Etätyöt ovat koronatilanteesta johtuen lisääntyneet valtavasti viime aikoina. Kotona päätetyötä tehdään hyvin vaihtelevissa olosuhteissa – ruokapöydän ääressä, sohvalla, nojatuolissa… Monilla huonot asennot alkavat näkyä jo nyt tuki- ja liikuntaelimistön oireina. Siksi olemme lanseeranneet etämuotoisen työfysioterapeuttien ergonomiaohjauksen videoyhteyden avulla!

Videovastaanotolla yksilön etätyön ergonomia-asiat kartoitetaan ja asiakas ohjeistetaan, miten pienillä työpisteen ja kehonkäytön muutoksilla voidaan vaikuttaa oireisiin ennaltaehkäisevästi ja niitä vähentäen. Korjaukset työasentoihin on helppoa toteuttaa välittömästi ja täysin kotikonstein ja huomiota kiinnitetään myös viihtyvyyteen ja työpäivän rytmittämiseen!

30 minuutin videovastaanotto on siis näppärä ja nopea keino laittaa yrityksen kotitoimistot kerralla kuntoon niin, ettei poikkeustilanne synnytä kourallista niska- ja selkävaivaisia työntekijöitä, vaan hyvinvoivia, motivoituneita ja tehokkaita toimijoita, joilla kroppa toimii, ajatus leikkaa ja hommat sujuvat. Nyt tehtävät videovastaanotot säästävät yrityksen kustannuksia tulevaisuudessa ja ovat niin kuluiltaan kuin toteutukseltaan huomattavasti kevyempiä esimerkiksi perinteisiin työpaikkakäynteihin verrattuna.

Kiinnostuitko? Palvelun saat yrityksenne käyttöön olemalla yhteydessä vastuutyöterveyshoitajaanne. Käyttöönoton jälkeen työntekijä pääsee videovastaanotolle työterveyslääkärin tai -hoitajan suosituksella – työntekijä voi ottaa ensin yhteyttä esimerkiksi OmaPirte-palvelun kautta.