Olen 15-vuotias ylöjärveläinen Wilma ja käyn 9-luokkaa. Tulin työharjoitteluun Pirteen, koska minua kiinnostaisi tulevaisuudessa tehdä töitä lääkärinä.

TET-harjoitteluni Pirtessä meni todella hyvin. Minut otettiin heti lämpimästi vastaan. TET-jaksoni aikana autoin keittiössä, pussitin kertakäyttöisiä kasvomaskeja asiakaspalvelussa, vein toimistotarvikkeita lääkärihuoneisiin ja järjestelin paikkoja. Tehtävät olivat mukavia, sopivan haastavia ja kivoja tehdä.

TET-jaksollani huomasin, että lääkäriasemalla työskentelee paljon muitakin ammattilaisia, kuin vain lääkäreitä. Huomasin myös, kuinka hyvä yhteishenki Pirtessä on. Kaikki olivat minulle ystävällisiä ja mukavia. Tämä toi minulle vielä lisää iloa olla harjoittelussa juuri Pirtessä.

Olisin voinut olla vielä toisenkin viikon, mutta koulunpenkki kutsuu. Kiitän kovasti, että sain olla täällä TET-jaksolla ja sain oppia paljon. Kiitän kaikkia työntekijöitä ystävällisyydestä ja lämpimästä vastaanotosta. Hyvää jatkoa kaikille pirteläisille!