Pienyrityksille ja yhdistyksille

Työterveyshuolto pienyrityksissä

Mitä työterveyshuolto kattaa? Pienyrityksille, joissa on alle 30 työntekijää, tarjoamme räätälöityä ja kustannustehokasta palvelusopimusta. Emme siis tarjoa mitään kiinteätä palvelupakettia, vaan suunnittelemme yhdessä pienyrityksen yrittäjän kanssa sopimukseen liitettävät palvelut tapauskohtaisesti. Näin pystymme huomioimaan jokaisen yrityksen erityistarpeet ja tarjoamaan ainoastaan sellaisia palveluita, joita pienyrittäjä todella tarvitsee.

Pienyrityksille nimetään aina oma työterveyshoitaja ja -lääkäri, työfysioterapeutti ja työterveyspsykologi. Tarjoamme myös erikoislääkärien palveluita, näytteenottoa ja kuvantamista.

Kun pienyritykselle on nimetty oma työterveystiimi, joka tuntee yrityksen ja sen henkilöstön, parantaa se yhteistoiminnan sujuvuutta sekä hoidon jatkuvuutta. Lisäksi tarjoamme erilaisia sähköisiä esiselvityksiä ja terveystarkastuksia. Työterveyspalveluiden lisäksi pystymme lakisääteisen työterveyden ja työsuojelun asiantuntijoina neuvomaan ja tukemaan pienyritysten yrittäjiä esimerkiksi riskien arvioinnissa.

Yksinyrittäjät ja maanviljelijät

Yksinyrittäjille ja maanviljelijöille oma terveys, työkyvyn ylläpitäminen ja työssä jaksaminen ovat erityisen tärkeitä, sillä esimerkiksi yrittäjän sairauspoissaolo vaikuttaa suoraan yrityksen toimintaan ja sen kannattavuuteen. Tarjoamme maanviljelijöille ja yksinyrittäjille työterveyspaketteja, johon voi sisältyä niin ennaltaehkäisevää toimintaa, terveyden seurantaa kuin sairaudenhoitoakin. Yrittäjää laskutetaan vain käytetyistä palveluista.

Näitä palveluja toteuttavat yrittäjälle nimetyt työterveyshoitaja ja -lääkäri. Lisäksi käytössämme olevat sähköiset tuotteet, kuten terveydentilan esiselvitykset, helpottavat yrittäjän kiireistä arkea.

Yksinyrittäjän työterveyshuolto: Järjestämämme ryhmätoiminta on erityisesti yksinyrittäjälle mielekäs tapa ylläpitää tai edistää terveydentilaansa, koska ryhmän tarjoama vertaistuki ja sosiaaliset suhteet ovat arvokas lisä yksin työskentelevän hyvinvoinnille.

Yrittäjän, joka kuuluu YEL:in tai MYEL:in piiriin, on mahdollista saada osittaisia korvauksia maksamistaan ennaltaehkäisevistä työterveyspalveluista ja sairaanhoidosta KELA:lta. Lisätietoa myös lakisääteisestä työterveyshuollosta löydät KELAN sivuilta.

Työpaikkaselvitys sähköisesti Skooppi-työkalun avulla

 

Työpaikkaselvityksen tekemisen vaan voimme aloittaa sähköisen Skooppi-työkalun avulla. Näin kaikki työntekijät voivat vastata samanaikaisesti ja työpaikan terveysriskeistä saadaan kattava tieto ennen työpaikkakäyntiä. Tapaamisessa voimme suoraan etsiä ratkaisut ilmi tulleisiin ongelmiin yhteistyössä työnantajan kanssa.

Ota yhteyttä

Jos kiinnostuksesi heräsi tai joku asia jäi askarruttamaan mieltäsi ja haluat lisätietoja, niin ota yhteyttä  sähköpostitse, nettilomakkeella tai puhelimitse asiakkuuksia hoitavaan tiimiimme.