Valitse sivu

Lääkäri ja työterveyshuolto – Pirte Sastamala

Yksityinen lääkäriasema Sastamalassa, yksityis- ja työterveysasiakkaille.

Tervetuloa lääkäriasema Pirtelle, Sastamalaan!

Lääkäriasema ja työterveyden toimipiste Pirte Sastamala sijaitsee Sastamalan keskustassa Onkiniemenkadulla. Pirte Sastamala toimii paitsi Pirte työterveyshuollon toimipisteenä, myös itse maksavia asiakkaita vastaanottavana, paikallisena Pirte lääkärikeskuksena. Olitpa Pirten työterveysasiakas tai etsinnässä on palveleva yksityinen lääkäri Sastamalassa, olet lämpimästi tervetullut!

Pirte Sastamala: Onkiniemenkatu 18, 2. krs, 38200 Sastamala – katso tarkemmat saapumisohjeet alempaa sivulta.

Pirte Sastamala – aukioloajat

Arkisin klo 8-16 (ajanvarauksella)

Poikkeusaukiolot 2020:
  • Pääsiäinen: pe 10.4. suljettu (pitkäperjantai) | ma 13.4. suljettu (2. pääsiäispäivä)
  • Vappupäivä: pe 1.5. suljettu
  • Helatorstai: to 21.5. suljettu
  • Joulu: to 24.12. (jouluaatto) suljettu | pe 25.12. (joulupäivä) suljettu
  • Uusivuosi: pe 1.1. suljettu (uudenvuodenpäivä)

Pirte Sastamalassa vastaanottavat asiantuntijat

Etsimme tiimiimme jatkuvasti uusia terveyden ja hyvinvoinnin huippuammattilaisia. Olisitko sinä seuraava pirteläinen?

Elise Vilmunen

Elise Vilmunen

Yleislääketieteen erikoislääkäri

Elina Pesonen

Elina Pesonen

Yleislääketieteen erikoislääkäri

Pirte Sastamalan työterveystiimi:

Työterveyshoitaja
Katja Järvinen

Työterveyshoitaja
Susanna Siuko

Työterveyslääkäri
Elise Vilmunen

Työterveyslääkäri
Elina Pesonen

Työfysioterapeutti
Jaana Peltokunnas

Työterveyspsykologi
Heli Nummikoski

Ajanvarausohjeet

Pirte palvelee sekä yksityis- että työterveysasiakkaita. Voit varata vastaanottoajan kaikkiin toimipisteisiimme keskitetysti joko verkkoajanvarauksemme kautta tai puhelimitse. Puhelinajanvaraus palvelee arkisin klo 7.30-17 ja saat samasta numerosta yhteyden myös päivystävään hoitajaamme kiireellisiä tapauksia ja hoidontarpeen arviointeja varten.

Puhelinajanvaraus:

(03) 5656 4600
(arkisin klo 7.30-17)

Sijainti ja saapuminen Pirte Sastamalaan

Pirte Sastamala

Onkiniemenkatu 18 (2. krs)
38200 Sastamala

Saapuminen

Pirte Sastamala sijaitsee osoitteessa Onkiniementkatu 18 (2. krs), 38200 Sastamala. Samassa rakennuksessa sijaitsee esimerkiksi Kirpputori Lähetyksen Löytötupa. Toimipisteemme sijaitsee rakennuksen toisessa kerroksessa. Rakennuksen pihasta löytyy parkkitilaa. 

Lue lisää Sastamalan asiantuntijoistamme ja ajankohtaisista aiheista:

OmaPirten lääkärichat työterveysasiakkaille on nyt auki

Hyviä uutisia! OmaPirten päivystyschat-ominaisuus on päivittynyt hoitajachatin lisäksi lääkärichatilla. Päivystävä lääkäri on paikalla sekä arkena että viikonloppuna, tarkennamme aukiolot kuluvan viikon aikana.

Asiakastiedote 24.3.2020

Suomessa koronavirustestaukset tulee aina tehdä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen eli THL:n asettamien ohjeiden ja kriteerien mukaisesti. Pirten toiminta perustuu THL:n ohjeisiin. Ohjeistuksen muuttuessa meillä on kapasiteettia aloittaa testaukset myös muiden kuin kriteeristön mukaisten riskiryhmien osalta, esimerkiksi asiakasyrityksillemme. Siihen asti kuitenkin kunnioitamme viranomaisen ohjeistusta turvataksemme testauskapasiteetin juuri niille ryhmille, joille se on nyt kriittisen tärkeä.

Asiakastiedote 20.3.2020

19.3.2020 alkaen Pirte Ratinassa toimii infektiovastaanotto, joka hoitaa niitä hengitystieoireisia potilaita, joiden osalta koronatartunnan epäilys on matala. Infektiovastaanotto toimii omalla sisäänkäynnillä, omassa siivessään Ratinan toimipisteemme neljännessä kerroksessa. Muut tilamme on varattu muulle lääkärikeskuksen ja työterveyden vastaanottotoiminnalle, joten voit asioida Ratinan tiloissamme turvallisin mielin.

Laajennetut ajanvaraus- ja asiakaspalvelupuhelimen aukioloajat

Jos epäilet koronavirustartuntaa TAI sinulla on ylähengitystieoireita (kuume ja/tai yskä, kurkkukipu, hengenahdistus, korvakipu jne), joista tarvitset terveydenhuollon arvion, ota yhteys puhelimitse (03) 5656 4600 (avoinna ma-pe 7.30-19, la 10-17 ja su 10-16) TAI OmaPirte-chatin kautta (työterveysasiakkaat) TAI varaa sähköisesti puhelinaika hoitajalle/lääkärille (työterveysasiakkaat).

Koronavirus: toimintaohjeita

Jos epäilet koronavirustartuntaa (COVID-19), ota aina ensin puhelimitse yhteyttä terveyskeskukseen, työterveyteen tai matkavakuutuksesi tiedoissa mainittuun info-numeroon, josta saat jatkohoito-ohjeet.

Muutoksia peruutuskäytäntöömme

Uudistuksen myötä peruutukset tulee tehdä ensisijaisesti joko verkkoajanvarauksemme kautta tai sähköpostitse. Huomaathan myös muuttuneen peruutusten sähköpostiosoitteen: peruutus@pirte.fi.