Pirte käynnisti tällä viikolla odotetun pilottiprojektin yhteistyössä terveysteknologiayrityksen Nursie Health’in kanssa.

Pirte käyttää ja kehittää liiketoiminnassaan erilaisia digitaalisia palveluja, jotka tukevat aitoja kohtaamisia vastaanotoilla ja helpottavat asiakkaiden arkea. Nyt Pirte aloittaakin Nursie Health’in MyNursie-omahoitosovelluksen pilotoinnin, jonka tavoitteena on selvittää millaisen käyttökokemuksen sovellus tarjoaa käyttäjälleen kliinisen työn ja ohjelmistokehityksen näkökulmista. Projektipäällikkönä pilotissa toimii Pirten hoitotyön päällikkö Hanna Peltoniemi (kuvassa).

Pirte osallistuu MyNursien pilottikäyttöön voidakseen arvioida sen soveltuvuutta oman liiketoimintansa uudeksi digitaaliseksi palveluksi. Pilottiprojektissa testaajina toimivat Pirten terveydenhoitajat sekä esihenkilöt. Alkava yhteistyö on Pirten toimitusjohtaja Tiina Surakan mukaan hieno mahdollisuus:

”Näemme MyNursiessa valtavasti potentiaalia terveyden edistämisessä niin asiakkaillemme tarjottavissa palveluissa, kuin myös omalle henkilöstölle. MyNursie helpottaa asiakkaidemme terveydentilan muutosten huomaamista ja mahdollistaa varhaisen puuttumisen sekä vakavampien haittojen ennaltaehkäisyn. Uskomme lisäksi, että MyNursien käyttäminen lisää hoitohenkilöstömme työn mielekkyyttä, motivaatiota ja hyvinvointia, mikä tukee positiivisen työnantajabrändin rakentamista.”

Nursie Health ja Pirte jakavat yhteisen vision siitä mihin suuntaan hoitotyötä pitäisi kehittää, joten pilotin yhteinen suunnittelutyö on edennyt jouhevasti. Kokeilussa on tarkoitus arvioida myös potentiaalista kehittämiskumppanuutta Nursie Health’in kanssa.

”Erityisen hienoa pilotin valmistelussa on ollut hoitajien positiivinen asenne sovellusta kohtaan. He ovat merkittävä yhteistyöryhmä pilotin onnistumisen kannalta ja odotamme heiltä uusia syötteitä MyNursie-sovelluksen kehitystyöhön. Tavoitteenamme on kehittää maailman paras omahoitosovellus, jonka pohjana on korkealaatuinen, suomalaisen terveydenhuollon ammattitaito”, kertoo Nursie Health’in toimitusjohtaja Suvi Venäläinen.

MyNursie® on kokonaisvaltaisen ja pitkäaikaisen omahoidon työkalu mobiilisovelluksen muodossa. MyNursie soveltuu niin terveyden ylläpitoon kuin sairauksien oireiden seurantaan ja hoitoonohjaukseen. Sovellus koostuu yleiseen terveydenseurantaan ja erilaisiin terveysongelmiin liittyvistä omahoitokokonaisuuksista. 

 

Teksti: Nursie Health