Yrityksille

Miten saan yhteyden?

Onpa sinulla sitten pieniä tai suuria kysymyksiä liittyen yrityksesi työterveyspalveluihin tai haluat keskustella tarjoamistamme palveluista, niin ota yhteyttä asiakkuustiimiimme. Voit myös jättää yhteydenottopyynnön joko puhelimitse, sähköpostitse tai sähköisellä Hanki työterveyspalvelu -lomakkeella.

Tarjoamme yrityksille työterveys-, työhyvinvointi-, sairaanhoito- ja kuntoutuspalveluja. Monipuolinen palvelutarjontamme takaa sen, että yrityksesi saa meiltä kaiken tarvittavan, liittyy se sitten työntekijän sairauksien ennaltaehkäisyyn tai hoitoon, työntekijän terveyden ja työhyvinvoinnin parantamiseen tai työyhteisöjen ja esimiestyön toimivuuteen. Lue lisää palveluistamme!

Nimeämme yrityksellesi aina moniammatillisen tiimin, johon kuuluvat työterveyshoitaja ja -lääkäri sekä mahdolliset muut asiantuntijat kuten työterveyspsykologi tai -fysioterapeutti. Sairaanhoitoon kuuluvina palveluina nimeämme sinulle erikseen sairaanhoidon lääkärin, tai mahdollisuuden käyttää erikoislääkäritasoisia palveluita tai erilaisia laboratorio- ja kuvantamistutkimuksia. Lisäksi järjestämme monipuolista ryhmätoimintaa ja avokuntoutusta.

Tarjoamamme palvelut ovat moniammatillisen kehittämistyön ja prosessien tuloksia, joita asiakkaamme ovat hyödyntäneet jo pitkään. Vankka kokemuksemme perustuukin sekä asiantuntijuuteen että työterveyden erityispiirteiden tuntemukseen. Edustamme yrityksenä sellaista kokoluokkaa, että pystymme mukautumaan ympäristön haasteisiin ja vastaamaan nopeasti asiakkaiden tarpeisiin. Toiminnan kehittäminen ja muuttaminen yhteistyössä asiakkaiden kanssa sujuu meiltä joustavasti, olemmehan ketteriä liikkeissämme.

Kenelle ja missä?

Onpa yrityksesi pieni tai suuri, onpa työntekijöitä yksi tai sata, niin meiltä löydät yrityksellesi juuri sopivat ja riittävän monipuoliset terveyspalvelut. Toiminnassamme on ensisijaista yhteistyö ja asiakkaan tarpeiden mukaan räätälöidyt työterveyspalvelut – voit ottaa ja maksaa vain niistä palveluista, joita todella tarvitset.

Toimimme tällä hetkellä Pirkanmaalla kuudessa eri toimipisteessä. Lisäksi meillä on eri puolella Suomea yhteistyökumppaneita, joiden kautta voimme tarjota työterveyspalveluitamme myös sellaisille yrityksesi työntekijöille, jotka työskentelevät muilla paikkakunnilla.

Miksi työterveyspalvelut kannattaa hankkia?

Henkilöstö on yrityksen yksi tärkeimmistä resursseista, jonka hyvinvointi tulisi aina kytkeä yrityksen strategiaan ja huomioida johtamiskäytänteissä. Ilman hyvinvoivaa ja motivoitunutta henkilöstöä on yrityksen menestymismahdollisuus marginaalista. Laadukkaalla ja toimivalla työterveyshuollolla, joka toimii yhteistyössä kanssasi, on mahdollista lisätä henkilöstösi hyvinvointia. Hyvinvoiva henkilöstö on sitoutunut yritykseesi ja haluaa antaa oman panoksensa yrityksesi tavoitteisiin, ja menestymiseen sekä myös toimia työntekijälähettiläänä tarkoituksena yrityskuvan parantaminen.

Yritykselle on aina taloudellisesti kannattavampaa panostaa ennaltaehkäisyyn kuin asioiden korjaamiseen. Tämä pätee myös henkilöstön työterveyden ja sairauksien hoitamisessa. Ennalta ehkäisevällä toiminnalla, varhaisella tukemisella ja työturvallisuuden kehittämisellä voidaan esimerkiksi vähentää sairauspoissaoloja tai varhaista eläköitymistä.

Pirte lääkärikeskus ja työterveys

Tullinkulman Työterveys Oy, Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere
puhelin (03) 5656 4600
sähköposti: etunimi.sukunimi(at)pirte.fi
www.pirte.fi

Sivuston käyttöehdot