmisellä on aina jokin syy ja tarkoitus tulla vastaanotolle ja totta kai on tärkeää tutkia se, vaikkei kyse olisi omasta mielestä isosta asiasta.”

 

Kuka Elise on?

Elise VilmunenLääkärinä toimiminen oli jo nuorena Elisen haave ja hän halusi työskennellä nimenomaan terveyskeskuksessa tai muualla missä voi tehdä vastaanottotyötä hektisen sairaalassa työskentelyn sijaan. – Tämä on kyllä edelleen haaveammattini eli ala on kyllä todellakin minulle oikea. Olen kiitollinen saadessani tehdä lääkärin työtä ja että voin auttaa ihmisiä. Elise on itse Sastamalan lähistöltä kotoisin ja hän onkin vuosia työskennellyt myös mm. Sastamalassa ja Punkalaitumella eli hänet tunnetaan alueella oman kylän likkana.

– Parasta työssäni on sen monipuolisuus ja haasteellisuus sekä asiakkaiden kohtaaminen ja asiakastyö ylipäätään. Innostun työssäni siitä jos pääsen tutkimaan jotain haastavaa ja pitää hoksata mistä sairaudesta on kyse.

 

Kuvassa yleislääketieteen erikoislääkäri Elise Vilmunen.