Gynekologian erikoislääkäri Johanna Kyrönlahti aloittaa vastaanottotoiminnan Pirten Ratinan toimipisteessä 4.9. alkaen. Pääsääntöisesti vastaanottopäivät ovat tiistai ja torstai. Vastaanotolle voi varata ajan nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla (03) 565 64600. Gynekologisen tutkimuksen lisäksi vastaanotolla tehdään tarvittaessa ultraäänitutkimus.

Vastaanotolle voi hakeutua kaikissa gynekologisissa asioissa, olipa kyseessä sitten vaihdevuodet, ehkäisyasiat, vuoto-ongelmat, tulehdukset, vuosikontrolli, alkuraskauden uä (ei NT-uä) tai raskaudenkeskeytys lähete. PAPA ja endometriumnäytteiden otot, kierukan asetukset ja poistot onnistuvat myös. Johanna ottaa vastaan myös yksityisasiakkaita. Johanna on osa Pirten laajenevaa asiantuntijoiden joukkoa.

Kuvassa gynekologi Johanna Kyrönlahti

Pirte lääkärikeskus ja työterveys

Tullinkulman Työterveys Oy, Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere
puhelin (03) 5656 4600
sähköposti: etunimi.sukunimi@pirte.fi
www.pirte.fi

Sivuston käyttöehdot