Yrittäjä kohtaa arjessaan monia haasteita ja uusiin tilanteisiin sopeutuminen vaatii aikaa ja voimavaroja. Muutostilanteissa yrittäjän omien voimavarojen merkitys korostuu ja omasta jaksamisesta ja osaamisesta riippuu paljon se, miten koko työyhteisössä voidaan.

Yrittäjien foorumix on yrittäjille suunnattu matalan kynnyksen etävertaistukiryhmä. Ryhmässä yrittäjät pääsevät jakamaan omia kokemuksiaan luottamuksellisesti ja vastavuoroisesti muiden samanlaisessa tilanteessa olevien vertaisten kanssa. Ryhmä antaa mahdollisuuden jakaa ideoita, tietoa ja kokemuksia sekä luoda kontakteja ja voimaantua vertaistuesta.

Ryhmää fasilitoi asiaan perehtynyt työterveyden ammattilainen, mutta ryhmä saa itse päättää tapaamisten sisällöistä.

Osallistuaksesi ryhmään sinun ei tarvitse olla Pirten työterveysasiakas, vaan ryhmä on avoin kaikille yrittäjille. Ryhmän koko on 10 henkilöä ja se sopii kaikkien alojen yrittäjille.

 

  • Aikataulu: 2 x 1,5h kokoontumista
  • Paikka: Teams-etäympäristö
  • Hinta: 42 € / hlö (sis. alv. 24%)

 

Seuraavat ryhmät:

  • to 14.5. ja ti 19.5. klo 12–13.30, ilmoittautuminen 11.5. mennessä
  • to 4.6. ja ti 9.6. klo 12–13.30, ilmoittautuminen 31.5. mennessä