TYÖNANTAJA-ASIAKKAAN INFLUENSSAROKOTTEIDEN ENNAKKOTILAUS 2023-2024

Varmista influenssarokotteet kaudelle 2023-2024

Pirte tilaa seuraavan kauden maksulliset (työnantajayritysten työntekijöilleen kustantamat) influenssarokotteet helmikuun alussa. Voit tehdä sitovan ennakkotilauksen tammikuun 2023 aikana alla olevan lomakkeen kautta. Ennakkotilaamalla turvaat työyhteisönne tulevan syksyn rokotetilanteen siinäkin tapauksessa, ettei rokotteiden täydennystilaukset onnistuisikaan tulevana syksynä.

Sitovat influenssarokotteiden ennakkotilaukset kaudelle 2023-2024 eli marraskuun alun paikkeilla alkaviin rokotuksiin tulee tehdä viimeistään tiistaina 31.1.2023.

Alla olevalla lomakkeella tehty tilaus on sitova. Influenssarokotteiden hinta on n. 15 € / rokote. Tarkka hinta varmistuu lähempänä rokotuskautta. Lisäksi yritykseltä laskutetaan rokottamiseen liittyvä työ (vastaanotto tai sovittaessa rokotustilaisuus yrityksen tiloissa). 

Huom! Voit käyttää verkkosivujemme tilauslomaketta myös, mikäli olet jo tilannut tulevan kauden rokotteet, mutta haluat tehdä vielä lisätilauksen. Kirjoita silloin lisätietokenttään ”täydennystilaus”. 

Tilauksen tehtyäsi saat sähköpostiisi tilausvahvistuksen osoitteesta snd@postittaja.fi. Tarkistathan sähkopostisi roskapostikansion, mikäli tilausvahvistusta ei kuulu.