ENSISIJAISESTI ETÄVASTAANOTTO

Suosittelemme etävastaanottoja

 

Tehokkain tapa suojautua koronalta on välttää turhia kontakteja muiden ihmisten kanssa. Pirte haluaa taata asiakkaillensa ja pirteläisille turvalliset asiointi- ja työskentelyolosuhteet sekä nopean avun silloin kuin sitä tarvitaan.

Avaamme 1.2.2022 alkaen suuren määrän etävastaanottoja ja suosittelemme asiakkaitamme valitsemaan ensisijaisesti ja tilanteen niin salliessa etävastaanottovaihtoehdon. Suositus on voimassa toistaiseksi.

Pirten etävastaanotoilla voidaan hoitaa lähes kaikki samat asiat kuin paikan päällä asioidessa. Etäasiointi säästää aikaa, kun aikaa ei kulu paikasta toiseen matkustamiseen. Valittavanasi ovat OmaPirten lääkäri- ja hoitajachatit ilman ajanvarausta sekä videovastaanotot ja soittoajat ajanvarauksella. Voit asioida tietokoneesi, älypuhelimesi tai älylaitteesi sekä verkkoyhteyden avulla paikasta riippumatta.

Varaa soittoaika tai videovastaanotto verkkoajanvarauksemme kautta. Mikäli et löydä sopivaa aikaa, soita asiakaspalveluumme (03) 5656 4600 (ma-pe 7.30-17, la 10-17, su 10-16).

Etävastaanottoja toteuttavat kaikki asiantuntijamme lukuun ottamatta työfysioterapeutteja ja erikoislääkäreitä.

Saat edelleen tilanteen niin vaatiessa vastaanottoajan paikan päälle joko verkkoajanvarauksemme kautta tai puhelimitse.

Oheiseen ladattavaan tiedostoon olemme listanneet, millaisiin tilanteisiin erilaiset etävastaanottopalvelumme sopivat. Toivottavasti niistä on sinulle apua. Voit jakaa tiedoston esimerkiksi sähköpostilla suoraan henkilöstöllesi.

Kohdataan etävastaanotolla – chatissa, videolla tai puhelimitse!

Heli Kivimäki
Työterveyshuollon ylilääkäri
heli.kivimaki@pirte.fi