Lääkäri ja työterveyshuolto – Pirte Orivesi

Yksityinen lääkäriasema Orivedellä, yksityis- ja työterveysasiakkaille.

Tervetuloa lääkäriasema Pirtelle, Orivedelle!

Pirte Orivesi toimii työterveyshuollon yksikkönä (työterveyshoitaja, -lääkäri, työfysioterapeutti ja työterveyspsykologi). Saatavilla on lääkäriaikoja myös yksityisasiakkaille. Jatkossa toimipisteen palveluvalikoimaa tullaan laajentamaan myös muiden terveydenhuollon ja hyvinvoinnin asiantuntijoiden osalta niin yksityis- kuin työterveysasiakkaille. Täysin remontoitu Oriveden toimipisteemme on pirtemäisen moderni ja viihtyisä tila. Asiakkaillemme löytyy parkkitilaa rakennuksen ympäristöstä. Lämpimästi tervetuloa!

Pirte Orivesi: Keskustie 40 B, 35300 Orivesi – katso tarkemmat saapumisohjeet alempaa sivulta.

 

Pirte Orivesi – aukioloajat

ma-pe klo 8-16 (ajanvarauksella)

 

Poikkeusaukiolot 2020:

Helatorstai: to 21.5. suljettu

Joulu: to 24.12. (jouluaatto) suljettu | pe 25.12. (joulupäivä) suljettu

Uusivuosi:pe 1.1. suljettu (uudenvuodenpäivä)

Pirte Orivedellä vastaanottavat asiantuntijat

Etsimme tiimiimme jatkuvasti uusia terveyden ja hyvinvoinnin huippuammattilaisia. Olisitko sinä seuraava pirteläinen?

Ajanvarausohjeet

Pirte palvelee sekä yksityis- että työterveysasiakkaita. Voit varata vastaanottoajan kaikkiin toimipisteisiimme keskitetysti joko verkkoajanvarauksemme kautta tai puhelimitse. Puhelinajanvaraus palvelee arkisin klo 7.30-17 ja saat samasta numerosta yhteyden myös päivystävään hoitajaamme kiireellisiä tapauksia ja hoidontarpeen arviointeja varten.

Puhelinajanvaraus:

(03) 5656 4600
(arkisin klo 7.30-17)

Sijainti ja saapuminen Pirte Orivedelle

Pirte Orivesi sijaitsee osoitteessa Keskustie 40 B, 35300 Orivesi.

Pirte Orivesi

Keskustie 40 B,
35300 Orivesi

Saapuminen

Pirte Orivesi sijaitsee keskeisellä paikalla Oriveden keskustassa, samassa rakennuksessa kuin suosittu lounaspaikka Cantina Fiesta. Sisäänkäynti sijaitsee Keskustien puolella, rakennuksen keskivaiheilla. Parkkitilaa löytyy runsaasti rakennuksen ympäristöstä.

Lue lisää Oriveden asiantuntijoistamme ja ajankohtaisista aiheista:

REKRY: Toimitusjohtaja

Nykyisen toimitusjohtajan jäädessä eläkkeelle, haemme Tampereelle toimitusjohtajaa johtamaan tamperelaista ja pirkanmaalaista tunnettua julkisomisteista työterveyshuollon asiantuntijaorganisaatiota kohti Suomen parhaimmistoa. Toimitathan hakemuksen ja CV:n palkkatoiveineen 31.7.2020 mennessä.

Etävastaanotot myös yksityisasiakkaille 1.7.2020 alkaen

Pirten etävastaanottopalvelu OmaPirten avulla terveydenhoidon asiantuntijoiden tapaaminen ei ole enää paikasta kiinni, vaan tavoitat meidät nopeasti puhelimellasi, tietokoneellasi tai älylaitteellasi juuri sieltä missä sinä olet! Käytettävissäsi ovat 1.7.2020 alkaen sekä päivystyschat sekä videovastaanotot. 

Pirte – se paikallinen lääkärikeskus ja työterveys

100 % paikallisena yrityksenä olemme saaneet kulkea pirkanmaalaisten matkassa terveyden ja hyvinvoinnin kumppanina jo 45 vuotta. Tunnemme kosken kuohut, tehtaiden piiput, metsien huminan ja paikallisen arjen. Elämme kanssasi Ratikan ensiajon ja kansiareenan avauksen. Me tunnemme sinut. Me tunnemme Pirkanmaan. Tunnethan sinäkin meidät?