Tämän syksyn työelämään tutustujamme kirjoittivat kokemuksistaan TET-viikosta Pirte Ratinassa.

 

Mitä tehtäviinne on kuulunut TET-jaksolla Pirtessä?

Tehtäviimme on kuulunut erilaisten asioiden korjaamista (tuolit, verhot), sähköjohtojen asentamista, kirjoitustehtäviä, keittiöhommia sekä huonekalujen ja fysioterapeuttien tarvikkeiden järjestelyä. Osallistuimme myös välinehuoltoon esimerkiksi täyttämällä käsidesipulloja. Lisäksi tutustuimme viestintätiimissä mm. somesisältöjen tekemiseen ja kuvankäsittelyyn.

 

Mikä on ollut yllättävää TET-viikolla?

Hommien monipuolisuus – olemme päässeet kokeilemaan hyvin monenlaisia tehtäviä eri tiimeissä ja Pirten eri ammattilaisten apuna.

 

Mitä olette oppineet?

Käytännön asioita, kuten erilaisten laitteiden käyttöä (laitostiskikone ja -kahvikone) keittiössä. Sähköjohtoja asentaessa miten johdot liitetään ja suojataan.

 

Voitteko hyödyntää jotain oppimaanne tulevaisuudessa?

Käytännön osaamisesta on aina hyötyä erilaisissa tilanteissa.

 

Mikä oli parasta?

Sähköjohtojen asentaminen ja keittiöhommat. Erityisesti keittiöhommien monipuolisuus oli mukavaa: niihin kuului esimerkiksi roskien viemistä, tiskausta ja kaupassa käyntiä.

 

Mikä ärsyttävintä?

Pitkät kirjoitustyöt. Kirjasimme ylös henkilöstön lokerikkojen lukkojen numerot, kaappien järjestysluvut ja työntekijöiden nimet. Se oli työlästä! Suurin osa hommista ei kuitenkaan olleet ärsyttäviä.

 

Mitä kertoisit Pirtestä sellaiselle, joka ei tunne Pirteä?

Suosittelisimme Pirteä TET-paikkana sellaiselle, joka tykkää monipuolisista työtehtävistä ja työn vaihtelevuudesta. Työ on ollut mukavaa ja työympäristö on värikäs.