TYÖTERVEYSASIAKKAAN VIDEOVASTAANOTTO

OmaPirten videovastaanotoille mistä vain

 

Pirten videovastaanottojen kautta työterveyshuollon asiakkaamme pääsevät työterveyslääkärin, sairaanhoidon lääkärin, työterveyshoitajan, poliklinikkahoitajan, työfysioterapeutin sekä työterveyspsykologin vastaanotoille etänä.

Videovastaanotto vastaa hyvin pitkälti perinteistä vastaanottoa. Se sopii hyvin esimerkiksi lieväoireisten infektioiden kuten flunssan tai vatsataudin hoitoon, ihottumiin, henkiseen hyvinvointiin ja jaksamiseen liittyviin asioihin sekä hoidon ja kuntoutuksen seurantaan. Suurin osa asioista voidaan hoitaa täysin videon kautta – poikkeuksena ovat vain vaivat, jotka vaativat fyysistä tutkimista. 

Varmistathan ennen palvelun käyttöä työnantajaltasi, että videovastaanotot sisältyvät työpaikkasi työterveyshuollon sopimukseen.  

Miten videovastaanotto toimii?

 

Pirten videovastaanotot toimivat ajanvarauksella. Voit varata ajan videovastaanotolle joko verkkoajanvarauksestamme tai soittamalla ajanvarausnumeroomme (03) 5656 4600.

 

Kun vastaanottosi aika koittaa:

  • Varaa riittävästi aikaa valmisteluihin kuten kuvan ja äänen testaukseen!
  • Siirry OmaPirte-sivustollemme
  • Kirjaudu sisään: Ensimmäisellä kerralla palvelua käyttäessäsi kirjaudu verkkopankkitunnuksillasi. Järjestelmä ohjaa sinua tunnuksen luomisessa. Jatkossa pääset halutessasi kirjautumaan palveluun käyttäjätunnuksen ja salasanan avulla, suosittelemme kuitenkin käyttämään vahvaa pankkitunnistusta myös jatkossa.
  • Valitse Muut palvelut -osiosta ”Videovastaanotto”
  • Kun olet varmistanut että ääni ja kuva toimii, paina ”Yhdistä videopuheluun” ja odota, että asiantuntija vastaa puheluun.

 

Tuettu tekniikka:

  • Windows, Apple Mac -tietokoneet sekä Android-älylaitteet, selain: Chrome (suositus), Firefox tai Edge
  • Apple mobiililaitteet, selain: Safari

Näin varaat ajan Pirten videovastaanotoille

1. Siirry verkkoajanvaraukseemme. Valitse Työterveys (Oire- tai palveluvalinta).

2. Skrollaa alaspäin. Kirjaudu sisään verkkopankkitunnuksillasi.

3. Valitse varaatko aikaa hengitystieoireisena. Pääset kumpaakin reittiä pitkin varaamaan etävastaanottoaikoja.

4. Valitse etäpalvelut.

5. Valitse haluamasi asiantuntija.

6. Valitse haluamasi vastaanottoaika. Seuraavassa kohdassa pääset valitsemaan haluamasi ajan sekä jättämään lisätietoja sekä puhelinnumerosi.