Työterveyshoitaja Katja Järvinen on aloittanut maaliskuussa Pirtessä. Katja työskentelee sekä Pirte Sastamalassa että Pirte Ratinassa.

Iloinen ja energinen Katja on kokenut pitkänlinjan ammattilainen, jolle liikunta ja luonto ovat lähellä sydäntä. Pirtessä hän ihastui rentoon, valoisaan tunnelmaan ja hyvään yhteishenkeen. Katjan mielestä työskentely kahdessa eri toimipisteessä tuo mukavaa vaihtelua viikkoihin. Kotikunnassa Sastamalassa työnkuva on monipuolinen ja pieni työyhteisö toimii tiiviisti, Ratinassa saa olla osana suuremman kokonaisuuden työn imussa.

 

Kuka Katja on?

”Olen valmistunut terveydenhoitajaksi vuonna 1998. Ajattelin silloin, että se on kansainvälinen ammatti, joka mahdollistaa työskentelyn myös ulkomailla. Lähdinkin heti valmistuttuani vuodeksi Ruotsiin sairaalaan työskentelemään. Vuoden jälkeen palasin Suomeen erikoistumaan työterveyshuoltoon. Päivääkään en ole katunut valintaani, sillä työterveyshoitajan työ on monipuolista ja olen edelleen innostunut työstäni. Voisin suositella ammattiani jopa lapsilleni.  Uskon, että ennaltaehkäisevillä toimilla saadaan ihmisten työ- ja toimintakyky sekä terveys säilymään.

Istumatyön vastapainoksi harrastan monipuolisesti liikuntaa. Tällä hetkellä lavatanssi, lenkkeily ja uinti kuuluvat tiiviisti elämääni. Pyrin kehittämään osaamistani lukemalla alan kirjallisuutta, seuraamalla työterveyslaitoksen julkaisuja ja kouluttautumalla. Viimeksi olen opiskellut työn ohessa työkykykoordinaattoriksi. Olen palannut 12 vuotta sitten juurilleni Sastamalaan. Sastamala on juuri oikeankokoinen ja sopivan vireä paikka asustella.

Parasta työssäni on yhteistyö asiakkaiden, työnantajien ja oman työterveystiimin kanssa.

Tervetuloa vastaanotolleni!”