Lääkäri ja työterveyshuolto – Pirte Orivesi

Yksityinen lääkäriasema Orivedellä, yksityis- ja työterveysasiakkaille.

Tervetuloa lääkäriasema Pirtelle, Orivedelle!

Pirte Orivesi toimii työterveyshuollon yksikkönä (työterveyshoitaja, -lääkäri, työfysioterapeutti ja työterveyspsykologi). Saatavilla on lääkäriaikoja myös yksityisasiakkaille. Jatkossa toimipisteen palveluvalikoimaa tullaan laajentamaan myös muiden terveydenhuollon ja hyvinvoinnin asiantuntijoiden osalta niin yksityis- kuin työterveysasiakkaille. Täysin remontoitu Oriveden toimipisteemme on pirtemäisen moderni ja viihtyisä tila. Asiakkaillemme löytyy parkkitilaa rakennuksen ympäristöstä. Lämpimästi tervetuloa!

Pirte Orivesi: Keskustie 40 B, 35300 Orivesi – katso tarkemmat saapumisohjeet alempaa sivulta.

 

Pirte Orivesi – aukioloajat

ma-pe klo 8-16 (ajanvarauksella)

 

Poikkeusaukiolot 2020:

Helatorstai: to 21.5. suljettu

Joulu: to 24.12. (jouluaatto) suljettu | pe 25.12. (joulupäivä) suljettu

Uusivuosi:pe 1.1. suljettu (uudenvuodenpäivä)

Pirte Orivedellä vastaanottavat asiantuntijat

Etsimme tiimiimme jatkuvasti uusia terveyden ja hyvinvoinnin huippuammattilaisia. Olisitko sinä seuraava pirteläinen?

Ajanvarausohjeet

Pirte palvelee sekä yksityis- että työterveysasiakkaita. Voit varata vastaanottoajan kaikkiin toimipisteisiimme keskitetysti joko verkkoajanvarauksemme kautta tai puhelimitse. Puhelinajanvaraus palvelee arkisin klo 7.30-17 ja saat samasta numerosta yhteyden myös päivystävään hoitajaamme kiireellisiä tapauksia ja hoidontarpeen arviointeja varten.

Puhelinajanvaraus:

(03) 5656 4600
(arkisin klo 7.30-17)

Sijainti ja saapuminen Pirte Orivedelle

Pirte Orivesi sijaitsee osoitteessa Keskustie 40 B, 35300 Orivesi.

Pirte Orivesi

Keskustie 40 B,
35300 Orivesi

Saapuminen

Pirte Orivesi sijaitsee keskeisellä paikalla Oriveden keskustassa, samassa rakennuksessa kuin suosittu lounaspaikka Cantina Fiesta. Sisäänkäynti sijaitsee Keskustien puolella, rakennuksen keskivaiheilla. Parkkitilaa löytyy runsaasti rakennuksen ympäristöstä.

Lue lisää Oriveden asiantuntijoistamme ja ajankohtaisista aiheista:

Pyhäinpäiväviikonlopun aukiolot

Perjantaina 30.10. ja sunnuntaina 1.11. palvelemme normaalisti aukioloaikojemme mukaisesti. Lauantaina 31.10. eli pyhäinpäivänä olemme suljettu.

Pirte mukana Digiturvaviikolla

26.-30.10. pidettävä viikko keskittyy pieniin ja suuriin arjen valintoihin, joiden avulla kehitämme Suomesta maailman digiturvallisimman maan. Valitettavasti aihe on ajankohtaisempi kuin koskaan ja siihen täytyy jokaisen organisaation pureutua entistäkin perusteellisemmin.

Uuden toimitusjohtajan tervehdys

Pirten uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu kesällä Pirkanmaan sairaanhoitopiirin hallintoylihoitajan virasta myös osa-aikaiseksi toimitusjohtajaksi siirtynyt TtT (terveystieteiden tohtori) Tiina Surakka, joka aloittaa pestinsä Pirten kokoaikaisena toimitusjohtajana 15.10.2020. Lue uuden toimitusjohtajamme tervehdys tästä!

Pirten uusi toimitusjohtaja on Tiina Surakka

43 hakijan, kuuden haastatellun ja kolmen henkilötestatun hakijan joukosta Pirten uudeksi toimitusjohtajaksi on valittu kesän aikana Pirten väliaikaisena toimitusjohtajana toiminut terveystieteiden tohtori Tiina Surakka, joka aloittaa kokoaikaisen toimitusjohtajan tehtävässään 15.10.2020. Lämpimästi tervetuloa, Tiina!

Etävastaanotot myös yksityisasiakkaille 1.7.2020 alkaen

Pirten etävastaanottopalvelu OmaPirten avulla terveydenhoidon asiantuntijoiden tapaaminen ei ole enää paikasta kiinni, vaan tavoitat meidät nopeasti puhelimellasi, tietokoneellasi tai älylaitteellasi juuri sieltä missä sinä olet! Käytettävissäsi ovat 1.7.2020 alkaen sekä päivystyschat sekä videovastaanotot. 

Pirte – se paikallinen lääkärikeskus ja työterveys

100 % paikallisena yrityksenä olemme saaneet kulkea pirkanmaalaisten matkassa terveyden ja hyvinvoinnin kumppanina jo 45 vuotta. Tunnemme kosken kuohut, tehtaiden piiput, metsien huminan ja paikallisen arjen. Elämme kanssasi Ratikan ensiajon ja kansiareenan avauksen. Me tunnemme sinut. Me tunnemme Pirkanmaan. Tunnethan sinäkin meidät?