Pirte työterveys ja lääkärikeskus on luotettavasti toimiva yhteistyökumppani. Olemme mukana niin asiakasyritystemme arjessa kuin muutoksessa ja kehitämme omaa toimintaamme innovatiivisesti. Laadukas palvelu ja sitoutuminen ovat kunnia-asioitamme.

  • Pirte, Tullinkulman Työterveys Oy on palvellut yrityksiä jo vuodesta 1975 lähtien.
  • Toimimme Pirkanmaalla, jonne myös maksamme veromme.
  • Olemme täysin suomalainen yritys.
  • Henkilöstöä meillä on noin 200.
  • Asiakkainamme on lähes 2000 yritystä ja henkilöasiakkaita 42 000.
  • Kumppanuusverkostossamme on yli 50 palveluntarjoajaa ympäri Suomen.
  • Pirtellä on kuusi toimipistettä Pirkanmaalla. Niistä suurin eli Tullinkulman toimipiste muutti Ratinan kauppakeskukseen (Tampereen keskustassa) keväällä 2018.
  • Olemme saaneet Yhteiskunnallinen yritys -merkin ja avainlipun käyttöoikeuden.
    Onhan siinä avainlippu? Katso kampanjat!

Tarjoamme monipuolisia terveys- ja hyvinvointipalveluja yksityisasiakkaille sekä suurille ja pienille yrityksille. Yksityisasiakkaiden palveluihin kuuluvat mm. yleis- ja erikoislääkäripalvelut, sairaanhoito, kuvantamispalvelut sekä näytteenotto. Kaikki tarvittavat työterveys- ja hyvinvointipalvelut on mahdollisuus saada meiltä. Niihin kuuluvat esimerkiksi työkykylähtöinen sairaanhoito ja työhyvinvointi- ja kuntoutuspalvelut. Räätälöimme toimintaamme asiakasyrityksen tarpeiden mukaan.

Yhteistyöllä hyvinvointia

Asiakkaillemme nimetään rautaisista ammattilaisistamme oma tiimi, johon kuuluvat mm. työterveyslääkäri, työterveyshoitaja, työterveyspsykologi ja työfysioterapeutti. Tarjoamme myös laajasti erikoislääkäriasiantuntemusta, esimerkiksi ortopedin, psykiatrin, ihotautilääkärin, nuorisolääkärin ja fysiatrin palveluita. Myös ravitsemus- ja toimintaterapeutin palvelut kuuluvat tarjoomaamme.

Edistämme työntekijöiden terveyttä, työ- ja toimintakykyä työuran eri vaiheissa sekä autamme ehkäisemään työhön liittyviä sairauksia.

Tahdomme luoda yhteistyössä toimivia ja hyvinvoivia työyhteisöjä.

Meillä on valtavasti osaamista ja innostusta tarjota asiakkaillemme laadukasta ja pitkäjänteistä palvelua. Käytössämme on tehokkaita ja laadukkaita toimintamalleja, jotka vastaavat työterveyshuollon haasteisiin.

Tutustu asiakaslehteemme!

Pirte lääkärikeskus ja työterveys

Tullinkulman Työterveys Oy, Vuolteenkatu 1, 33100 Tampere
puhelin (03) 5656 4600
sähköposti: etunimi.sukunimi@pirte.fi
www.pirte.fi

Sivuston käyttöehdot