Koronaepidemiasta johtuvan poikkeustilan vuoksi Pirten työterveyspsykologit alkavat vastaanottamaan 24.3. alkaen täysin etämuotoisesti, puhelimitse tai videovastaanoton kautta. Tämä koskee myös jo varattuja vastaanottoja. Jo ennen 24.3.2020 varattujen aikojen osalta psykologimme ovat suoraan yhteydessä asiakkaisiin.

Työterveyspsykologit vastaanottavat työterveyshoitajan tai -lääkärin lähetteellä.

Ajanvaraus etävastaanotoille tapahtuu verkkoajanvarauksemme kautta (Työterveysasiakas (oire- tai palveluvalinta) -> Etäpalvelu -> Psykologi) tai puhelimitse (03) 5656 4600 (arkisin klo 7.30-17, la 10-17 ja su 10-16). Puhelinvastaanottoa varatessasi ole tarkkana, että syötät puhelinnumerosi sille varattuun kenttään oikein. Olemme lisänneet reilusti resurssia puhelinajanvaraukseemme, mutta tilanteen takia suosittelemme käyttämään verkkoajanvaraustamme, josta saat ajan näppärästi ja nopeasti.

Ohjeet videovastaanoton osalta löydät täältä. Puhelinvastaanotoilla psykologi soittaa varatun päivän kuluessa – voit varatessa aikaa kertoa ajat, jolloin et ole tavoitettavissa.