4.1.2023 avaamme OmaPirteen kaikille maksuttoman asiakaspalveluchatin! Asiakaspalveluchatissa sinua neuvotaan sopivimman palvelun valinnassa sekä muissa Pirteä ja palveluitamme koskevissa kysymyksissä.

Hoitajachatissä saat hoidon tarpeen arvion, ohjausta ja neuvontaa terveyteen liittyviin kysymyksiin esim. äkillisissä hengityselinsairauksissa, vatsataudeissa, allergiaoireissa ja rokotuksissa. Palvelu ei sovellu reseptien uusimiseen.

Lääkärichatissä saat yhteyden yleislääkäriin. Virtsatieinfektiot, ihottumat ja hoito-ohjeiden saanti jo todettuihin vaivoihin, lähetteet sekä lääkkeiden annosteluun liittyvät kysymykset ovat yleisimpiä palvelun avulla hoidettavia asioita.

Lämpimästi tervetuloa asiakaspalveluchattiimme tammikuussa! Palvelu on avoinna arkisin klo 8–18.30, lauantaisin klo 10–16.30 ja sunnuntaisin klo 10–15.30.