Pirte työterveys ja lääkärikeskus on luotettavasti toimiva yhteistyökumppani. Olemme mukana niin asiakasyritystemme arjessa kuin muutoksessa ja kehitämme omaa toimintaamme innovatiivisesti. Laadukas palvelu ja sitoutuminen ovat kunnia-asioitamme.

 

Tarjoamme monipuolisia terveys- ja hyvinvointipalveluja yksityisasiakkaille sekä suurille ja pienille yrityksille. Yksityisasiakkaiden palveluihin kuuluvat mm. yleis- ja erikoislääkäripalvelut, sairaanhoito, kuvantamispalvelut sekä näytteenotto. Kaikki tarvittavat työterveys- ja hyvinvointipalvelut on mahdollisuus saada meiltä. Niihin kuuluvat esimerkiksi työkykylähtöinen sairaanhoito ja työhyvinvointi- ja kuntoutuspalvelut. Räätälöimme toimintaamme asiakasyrityksen tarpeiden mukaan.

 

Yhteistyöllä hyvinvointia

Asiakkaille nimetään asiantuntijoistamme oma tiimi, johon kuuluvat mm. työterveyslääkäri, työterveyshoitaja, työterveyspsykologi ja työfysioterapeutti. Tarjoamme myös laajasti erikoislääkäriasiantuntemusta, esimerkiksi gynekologin, urologin, geriatrin, ortopedin, psykiatrin ja fysiatrin palveluita. Myös ravitsemus- ja toimintaterapeutin palvelut kuuluvat tarjoomaamme.

Edistämme työntekijöiden terveyttä, työ- ja toimintakykyä työuran eri vaiheissa sekä autamme ehkäisemään työhön liittyviä sairauksia.

Tahdomme luoda yhteistyössä toimivia ja hyvinvoivia työyhteisöjä. Käytössämme on tehokkaita ja laadukkaita toimintamalleja, jotka vastaavat työterveyshuollon haasteisiin.