Valitse sivu

Lääkäri ja työterveyshuolto – Pirte Kangasala

Yksityinen lääkäriasema Kangasalla, yksityis- ja työterveysasiakkaille.

 

Huom! Pirte Kangasala on suljettuna 18.3.2020 alkaen toistaiseksi. Tiedotamme heti kun tilanne muuttuu. 

Tervetuloa lääkäriasema Pirtelle, Kangasalle!

Lääkäriasema ja työterveyden toimipiste Pirte Kangasala sijaitsee Kangasalan keskustassa, Kuohu-uimahallin naapurissa! Kirkkojärven upeiden maisemien tuntumaan kohonneen As. Oy Kangasalan Kuohunlähteen katutasossa sijaitseva Pirte Kangasala toimii paitsi Pirte työterveyshuollon uutena toimipisteenä, myös itse maksavia asiakkaita vastaanottavana, paikallisena täyden palvelun Pirte lääkärikeskuksena. Olitpa Pirten työterveysasiakas tai etsinnässä on palveleva yksityinen lääkäri Kangasalla, olet lämpimästi tervetullut!

Pirte Kangasala: Kirkkojärventie 6, 36200 Kangasala – katso tarkemmat saapumisohjeet alempaa sivulta.

Pirte Kangasala – aukioloajat

Arkisin klo 8-16 (ajanvarauksella) 

Suljettuna 18.3.2020 alkaen toistaiseksi. Tiedotamme heti kun tilanne muuttuu.

Geriatri ja psykiatri Marjo Pellinen ottaa toisinaan vastaan myös yleisten aukioloaikojemme ulkopuolella – näet vapaat ajat joko verkkoajanvarauksestamme tai voit tiedustella niitä puhelimitse (03) 5656 4600 (arkisin klo 7.30-17). 

Pirte Kangasalla vastaanottavat asiantuntijat

Etsimme tiimiimme jatkuvasti uusia terveyden ja hyvinvoinnin huippuammattilaisia. Olisitko sinä seuraava pirteläinen?

Lotta Korpimäki

Lotta Korpimäki

Yleislääkäri

Lue lisää:
Kangasalan Sanomat

Jutussa Lotta listaa viisi asiaa, jotka elämäntaparemontoijan kannattaa ottaa huomioon. Lotta toimii myös työterveyslääkärinä.

Hannele Kinnunen

Hannele Kinnunen

Yleislääkäri

Lue lisää:
Jukola 2019

Hannele suunnisti vuoden 2019 Jukolassa Tampereen uuden lastensairaalan hyväksi osana Aamulehden lukijajoukkuetta. Hannele toimii myös työterveyslääkärinä.

Riikka Stenbäck

Riikka Stenbäck

Lastenlääkäri

Lue lisää:
Lastenlääkäri

Lastentauteihin erikoistunut lääkäri osaa ottaa niin lapsen kuin hänen perheensäkin erityistarpeet huomioon potilasta kohdattaessa, tutkittaessa ja hoidettaessa.

Marjo Pellinen

Marjo Pellinen

Geriatri, psykiatri

Lue lisää:
Geriatri, psykiatri

Geriatria tarkoittaa vanhusikäisten potilaiden hoidon erikoisalaa. Marjo on myös yleislääketieteen ja psykiatrian erikoislääkäri. Geriatri tekee tarvittaessa myös kotikäyntejä. Kysy lisää ajanvarausnumerostamme!

Maija Laurikkala-Dewes

Maija Laurikkala-Dewes

Fysioterapeutti

Lue lisää:
Fysioterapeutti

Tuki- ja liikuntaelimistön fysioterapian ohella sydäntäni lähellä ovat stressinhallinta ja uupumisoireiden hoito.

Hannu-Heikki Turunen

Hannu-Heikki Turunen

Osteopaatti

Lue lisää:
Osteopaatti

Useimmiten osteopaatin vastaanotolle hakeudutaan niska-hartiaseudun tai alaselän kipujen ja jäykkyyden vuoksi, ylä- ja alaraajojen kipujen ja puutumisen takia sekä päänsäryissä.

Emmi Huovinen

Emmi Huovinen

Klassinen ja urheiluhieroja

Lue lisää:
Hieroja

”On hienoa päästä löytämään yhdessä asiakkaideni kanssa apu heidän vaivoihinsa sekä auttaa heitä ennaltaehkäisemään uusien vaivojen syntymistä.”

