Fysioterapia ja hyvinvointipalvelut – Pirte Sportti

Kursseja, luentoja ja työhyvinvointipäiviä

Tervetuloa Pirte Sporttiin, Kauppi Sports Centeriin!

Pirte Sportin tarjoamat palvelut liikuntakeskus Kauppi Sports Centerin uusissa ja käytännöllisissä tiloissa keskellä Kaupin upeaa luontoa sisältävät muun muassa

  • erilaisia avokuntoutuskursseja
  • monipuolisen valikoiman luentoja
  • yrityksille räätälöityjä työhyvinvointipäiviä
  • Lisäksi järjestämme työterveyshuollon vastaanottotoimintaa myös Kaupissa.

Pirte Sportti: Kauppi Sports Center, Kuntokatu 17, 33520 Tampere – Pirten tila sijaitsee 2. kerroksessa, pääovista sisään ja eteenpäin, portaikosta toiseen kerrokseen.

Avoinna: sopimuksen mukaan

Poikkeusaukiolot 2021 

Pirte Sportissa vastaanottavat asiantuntijat

Etsimme tiimiimme jatkuvasti uusia terveyden ja hyvinvoinnin huippuammattilaisia. Olisitko sinä seuraava pirteläinen?

Vastuuhenkilömme Pirte Sportissa on työfysioterapeutti ja hyvinvointipalveluiden päällikkö Minna Lahdenkauppi. Minna kertoo mielellään lisää yhteistyömahdollisuuksista suuren liikuntakeskuksen tiloissa tai sitä ympäröivässä luonnossa.

Minna Lahdenkauppi
minna.lahdenkauppi@pirte.fi
050 430 4470

Ajanvarausohjeet

Pirte palvelee sekä yksityis- että työterveysasiakkaita. Voit varata vastaanottoajan kaikkiin toimipisteisiimme keskitetysti joko verkkoajanvarauksemme kautta tai puhelimitse. Puhelinajanvaraus palvelee arkisin klo 7.30-17 ja saat samasta numerosta yhteyden myös päivystävään hoitajaamme kiireellisiä tapauksia ja hoidontarpeen arviointeja varten.

Puhelinajanvaraus:

(03) 5656 4600
(arkisin klo 7.30-17)

Sijainti ja saapuminen Pirte Sporttiin

Pirte Sportti sijaitsee osoitteessa Kuntokatu 17, 33520 Tampere.

Pirte Sportti

Kauppi Sports Center, Kuntokatu 17, 33520 Tampere

Saapuminen

Pirte Sportti palvelee Kauppi Sports Centerin tiloissa, hyvien kulkuyhteyksien päässä Kaupissa. Kauppi Sports Center sijoittuu Kaupin keilahallin ja Kaupin urheilupuiston väliin, aivan Taysin ja TAMK:in pääkampuksen tuntumaan.

Pirte Sporttiin on helppo saapua niin julkisilla kulkuvälineillä, kävellen kuin omalla autollakin. Kauppi Sports Centerin parkkipaikalle voi pysäköidä maksuttomasti kolmeksi tunniksi, kun ilmoittaa autonsa rekisteritunnuksen aulassa olevaan automaattiin.

Saapuminen kävellen

Pirte Sporttiin on helppo löytää perille Kauppi Sports Centerissä. Katso videolta, miten löydät toimipisteemme!

Lue lisää Pirte Sportin asiantuntijoistamme ja ajankohtaisista aiheista:

Koronarokotukset jatkuvat

Rokotteiden vähäisen määrän vuoksi väliaikaisesti keskeytetty Pirten koronarokottaminen jatkuu jälleen ja jatkamme THL:n ykkösryhmän (1. Koronapotilaita hoitava terveydenhuollon henkilöstö sekä ympärivuorokautisen hoivan henkilöstö ja asukkaat) rokotuksia ja tehosterokotuksia. Rokotusajan voivat varata ne työntekijät, jotka ovat saaneet esimieheltään rokotusluvan sekä ajanvarauskoodin. 

Vahva tunnistautuminen myös verkkoajanvaraukseemme

3.12.2020 alkaen Pirten verkkoajanvaraukseen kirjautuminen siirtyy nimen ja henkilötunnuksen sijaan vahvan tunnistautumisen kautta tapahtuvaksi, jolloin kirjautuminen tapahtuu esimerkiksi pankkitunnusten avulla. Vahvan tunnistautumisen myötä myös verkon kautta varattujen aikojen peruminen helpottuu, sillä jatkossa perumiseen ei tarvita enää erikseen varauskoodia.

Influenssarokotteet ovat loppuneet

Maksullisten influenssarokotteiden saatavuudessa on tänä vuonna ongelmia, eikä rokotteita saa tämän hetken tiedon mukaan tilattua lisää koko kaudella 2020-2021. Tilanne on sama koko maassa. Myös maksuttomat eli riskiryhmille kuuluvat rokotteet ovat loppumassa koko maasta: esimerkiksi Tampereen ja Oriveden terveysasemien maksuttomiin influenssarokotuksiin ei anneta enää uusia aikoja.

Maksullisissa influenssarokotteissa valtakunnallisia saatavuusongelmia

Influenssarokotuksille on ollut tänä syksynä valtava kysyntä. Sen myötä tälle vuodelle alun perin varaamamme rokotevarasto on päässyt valitettavasti maksullisten rokotteiden osalta loppumaan paitsi meiltä, myös rokotetoimittajalta. Tämä tarkoittaa käytännössä sitä, ettemme tänä vuonna pysty valitettavasti ottamaan uusia työterveyshuollon rokotusasiakkaita tai rokottamaan yksityisasiakkaita. Tiedotamme välittömästi, mikäli tilanne muuttuu.

Pirte mukana Digiturvaviikolla

26.-30.10. pidettävä viikko keskittyy pieniin ja suuriin arjen valintoihin, joiden avulla kehitämme Suomesta maailman digiturvallisimman maan. Valitettavasti aihe on ajankohtaisempi kuin koskaan ja siihen täytyy jokaisen organisaation pureutua entistäkin perusteellisemmin.

Uuden toimitusjohtajan tervehdys

Pirten uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu kesällä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin hallintoylihoitajan virasta myös osa-aikaiseksi toimitusjohtajaksi siirtynyt TtT (terveystieteiden tohtori) Tiina Surakka, joka aloittaa pestinsä Pirten kokoaikaisena toimitusjohtajana 15.10.2020. Lue uuden toimitusjohtajamme tervehdys tästä!

Pirten uusi toimitusjohtaja on Tiina Surakka

43 hakijan, kuuden haastatellun ja kolmen henkilötestatun hakijan joukosta Pirten uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu kesän aikana Pirten väliaikaisena toimitusjohtajana toiminut terveystieteiden tohtori Tiina Surakka, joka aloittaa kokoaikaisen toimitusjohtajan tehtävässään 15.10.2020. Lämpimästi tervetuloa, Tiina!