Lehto Tiina

Työterveyshoitaja

Ammattiryhmä

Työterveyshoitaja

Kielitaito

English, Suomi

Pätevyydet, lisäkoulutus ja perehtyneisyys:
Terveydenhoitaja, sairaanhoitaja, työterveyshuolto

Oireet, joissa vastaanotolleni voi tulla:
Vastaanotolleni voi tulla niin työ- kuin vapaa-ajan asioissa. Mikäli saat töistä oireita, tai jaksamisessa on haasteita. Myös voit tulla astman, tupakoinnin tai painonhallinnan haasteissa. Mikäli et ole varma onko vastaanottoni oikea paikka sinulle,  soita, niin jutellaan mihin sinun kannattaisi hakeutua. Neuvon kyllä mielelläni.

Palvelut joita tarjoan:
Työterveyshoitajana olen toiminut erityisesti altisteisille työpaikoille, kuten rakennusalalle, palo- ja pelastusalalle, mutta myös kunta-alalle. Työterveyshoitajan perustyön lisäksi toimin astmahoitajana, autan tupakoinnin lopettamisessa sekä olen perehtynyt painonhallintaan.  Minut voi tavata myös ajoittain Ratinan polilta, jossa teen välillä viikonloppuisin poliklinikkahoitajana töitä.

Taustasi:
Olen toiminut työterveyshuollossa vuodesta 2005 lähtien. Tätä ennen olen toiminut vanhainkodeilla sairaanhoitajana ja vastaava sairaanhoitajana sekä lähihoitajan sijaisena. Nuoruudessani olen työskennellyt siivoojana, tehdastyöntekijänä, kirjastotyöntekijänä sekä harvinaisin työkokemus on  turvesuolla kevättöissä olo. Nämä kaikki kokemukset auttavat ymmärtämään työn vaatimuksia ja monipuolisuutta yhä vain.

Miten pidät osaamistasi yllä:
Kouluttautumalla, lukemalla sekä kollegoilta oppimalla.

Parasta työssäsi:
Ehdottomasti parasta työssäni ovat asiakkaat. Työssä jaksamiseen vaikuttaa kokemus auttamisesta sekä asiakkaiden spontaani positiivinen palaute.

Harrastukset ja vapaa-aika:
Vapaa-aikani kuuluu kotona. Lapset pitävät työasiat pois mielestä sekä koira vie päivittäin pitkillä lenkeille. Liikunta, kirjat ja pihatyöt kuuluvat elämääni.