Pirte Orivesi

Työterveys ja yleislääkärin vastaanotto Oriveden keskustassa

Käytäthän vastaanottotilanteessa kasvomaskia, erityisesti jos olet flunssainen tai altistunut koronalle.

Voit asioida maskitta terveydellisistä syistä.

Kuvassa on Pirten työterveyshoitaja Kerttu, jolla on pitkät ruskeat hiukset ja iloinen hymy kasvoillaan.

Pirte Orivesi

Keskustie 40 B,
35300 Orivesi

Ajankohtaista Orivedeltä

Uudistunut OmaPirte

OmaPirte-etävastaanottopalvelumme asiakasnäkymä on uudistunut! OmaPirten avulla terveydenhoidon asiantuntijoiden tapaaminen ei ole enää paikasta kiinni,
vaan tavoitat meidät nopeasti puhelimellasi, tietokoneellasi tai älylaitteellasi juuri sieltä missä sinä olet. Lataa OmaPirte omasta sovelluskaupastasi.

ISO 9001 -sertifioitu Pirte: ”Laatu näkyy kohtaamisissa”

Pirte Ratinassa vietettiin 1.3.2024 konsernin tytäryhtiö Ratinan Terveys Oy:n 2-vuotisjuhlia, jotka huipentuivat yhtiölle vastikään myönnetyn ISO 9001:2015-laatusertifikaatin luovutukseen. Laatutyö on Pirtelle tärkeä osa niin asiakaslähtöistä kehittämistä kuin veto- ja pitovoimaista johtamistakin.

Toimitusjohtajan joulutervehdys

Muutosten keskellä me kaikki sopeudumme ja selviämme – kiitos kulttuurisen sisun ja laajan ymmärryksen erilaisista rooleistamme muuttuvassa ympäristössä.

Influenssarokotukset ovat alkaneet

Influenssarokote on tehokas suoja influenssaa ja sen jälkitauteja vastaan.

Koronan tehosterokotukset ovat saatavilla Pirkanmaan hyvinvointialueen terveysasemilla. Pirte työterveyshuollossa ei anneta koronarokotuksia.

Ensiaskel savuttomaan loppuelämään

Pirten loppuvuoden 2023 verkkoinfot on suunnattu tupakoinnin ja nuuskaamisen lopettamista harkitseville ja lopettamispäätöksen jo tehneille. Tunnin kestävä Teams-info on hyvä ensiaskel savuttomaan loppuelämään.

Liikkeellä turvapostiteemaisia huijausviestejä Pirten nimissä – älä avaa linkkejä

Viime aikoina liikkeellä on ollut paljon turvapostiteemaisia kalasteluviestejä. Nyt liikkeellä on myös Pirten nimissä tehtailtuja huijausviestejä. Viesteissä on käytetty Pirten logoa ja visuaalista ilmettä. Jos viesti vaikuttaa epäilyttävältä, älä avaa sitä tai klikkaa siinä olevaa linkkiä. Pirte ei koskaan pyydä sinua syöttämään käyttäjätunnustasi ja salasanaasi sähköpostin yhteydessä.