Elise VilmunenHyviä uutisia! Pirte Sastamalan tiimiin liittyi joulukuun alusta yleislääketieteen erikoislääkäri ja työterveyslääkäri Elise Vilmunen, joka tarjoaa yleislääkäritasoisia palveluita myös yksityisasiakkaille. Vastaanotolle ovat tervetulleita kaikenikäiset asiakkaat ja hoitoa saa suomen lisäksi myös englanniksi ja ruotsiksi.

Elise on itsekin Sastamalan lähistöltä kotoisin. ”Minut tunnetaan alueella oman kylän likkana”, hän kertoo. Vilmusen mielestä mikään asia ei ole niin pieni, etteikö sitä kannattaisi tulla tutkituttamaan. ”Jos joku asia huolettaa asiakasta, niin se on aina tärkeä ja tutkitaan. Lääkärinä toimiminen oli haaveeni jo nuorena ja ala on tuntunut aina oikealta valinnalta. Parasta työssäni ovat kohtaamiset ja asiakastyö ylipäätään.”

Tämän ilouutisen ja tulevan vuoden kunniaksi Pirte Sastamalassa pidetään ovet avoinna ensi maanantaina 10.12. klo 14-17. Tervetuloa Onkiniemenkadulle tutustumaan tiloihimme, asiantuntijoihimme ja hörppäämään iltapäiväkahvit kanssamme.

Klo 15.30 ja 16.30 työfysioterapeutti Linnea Sainio pitää tietoiskun ja johtaa keskustelua selän toiminnasta ja ergonomiasta. Tule nappaamaan vinkit selkäystävällisempään ja ergonomisempaan tulevaan vuoteen! Lämpimästi tervetuloa!

Facebook-tapahtuma: https://www.facebook.com/events/264864750864589/