Pirten blogissa ollaan taas juhlatunnelmissa! Pirte Taysin vastaava työterveyshoitaja Kirsi Raimi täytti elokuun lopulla pyöreitä.

”On aina ollut ihan parasta olla syntymäpäivänä sopivan ikäinen, niin nytkin. Kannattaa tulla tämänkin ikäiseksi.”

”Virallisesti olen syntynyt Stadin friiduksi torstaina 24.8.1961. Joku loru sanoo, että torstain lapsella siivet kantaa. Pitänee paikkansa, kun nyt vietän 60-vuotissyntymäpäivää Mansen plikkana.”

Vaikka eletään pandemia-ajan keskellä, Kirsi löytää hyviä puolia syntymäpäiväjuhliin liittyen. ”Se on tämän koronavuoden etu, että voi juhlia monta kertaa. Juhlin jo vähän ennakkoon pienemmillä porukoilla ja juhlahumu jatkui vielä syntymäpäivän jälkeenkin.”

Pankkimaailmasta Pirteen

Pirtessä Kirsi on työskennellyt jo melkein kymmenen vuoden ajan ja tehtävät ovat olleet moninaisia.

”Olen saanut olla vuodesta 2012 mukana tässä ihanassa jengissä. Olen saanut kurkata toimintaa monelta kantilta: työterkkana, ensiapuopettajana, erilaisissa kehitysryhmissä jäsenenä, vähän epämukavuusalueella luottamusmiehenä ja nyt mukavuusalueella Taysin mahtavassa tiimissä.”

Työuransa alussa Kirsi työskenteli pankissa, jonka jälkeen hän päätyi opiskelemaan terveydenhoitajaksi.

”Olin lukion jälkeen vuoden jenkeissä ja palattuani sain heti vakipaikan pankista. Pankkimaailmassa pörssiromahduksen ja muun seurassa vierähti muutamia vuosia, kunnes päädyin opiskelemaan terkkariksi. Tässä välissä tapahtui tärkein eli minusta tuli äiti. Työterkan uran aloitin Koneelta ja Pirteen siirryin Ekokemilta (nyk. Fortum)”, Kirsi kertoo pitkästä työhistoriastaan.

Työelämän muutokset ovat tulleet Kirsille tutuiksi työvuosien aikana, eikä hän kaipaa vanhoja työelämän juttuja. ”Paitsi ehkä sama palkka euroissa, kun oli markoissa”, Kirsi nauraa ja jatkaa: ”Elämme työterveydessä ja työntekemisessä murrosvaihetta. Etäyhteydet, oman työn johtaminen, oman terveyden seuranta ovat tätä päivää ja huomista. Omana tavoitteena on olla vahvasti mukana kehityksessä, uudistua ja pysyä sisäisesti vähän ulkokuorta nuorempana.”