Gynekologian erikoislääkäri Johanna Kyrönlahti aloitti vastaanottotoiminnan Tampereella Pirten Ratinan toimipisteessä 4.9. alkaen. Gynekologin vastaanottopäivät ovat pääsääntöisesti tiistai ja torstai. Vastaanotolle voi varata ajan nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla (03) 565 64600. Gynekologisen tutkimuksen lisäksi vastaanotolla tehdään tarvittaessa ultraäänitutkimus.

Vastaanotolle voi hakeutua kaikissa gynekologisissa asioissa, olipa kyseessä sitten vaihdevuodet, ehkäisyasiat, vuoto-ongelmat, tulehdukset, vuosikontrolli, alkuraskauden uä (ei NT-uä) tai raskaudenkeskeytys lähete. PAPA ja endometriumnäytteiden otot, kierukan asetukset ja poistot onnistuvat myös. Johanna ottaa vastaan myös yksityisasiakkaita. Johanna on osa Pirten laajenevaa asiantuntijoiden joukkoa.

Kuvassa gynekologi Johanna Kyrönlahti