Avataan helmikuun alussa

Pirte Sportti, Kauppi Sports Center, Kuntokatu 17, 33520 Tampere

Tampereen seudun joukkoliikenne

Pirte Sportti kartalla (Google Maps)

Pirte Sportin tarjoamat palvelut liikuntakeskus Kauppi Sports Centerin uusissa ja käytännöllisissä tiloissa sisältävät muun muassa erilaisia avokuntoutuskursseja, monipuolisen valikoiman luentoja sekä yrityksille räätälöityjä työhyvinvointipäiviä. Lisäksi järjestämme työterveyshuollon vastaanottotoimintaa myös Kaupissa.

Hyvinvointipaketteihin voidaan järjestää esimerkiksi toiveiden mukaan yhdisteltyjä aktiviteetteja, luentoja joko omilta tai Speakersforumin asiantuntijoilta sekä ruokailut. Kaikki pakettiin kuuluvat osa-alueet saadaan kätevästi järjestettyä saman katon alla.

Yritykset voivat tilata kauttamme luentoja ja aktiviteetteja myös osaksi päivää oman kokouksen tai koulutuksen oheen. Voimme järjestää myös aamustartteja työyhteisöille tai esimiehille. Niihin kuuluu kevyttä kehon herättelyä, aamupala sekä mahdollisuus yhdessäoloon ja verkostoitumiseen muiden kanssa. 

Lue lisää

Minna Lahdenkauppi

Minna Lahdenkauppi

Liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori

minna.lahdenkauppi@pirte.fi

Vastuuhenkilömme Pirte Sportissa on liikunta- ja hyvinvointikoordinaattori Minna Lahdenkauppi. Minna kertoo mielellään lisää tilojen suomista yhteistyömahdollisuuksista.