Pirten yhteistyökumppanit

Pirten yhteistyökumppaniverkoston kautta takaamme asiakkaillemme vieläkin paremmat palvelut ja nopean avun silloin, kun sitä tarvitaan.

Tampereen Sydänsairaala

Tampereen Sydänsairaalan kanssa solmimamme yhteistyökumppanuuden myötä työterveydessä voidaan jatkossa myös lähettää kardiologin tutkimuksiin ja tehdä sydämen ultraäänitutkimuksia. 

www.sydansairaala.fi

Tammerkosken apteekki Ratinassa

Hyvinvointia Kauppakeskus Ratinassa! Pirte ja Tammerkosken apteekki tekevät tiivistä yhteistyötä. Tammerkosken apteekin myymälä sijaitsee kauppakeskuksen ykköskerroksessa Lidlin vieressä ja on avoinna ma-pe 09-20, la 9-18 ja su 11-17.

www.tammerkoskenapteekki.fi

Synsam

Henkilökuntaedut asiakasyritystemme henkilöstölle perheenjäsenineen omista ostoista

  • Synsam Lifestyle -sopimuksen kuukausimaksusta – 20 %
  • silmälasit – 30 %
  • aurinkolasit – 25 %
  • piilolasit – 25 %

Alennukset normaalihinnoista. Alennuksia ei voi yhdistää muihin tarjouksiin.
Työterveyshuollon lähettämänä maksuttomat tutkimukset: Optikon yleisnäöntarkastukset ja silmänpaineen mittaukset sekä työnäköoptikon erityistyölasitutkimukset

https://www.synsam.fi/

Tullinsuu

Asiakkaamme saavat Tullinsuusta 5 % alennuksen yleishammaslääkärin antamasta hoidosta yrityksen solmiessa sopimuksen Tullinhammas Oy:n kanssa.
Tullinsuu tarjoaa perus- ja erikoishammashoidon palveluita täyden palvelun sairaalaoikeuksin varustetussa hammaslääkärikeskuksessa Tampereella, Tullintorin Liikekeskuksen 5. kerroksessa

www.tullinsuu.com

ÖGA

Yhteistyökumppanimme Öga on pieni kirurginen silmäsairaala, joka sijaitsee Ratinan kauppakeskuksessa, Ratinan Kulmassa.
Yhteistyön myötä Pirteltä voidaan ohjata asiakkaita Ögaan silmälääkärin tutkimuksiin.

Etusivu

Hyvä Olo Ilona

Hyvä Olo Ilona tekee vahvaa yhteistyötä Pirten kanssa tarjoten Pirte Ratinassa sekä kolmessa toimipisteessä Tampereella fysioterapiaa ja purentaelimistön fysioterapiaa (TMD). Kohti parempaa oloa vuodesta 2003 lähtien!

www.hyvaoloilona.fi

Wellnas Training / Sanna Mehto

Wellnas Training / Sanna Mehto tarjoaa Personal Trainer palveluita suurella sydämellä ja vahvalla ammattitaidolla. Erikoisosaaminen painottuu elämäntapamuutoksiin sekä painonhallintaan. Aloita yhteinen matka kohti terveellisempiä elämäntapoja, samalla nauttien elämästä.

https://www.ptsannamehto.com/

Moodmetric

Moodmetric-mittaus on tuki yksilölliseen stressinhallintaan. Sormuksen tuottaman datan avulla tunnistat mikä sinua kuormittaa ja auttaa palautumaan. Opit ehkäisemään stressin kroonistumista, voit ja suoriudut paremmin. Huomaat, että myös innostuksesta täytyy palautua!

www.moodmetric.com

Alexander-tekniikka

Sirpa Tapaninen

Alexander-tekniikka

Alexander-tekniikka on yksinkertainen somaattinen menetelmä, jonka avulla oppii lopettamaan haitalliset asentotottumukset ja liikemallit. Sirpa Tapaninen ottaa vastaan asiakkaita Pirte Ratinassa maanantaisin.

www.alexandertekniikka.eu

Hyvinvointimentori

Marika Lepistö

Hyvinvointimentori

Marika Lepistö on terveyden ja hyvinvoinnin edistämiseen perehtynyt terveystieteiden maisteri, jonka tehtävä on auttaa ihmisiä hyvinvoinnin haasteissa. Marika on perehtynyt erityisesti arkielämän kuormittumisen ja palautumisen dilemmoihin ja siihen, mitä esteitä hyvinvoivan elämän edessä voi olla.

Lue Marikan Vieraskynä -kirjoitus Pirten blogista