Ryhmätoiminta esimiehille

Aamustartti

Ajankohtaisia aiheita ja reipasta menoa – työpäivän aloitus esimiehille ja yrittäjille. Aamustarttiryhmässä liikutaan, syödään puhtiaamupalaa ja keskustellaan asiantuntijoiden alustamista aiheista. Kesto 1,5 tuntia.

Vireänä bisneksessä

Parempi oma työhyvinvointi edistää liiketoimintaa! Valmennuskurssi on tarkoitettu yrittäjille, esimiehille ja johdolle. Kurssi sisältää yksilöllisen terveydentilan ja hyvinvoinnin arvion. Kesto 6 tuntia.

Varhainen puheeksi ottaminen

Kurssi antaa valmiuksia työkykyä uhkaavien tilanteiden hallintaan. Kohdennettu esimiehille, jotka ovat avainasemassa työyhteisön ja yksittäisten työntekijöiden työhyvinvoinnin kysymyksissä. Kesto 3 x 2 tuntia.

Esimiesten vertaistukiryhmät

Esimiesten vertaisryhmissä esimiehet ovat fokuksessa. Esimiesten jaksamista ja osaamista halutaan lisätä vertaisryhmien avulla. Ryhmässä otetaan huomioon esimiesroolin erityisyys ja työkykyjohtamisen haasteet. Ryhmien aiheina on mm. työkyky-, henkilöstö- tai kehittämisasiat. Ryhmissä käsiteltävät asiat määräytyvät ryhmän jäsenten tarpeiden pohjalta. Ryhmässä asioista keskustellaan luottamuksellisesti. Ryhmän vetää Pirten henkilökunta.

Lisätietoa Foorumix-hankkeesta