Miten aivohyvinvointia voidaan tukea työssä ja miksi aivojen tunnetoiminnot tulee työssä huomioida? Näihin ja moniin muihin kysymyksiin kuullaan vastauksia avoimessa Aivohyvinvointi työssä -webinaarissa 6.10.2021 klo 13-16.30.

Webinaari on osa Kestävä aivoterveys -hanketta, jossa ovat mukana Pirten johtava työterveyspsykologi Anne-Maria Kummunmäki sekä ylilääkärimme Heli Kivimäki. Hankkeen tavoitteena on perehtyä aivokuormitukseen työelämässä ja kehittää toimintatapoja ja työvälineitä työntekijöiden aivoterveyden ja työhyvinvoinnin sekä organisaatioiden tuloksellisuuden edistämiseksi. Kummunmäki avaa webinaarissa sitä, miten tunnistaa palautumista tukevan itsesäätelyn haasteita.

Mukana webinaarissa on myös ranskalainen aivotutkimuksen ja käyttäytymistieteiden asiantuntija, yritysjohtaja ja vuoden 2019 Euroopan Women in Artificial Intelligence -palkinnon voittaja Camille Morvan.

Webinaarin ohjelmassa on:

  • Eri asiantuntijoiden tulokulmia aivohyvinvoinnista
  • Palautumista tukevan itsesäätelyn haasteiden tunnistaminen (Johtava työterveyspsykologi Anne-Maria Kummunmäki, Pirte työterveys- ja lääkärikeskus)
  • Tunteet ja toiminnanohjaus työssä (Dosentti, aivotutkija, neurologian erikoislääkäri Kaisa Hartikainen, PSHP Käyttäytymisneurologian tutkimusryhmän johtaja)
  • Revealing everyone’s potential to improve individual brain well-being and fairness at work (Aivotutkimuksen ja käyttäytymistieteiden asiantuntija Camille Morvan).