Aluepäällikkö

Soili Honkamäki 
soili.honkamaki@pirte.fi
040 767 3856

Pirte Kangasalan työterveystiimi:

Työterveyshoitaja
Riitta Saunajoki

Työterveyslääkäri
Lotta Korpimäki

Työterveyslääkäri
Hannele Kinnunen

Työfysioterapeutti
Minna Lahdenkauppi

Työterveyspsykologi
Anu Jonkka

Ortopedi

Janne Lehtinen 
(vain työterveyshuollon konsultaatiot)

Ajanvarausohjeet

Pirte palvelee sekä yksityis- että työterveysasiakkaita. Voit varata vastaanottoajan kaikkiin toimipisteisiimme keskitetysti joko verkkoajanvarauksemme kautta tai puhelimitse. Puhelinajanvaraus palvelee arkisin klo 7.30-17 ja saat samasta numerosta yhteyden myös päivystävään hoitajaamme kiireellisiä tapauksia ja hoidontarpeen arviointeja varten.

Puhelinajanvaraus:

(03) 5656 4600
(arkisin klo 7.30-17)

Sijainti ja saapuminen Pirte Kangasalle

Pirte Kangasala sijaitsee osoitteessa Kirkkojärventie 6, 36200 Kangasala.

Pirte Kangasala

Kirkkojärventie 6,
36200 Kangasala

Saapuminen

Pirte Kangasala sijaitsee samassa rakennuksessa kuin Kangasalan Uimahalli Kuohu, kiitelty Sushiravintola Konnichiwa ja kesällä 2019 valmistunut Place to Sleep Hotelli Kangasala. Pirte toimii pihaan saavuttaessa rakennuksen vasemmassa reunassa (Kuohu, ravintola ja hotelli oikealla).

Naapurissamme toimii reilu 300-paikkainen parkkitalo P-Kuohunparkki, jossa voit pysäköidä ensimmäiset kolme tuntia maksutta. Parkkitalossa myös moottoripyöräparkkeja sekä sähköauton latausmahdollisuus. Parkkihallissa toimii Moovy-sovellus.

Lue lisää Kangasalan asiantuntijoistamme ja ajankohtaisista aiheista:

OmaPirten lääkärichat työterveysasiakkaille on nyt auki

Hyviä uutisia! OmaPirten päivystyschat-ominaisuus on päivittynyt hoitajachatin lisäksi lääkärichatilla. Päivystävä lääkäri on paikalla sekä arkena että viikonloppuna, tarkennamme aukiolot kuluvan viikon aikana.

Asiakastiedote 24.3.2020

Suomessa koronavirustestaukset tulee aina tehdä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen eli THL:n asettamien ohjeiden ja kriteerien mukaisesti. Pirten toiminta perustuu THL:n ohjeisiin. Ohjeistuksen muuttuessa meillä on kapasiteettia aloittaa testaukset myös muiden kuin kriteeristön mukaisten riskiryhmien osalta, esimerkiksi asiakasyrityksillemme. Siihen asti kuitenkin kunnioitamme viranomaisen ohjeistusta turvataksemme testauskapasiteetin juuri niille ryhmille, joille se on nyt kriittisen tärkeä.

Asiakastiedote 20.3.2020

19.3.2020 alkaen Pirte Ratinassa toimii infektiovastaanotto, joka hoitaa niitä hengitystieoireisia potilaita, joiden osalta koronatartunnan epäilys on matala. Infektiovastaanotto toimii omalla sisäänkäynnillä, omassa siivessään Ratinan toimipisteemme neljännessä kerroksessa. Muut tilamme on varattu muulle lääkärikeskuksen ja työterveyden vastaanottotoiminnalle, joten voit asioida Ratinan tiloissamme turvallisin mielin.

Laajennetut ajanvaraus- ja asiakaspalvelupuhelimen aukioloajat

Jos epäilet koronavirustartuntaa TAI sinulla on ylähengitystieoireita (kuume ja/tai yskä, kurkkukipu, hengenahdistus, korvakipu jne), joista tarvitset terveydenhuollon arvion, ota yhteys puhelimitse (03) 5656 4600 (avoinna ma-pe 7.30-19, la 10-17 ja su 10-16) TAI OmaPirte-chatin kautta (työterveysasiakkaat) TAI varaa sähköisesti puhelinaika hoitajalle/lääkärille (työterveysasiakkaat).

Koronavirus: toimintaohjeita

Jos epäilet koronavirustartuntaa (COVID-19), ota aina ensin puhelimitse yhteyttä terveyskeskukseen, työterveyteen tai matkavakuutuksesi tiedoissa mainittuun info-numeroon, josta saat jatkohoito-ohjeet.